Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Vielä ehdit vastata vesistökyselyyn! Kerro Länsi-Uudenmaan vesien tilaa koskevat havaintosi, toiveesi ja huolesi – osallistu ja vaikuta, ole hyvä ja vastaa karttakyselyyn 30.8. mennessä!

12.8.2019

LUVY kerää karttapohjaisella kyselyllä kansalaistietoa Länsi-Uudenmaan kuntien vesi- ja ranta-alueista vesienhoidon suunnittelua varten. Jokainen havainto on tervetullut ja tärkeä!

Linkki Karkkilan kyselyyn https://app.maptionnaire.com/fi/6441/

Kyselyyn vastaaminen on helppoa, valitset vain valikosta haluamasi karttamerkin ja liität kohteen kartalle hiiren klikkauksella. Automaattisesti avautuvaan lisätietoikkunaan voit kirjoittaa lisätietoja kohteesta. Vastaat kyselyyn vartissa, mutta varmasti viihdyt sen parissa pidempäänkin. Kyselyt ovat auki 30.8.2019 saakka. Voit vastata kaikkiin tai vain haluamiisi kysymyksiin. Voit myös palata uudestaan kyselyyn lisätäksesi uusia tietoja.

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö käsittelee vastaukset luottamuksellisesti ja tietosuojalainsäädäntöä noudattaen. Päätät itse jätätkö nimesi vai vastaatko nimettömästi.

Osallistujien kesken arvotaan kolme 20 euron arvoista lahjakorttia ja kirjapalkintoja. Arvontaan osallistumista varten jätä yhteystietosi kyselyn lopussa olevalla erillisellä lomakkeella.
Kysely toimii parhaiten Firefox tai Chrome Internet-selaimella. Koska kartta on suuri, parhaiten toimii iso näyttö, mutta tiedot voi täyttää toki älypuhelimellakin.
Koottua tietoa hyödynnetään kuntien vesien hoidon toimenpideohjelmien sekä käynnissä olevien kunnostushankkeiden toimenpiteiden valmistelussa.

Kysely on osa ”Verkostoilla tehoa vesienhoitoon -hanketta”, joka saa rahoitusta hallituksen kärkihankkeena (https://www.luvy.fi/fi/hankepalvelut/verkostoilla_tehoa_vesienhoitoon).

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi