Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Senioripuisto on rakenteilla, Pappilanrinteen portaat saavat kaiteet ja liikenneturvallisuutta on parannettu

29.9.2023

 

Senioripuiston rakentaminen on alkanut tänään. Puiston suunnittelussa on otettu huomioon kaikenikäisten kuntalaisten liikkuminen, samalla huomioiden erityisesti ikääntyvien tarpeet ja toiveet. Senioripuisto edistää aktiivista elämäntapaa ja tarjoaa paikan matalan kynnyksen liikunnalle.

Pappilanrinteen portaiden kaiteita asennetaan parhaillaan, ja asennustyö valmistuu pian. Kaiteet lisäävät portaiden turvallisuutta ja parantavat niiden käytettävyyttä.

Vihdintien vaaratilanteita aiheuttanut risteys on saanut uudet suojatiemerkinnät ja suojatieliikennemerkin. Liikenneturvallisuus on nyt parempi kyseisellä risteysalueella. Muistetaan aina kiinnittää autoillessa erityistä huomiota suojatien käyttäjiin.

Närön sillan kaiteet ovat saaneet väliaikaisen esteen, jotta kulku Turuntiellä pysyy turvallisena. Närön sillan kaiteet vahingoittuivat onnettomuustilanteessa. Kaiteita korjattiin kesällä, kuitenkin päätykaide jäi vielä puuttumaan. Esteet ovat väliaikaisia, kunnes kaidetyö saadaan päätökseen.

Pahoittelemme tilapäisiä liikenteen häiriöitä, jotka aiheutuvat työmaa-alueista. Näillä toimilla ja hankkeilla parannetaan karkkilalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia.

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi