Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Rautapäivien vaikutukset liikennejärjestelyihin Karkkilan keskustassa 16. - 17.6.

15.6.2023

Rautapäivät vaikuttavat Karkkilassa keskustan liikennejärjestelyihin! Erityisesti perjantaina toritapahtuman aikana sekä perjantaina ja lauantaina kaupungintalon piha-alueella järjestettävän rompetorin aikana ovat tietyt kadut yleiseltä liikenteeltä suljettuina. Alla on tarkemmin tekstinä asiaa selostettu ja karttakuvassa piirroksena.

Oman auton voi jättää hyvin kauemmaksi ja kulkea vaikka TOPI-Karkkilan junalla. Se kuljettaa matkailijoita myös Rautapäivillä. Perjantaina ja lauantaina TOPIn kaupungintalon pysäkki on Takkointien ja Valtatien risteyksen kohdalla, aikataulut https://www.karkkila.fi/sivut/FI/topi-karkkilan-juna

Kesähöökin nonstop-kyydissä pääset sujuvasti liikkumaan keskustan alueella perjantaina 16.6. klo 9 – 11 ja klo 13 – 15. Kesähööki kulkee nonstopina noin 20 minuutin lenkkiä. Reitin varrella sijaitsee mm. Rautapäivien toritapahtuma ja Karkkilan rompetori. Kesähöökiauto ei pääse kaupungintalon piha-alueelle rompetorin vuoksi, mutta kyydillä pääsee tapahtuma-alueen laitamille. Kyyti on matkustajalle maksuton! Lisätiedot: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Hookikyyti

Perjantaina ja lauantaina on hauska kokeilla myös Rompetorin maksutonta traktorikuljetusta. Se kuljettaa perjantaina klo 13-21 ja lauantaina klo 9–15 Asemanrannan (Asemakatu) pysäköintialueelta vanhaa ratapohjaa pitkin toriväkeä Rompetorille kaupungintalon pihaan.Liikenteen poikkeusjärjestelyt
 

Perjantaina 16.6.

Harjukadun toritapahtuma

Klo 6 – 16 Harjukadulla ajo- ja pysäköintikielto välillä Huhdintie > Harjukatu > Tammelantie.

Linja-autoliikenne linja-autoasemalta Forssan/Porin suuntaan ohjataan Salinmäenkadun kautta.

Pysäköintitilaa on Nyhkälän koulun edustalla (Huhdintie 13), Asemanrannassa (Asemakatu) sekä liikuntahallin ja yhteiskoulun ympäristössä Anttilankatu, Koulukatu, Keskuskatu, Huhdintie, Valtatie sekä Vihdintien alkupäässä ja Pyhäjärvenraitin / Turuntien pysäköintipaikalla (matonpesuranta).

Turuntien sillan kohdalla katu on yksisuuntainen ja liikennevaloin ohjattu.

Rompetori, Valtatie 26

Kaupungintalon (Valtatie 26) asiakkaiden ja henkilöstön pysäköintialueet on varattu Rompetorin myyjien käyttöön perjantaista 16.6. klo 6 alkaen lauantaihin 17.6. klo 16.

Asiakkaiden ja henkilöstön pysäköintialue sijaitsee perjantaina Takkointien varrella hiekkakentällä (EK-palvelut kiinteistön jälkeen). Kaupungintalon palveluihin asiakkailla on pääsy liikenteenohjauksella.

Valtatie on tarvittaessa klo 16 alkaen suljettu liikenteeltä välillä Valtatie 26 > Pusulantien risteys sekä Valtatie > Takkointie /Turuntien risteys.

Anttilankadulta on pääsy Takkointielle Turuntien suuntaan. Alueella on liikenteen ohjaus.

Pysäköintitilaa on Asemanrannassa (Asemakatu) ja klo 16 jälkeen torilla (Harjukatu).

Lauantaina 17.6.

Rompetori, Valtatie 26

Ajo- ja pysäköintikielto on voimassa koko kaupungintalon alueella sekä välillä Valtatie Pusulantien risteys > Valtatie 26 sekä Valtatie > Takkointie /Turuntien risteys.

Anttilankadulta on pääsy Takkointielle Turuntien suuntaan. Alueella on liikenteen ohjaus.

Pysäköintitilaa on torilla (Harjukatu), Nyhkälän koulun edustalla (Huhdintie 13), Asemanrannassa (Asemakatu) ja Pyhäjärvenraitin / Turuntien pysäköintipaikalla (matonpesuranta). Turuntien sillan kohdalla katu on yksisuuntainen ja liikennevaloin ohjattu.

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi