Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Kulttuuria Koskireitillä: SLAP! tuo taide-elämyksen luontoon

5.5.2023


Nykytanssi, slapstick-komedia ja livemusiikki kohtaavat Karkkilan Koskireitillä, kun koreografi Saku Koistinen tuo SLAP! -teoksensa Myllykosken ympäristöön perjantaina 19.5.2023 klo 18. Esitykseen on vapaa pääsy.

SLAP! on teos, joka sekä harjoitellaan että esitetään metsässä. Esityksessä tanssivat Laura Koistinen, Saku Koistinen, Ville Oinonen ja Vera Tegelman. Musiikin on säveltänyt ja esittää ranskalainen bandoneonisti Philippe Ollivier.

Teos on mukaansatempaava, huumorilla höystetty puheenvuoro, jossa tarkastellaan ihmisenä elämisen haasteita, kuten yrittämisen ja epäonnistumisen inhimillisyyttä. SLAP! on saanut inspiraationsa muun muassa Buster Keatonin ja Chaplinin elokuvien maailmoista.

– Tutkimme maailmaa omalla, hieman vinksahtaneella tavalla komedian ja nykytanssin linssien läpi. Teos on tehty aikana, jolloin maailma vaikuttaa olevan täynnä murheita. Se kuitenkin ehdottaa, että synkkinäkin aikoina voi olla toivoa ja kauneutta, ja että yhteistyöllä voidaan saavuttaa aina enemmän kuin yksin, pohtii koreografi Saku Koistinen.

Karkkilan lisäksi teosta esitetään Pusulassa tiistaina 16.5. klo 18 sekä Helsingissä torstaina 18.5. klo 15. Esitykset ovat ulkoesityksiä, joihin kannattaa varautua sään mukaisilla vaatteilla sekä sopivilla jalkineilla. Esityksen kesto on n. 60 minuuttia.

Teos valmistetaan taiteen vapaan kentän produktiona Jenny ja Antti Wihurin säätiön, Koneen Säätiön sekä Taiteen Edistämiskeskuksen tuella. Karkkilan esitys toteutuu yhteistyössä Karkkilan kaupungin kanssa.

SLAP! käynnistää samalla Karkkilan kaupungin Kulttuuria Koskireitillä -sarjan, joka kokoaa yhteen taidetta, luontoelämyksiä ja kulttuuriperintöä. Sarja rikastuttaa Karkkilan viiden kosken opastettua ulkoilureittiä sekä pysyvillä että hetkessä koettavilla taideteoksilla, historiatietoa unohtamatta.

SLAP! -työryhmä tekee taidetta metsässä, kuvaaja Pasi Autio

Kuvatiedot: SLAP! -työryhmä, kuvaaja Pasi Autio.

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi