Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Hankesyksy täynnä ohjelmaa, kylien investointituet on haettava 1.11. mennessä, Ykkösakselin uutiskirje 28.8.2019

28.8.2019

 

Ykkösakseli ry:n uutiskirje 


| Tutustumisretki Salon hankekohteisiin lokakuussa | Hankemessuilla esittelyssä yli 15 hanketta | Kylät: viimeinen mahdollisuus hakea tukea pieniin investointeihin | Outdoor Leader - Polkuja pitkin matkaa Ruotsiin lokakuussa |
Oletko jo nähnyt videokutsumme hankemessuille? |
 

Tutustumme Salon hankekohteisiin lokakuussa
Elokuussa peruttu retki Salon hankekohteisiin järjestetään lokakuun ensimmäisena lauantaina. Kohteita on viisi: mukana on neljä liikunnnallista kohdetta ja yksi kylätalo. Kuvassa Tuohitun kyläyhdistyksen ulkoliikuntaväline, lempinimeltään "häkkyrä". Tervetuloa retkelle tutustumaan upeisiin kohteisiin ja verkostoitumaan muiden kylien ja yhdistysten kanssa!

Retken ohjelma ja ilmoittautuminen

 
Ykkösakselin Hankemessuilla mukana yli 15 hanketta
Ykkösakseli järjestää hankemessut Suomusjärvellä lauantaina 14.9. Yli 15 hanketta esittelee toimintaansa ja tuloksiaan. Mukana on kylien ja kylätalojen kehittämishankkeita, vesistöhankkeita, viestintähankkeita ja Ykkösakselin omista hankkeista mm. pienten investointien teemahanke LIVE 4. Messujen ohjelmassa on paneelikeskustelu alueemme kehittämistarpeista. Julkistamme hanke- ja yritystukien väliarvioinnin. 100 ensimmäiselle vieraalle jaamme omenakassin. Tervetuloa!
 

Viimeinen mahdollisuus: pienten investointien teemahanke LIVE 4
LIVE 4 on todennäköisesti viimeinen mahdollisuus muutamaan vuoteen hakea tukea kylien pieniin investointeihin. Ykkösakselin hallitus on varannut 75 000 euroa tukea 1000 - 10 000 euron toimenpiteisiin. Tuki on 50 %. Nyt kannattaa miettiä kylien tarpeita ja lähteä valmistelemaan hakua! Haku alkoi elokuun alussa ja päättyy 1.11.2019. Teemahankkeesta voi kysellä lisää vaikkapa hankemessuilla.
 

Outdoor Leader - Polkuja pitkin -hanke lähtee opintoretkelle Ruotsiin
Seitsemän suomalaista Leader-ryhmää ja kaksi ruotsalaista Leader-ryhmää ovat aloittaneet kansainvälisen hankkeen, jonka opintoretkillä tutustutaan ryhmien alueiden reitistö- ja matkailukohteisiin. Ensimmäisellä retkellä elokuussa tutustuttiin alueellamme Mathildedalin ja Teijon kohteisiin. Seuraava opintoretki matkaa lokakuussa Etelä-Ruotsiin Leader Sjuhäradin alueelle. Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä!


Oletko jo nähnyt videokutsumme hankemessuille?
 
Ykkösakseli ry
Kitulantie 11
25410 Suomusjärvi
toimisto@ykkosakseli.fi

www.ykkosakseli.fi

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi