Valikko Etsi
Tulevia tapahtumia

Talvinen kaupunkisuunnistus, omatoimirastit

20.2.2021 – 28.2.2021

Talvinen kaupunkisuunnistus 20. - 28.2.

Omatoimirastit Haukkamäki - Fagerkulla - Tervasilta - Asemasuo - Tehtaanhotelli alueella.

Hiihtolomaviikon tapahtuman järjestää yhteistyönä Karkkirasti ja Karkkilan MLL yhdistys. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Karttoja voi noutaa ja rasteja voi kiertää oman aikataulun mukaan, ilmoittautumista ei tarvita. Radat on laadittu lapsiperheitä ajatellen vaatimustasolta helpoiksi, kelistä riippuen, myös rattailla tai pulkalla kuljettaviksi. Ratamestari on Keijo Rantala. Kartan suojaksi on hyvä varata läpinäkyvä muovitasku. Muistetaan turvavälit, sekä kartan noutopisteellä että rasteilla.

Kartat saa omatulosteina tai valmiiksi tulostettuina. Valittavana on eri kartta vaihtoehtoja: noin 2 km, noin 4 km, reitti rattaille ja reitti kaikille rasteille.

Oma tuloste: Valitun radan voi tulostaa paperille väritulostimella. Huomioi, että useimpien mustesuihkutulostimien värit leviävät kastuessaan. Linkit ratojen pdf-tulosteisiin tulee kotisivuillemme lähempänä hiihtolomaa.

Valmis tuloste: Kartan voi noutaa miehittämättömästä jakelupisteestä,
osoitteesta Vanha Turuntie 25 (Rantala). Vattolantieltä päin tultaessa, ennen Haukkamäen koulua, tien oikealla puolella oleva rastilippulaatta ohjaa
jakelupisteelle, joka on ison kuusen alla, varastorakennuksen seinustalla. Tarvittaessa, auton voi parkkeerata bussipysäkille kartan noudon ajaksi.

Ohjeet suunnistamiseen
Rastiliput ovat maastossa 20. - 28.2. välisen ajan. Rastilipusta löytyy vastaava koodi kuin on kartan rastimääritteessä, tämän avulla tarkistat löytäneesi oikean rastin. Omatoimirasteilla ei ole leimausta eikä ajanottoa. Lähtöpiste on Haukkamäenkoululla, osoitteessa Vanha Turuntie 28. Siellä on rastilippu, A4- kokoinen LÄHTÖ/MAALI opaste sekä vihkolaatikko. Laatikon vieressä on käsipyyhkeitä tai käsidesiä, käytettäväksi ennen ja jälkeen laatikon käsittelyä. Kirjaa vihkoon suunnistajien nimet, päivänmäärä ja rata A,B,C tai K (=kaikki rastit). Auton voi parkkeerata koulun pihalle suunnistuksen ajaksi.

Lisätietoja: karkki-rasti.fi ja karkkila.mll.fi

Tapahtumapaikka: Haukkamäki - Fagerkulla - Tervasilta - Asemasuo - Tehtaanhotelli alue

Tapahtuman järjestäjä: MLL Karkkilan yhdistys ja Karkkirasti

Ilmoita tapahtuma »
Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi