Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Uusimaa-päivä valloittaa tänään tiistaina. Tervetuloa kevätkahville Kansankulmaan!

21.5.2024


Uusimaa-päivä on uusi toukokuinen juhlapäivä kaikille uusimaalaisille. Juhlaa vietetään Uudenmaan kunnissa ensimmäistä kertaa tiistaina 21.5.2024.

Karkkilassa päivää juhlistetaan kevätkahveilla Kansankulmassa (Helsingintie 54) klo 10–14. Tervetuloa vaihtamaan kuulumiset ja juomaan kuppi kuumaa!

Kahvittelun lomassa tavattavissa on kaupungin viranhaltijoita:
klo 10 elinvoimapäällikkö Satu Nikkilä
klo 11 kaupunkikehitysjohtaja Marja Rantanen
klo 12 sivistysjohtaja Arto Jormalainen
klo 13 työväenopiston rehtori Jari Valtari ja kirjastonjohtaja Mila Hulsi-Heathfield

Juhlapäivän kunniaksi Haukkamäen koululla on taltioitu koko koulun voimin Uusmaalaisten laulu, joka on perinteiseen tapaan kajahtanut aina koulun kevätjuhlassa. Laulu on kuunneltavissa koulun pihalla kuvatun videon kera Karkkila-kanavalla: https://play.quickchannel.com/play/8sgsies

Juhlapäivä näkyy lisäksi koulujen ja varhaiskasvatuksen luontoretkillä, joilla bongataan maakunnan nimikkokukkia, eläimiä ja kevään merkkejä. Eskarit ovat kevään aikana askarrelleet ahkerasti valkovuokkokortteja, jotka toimitetaan piristämään Karkkilan hoivakotien arkea.

Uusimaa-päivää juhlitaan lisäksi yhteisellä kevätjuhlalla, joka lähetetään tänä vuonna Lohjalta klo 19. Juhlaa voi seurata kotisohvilta Yle Areenassa. Osallistua voi myös valokuvahaasteeseen Visit Karkkila -sometilin kautta. Kevätkahvien ja luontoretkien järjestämiseen kannustetaan kaikkia uusimaalaisia. Ilahduttaisitko kahvikutsulla vaikka ystävää tai naapuria?

− Meitä uusimaalaisia yhdistävät esimerkiksi lähiympäristö, kulttuuri ja toiset ihmiset. Näistä kohtaamisista syntyy hyvinvointia, joka kantaa arjessa ja jota myös Uusimaa-päivällä haluamme vahvistaa, kertoo Uudenmaan liiton kulttuuriasiantuntija Katriina Rosavaara.

Tervetuloa mukaan yhteiseen kevätjuhlaan ja keväisten tapahtumahaasteiden pariin! Lue lisää: https://uudenmaanliitto.fi/liitto/uusimaapaiva

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi