Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Latutiedotteet

16.3.2023

Latutiedote 3.4.2023 

Latumestarimme on ajanut latureitit Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallin suuntaan. Pajuojan laukun ja majan välisellä pätkällä on muutamassa kohtaa hiekkaa näkyvissä. Jokiväärän peltolatu on myös ajettu. Paikoitellen lunta vähänlaisesti. Laduilla saattaa olla roskaa/hiekkaa näkyvissä.

Latutiedote 31.3.2023 

Latumestarimme on ajanut latureitit Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallin suuntaan. Jokiväärän peltolatu on myös ajettu. Laduilla saattaa olla roskaa/hiekkaa näkyvissä.

Latutiedote 29.3.2023 

Latumestarimme on ajanut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallin suuntaan. Aittoissuon lenkki on myös ajettu. Vattolan, Jokiväärän, Sudetin ja Vattolan peltoladut on myös ajettu. Laduilla saattaa olla roskaa/hiekkaa näkyvissä.

 

Latutiedote 28.3.2023 

Maanantain ja tiistain välisenä yönä on latumestarimme Mikko on ajanut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallin suuntaan. Aittoissuon lenkki on myös ajettu. Vattolan, Jokiväärän, Sudetin ja Vattolan peltoladut on myös ajettu. Laduilla saattaa olla roskaa/hiekkaa näkyvissä. 


Latutiedote 21.3.2023 

Maanantain ja tiistain välisenä yönä on latumestarimme Mikko on ajanut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikkojen välisen latureitin. Lunta on paikoitellen vähänlaisesti ja laduilla saattaa olla roskaa/hiekkaa näkyvissä. 

Muilla reiteillä on lunta liian vähän latujen ajoon. 

Latutiedote 16.3.2023 

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä on latumestarimme Mikko ajanut ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallin suuntaan. Jokiväärän peltolatu on myös ajettu. Lunta on paikoitellen vähänlaisesti ja laduilla saattaa olla roskaa/hiekkaa näkyvissä. 

Latutiedote 12.3.2023 

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä on latumestarimme Mikko ajanut kaikki tänä talvena ylläpidetyt Toivikkeen ulkoilualueen hiihtoladut pl. Pajuoja - SOTE-aseman välinen reitti. Jokiväärän, Vattolan ja Sudetin peltojen ladut on myös ajettu.  Laduilla saattaa olla roskaa/hiekkaa näkyvissä. 

Latutiedote 9.3.2023 

Aikaisin torstaiaamuna on latumestarimme Mikko ajanut kaikki tänä talvena ylläpidetyt Toivikkeen ulkoilualueen hiihtoladut pl. Pajuoja - SOTE-aseman välinen reitti. Jokiväärän, Vattolan ja Sudetin peltojen ladut on myös ajettu.  Laduilla saattaa olla roskaa/hiekkaa näkyvissä. 

Latutiedote 4.3.2023 

Perjantain ja lauantain välisenä yönä on latumestarimme Mikko ajanut ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallin suuntaan. Jokiväärän, Vattolan ja Sudetin peltojen ladut on myös ajettu.  Laduilla saattaa olla roskaa/hiekkaa näkyvissä. 

Latutiedote 3.3.2023 

Torstain ja perjantain välisenä yönä on latumestarimme Mikko ajanut ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallin suuntaan. Jokiväärän pellon latu on myös ajettu.  Lunta on paikoitellen vähän, joten laduilla saattaa olla roskaa/hiekkaa näkyvissä. 

Latutiedote 27.2.2023 

Aikaisin maanantaiaamuna on ajettu Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta  Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallin suuntaan. Myös Jokiväärän ja Vattolan pellon latu on ajettu. Lunta on paikoitellen vähän, joten laduilla saattaa olla vähän roskaa/hiekkaa näkyvissä. 

Latutiedote 20.2.2023 

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä on ajettu Toivikkeen ulkoilualueella kaikki tänä talvena ylläpidetyt reitit paitsi sairaalan alikulusta Pajuojantien parkkipaikalle menevä reitti ja VT2 pohjoisen liittymän sillan alta ylös lähtevä reitti. 

Vattolan ja Jokiväärän sekä Sudetin pelloilla on ajettu peltoladut. 

Lunta on paikoitellen vähän, joten laduilla saattaa olla vähän roskaa/hiekkaa näkyvissä. 

Kiitos latumestarillemme Mikolle! 

Lisätiedot Karkkilan kaupungin hiihtoladuista ja -reiteistä löydät tästä linkistä.

Latutiedote 19.2.2023 

Sunnuntaiaamulla on ajettu latu Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallin suuntaan. Jokiväärän ja Vattolan peltolatu on myös ajettu. Latureitillä on paikoin vähän lunta ja laduilla saattaa olla roskaa/hiekkaa. Kiitos Mikko!

Latutiedote 14.2.2023 

Latumestarimme Mikko on ajanut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikkojen välisen ladun. Latureitillä on paikoin niukasti lunta ja ladulla saattaa olla roskaa/hiekkaa. Muilla reiteillä on lunta liian vähän latujen ajoon. Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Latutiedote 11.2.2023 

Latumestarimme Mikko on lauantaiaamulla ajanut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta  Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallin suuntaan. Myös Jokiväärän pellon latu on ajettu. Latureitillä on paikoin niukasti lunta ja lumi on roskaista. Ladulla saattaa olla roskaa/hiekkaa. Muilla reiteillä on lunta liian vähän latujen ajoon.

 

Latutiedote 6.2.2023 

Latumestarimme Mikko on aikaisin maanantaiaamulla ajanut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikkojen välisen ladun. Latureitillä on paikoin niukasti lunta ja ladulla saattaa olla roskaa/hiekkaa. Muilla reiteillä on lunta liian vähän latujen ajoon. 

Latutiedote 3.2.2023 

Perjantaiaamulla on ajettu Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikkojen välinen latu. Latureitillä on paikoin niukasti lunta ja ladulla saattaa olla roskaa/hiekkaa. Muilla reiteillä on lunta liian vähän latujen ajoon. 

 

Latutiedote 31.1.2023 

Tiistaiaamuna on ajettu Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikkojen välinen latu. Latureitillä on paikoin niukasti lunta ja ladulla saattaa olla roskaa/hiekkaa. Muilla reiteillä on lunta liian vähän latujen ajoon. 

 Latutiedote 30.1.2023 

Lauantai-iltana on ajettu ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta Toivikkeen majalle. Latureitillä on paikoin niukasti lunta ja ladulla on roskaa/hiekkaa. Muilla reiteillä on lunta liian vähän latujen ajoon. 


Latutiedote 27.1.2023 

Perjantaiaamuna on ajettu ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta Toivikkeen majalle. Latureitillä on paikoin niukasti lunta ja ladulla on roskaa/hiekkaa. Muilla reiteillä on lunta liian vähän latujen ajoon.

Latutiedote 23.1.2023

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä on ajettu ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta  Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallille päin. Pajuojan ja Toivikkeen välisellä reitillä on paikoin niukasti lunta ja ladulla on roskaa/hiekkaa. Varovaisuutta siis! Lisäksi on ajettu Jokiväärän ja Tuorilan peltoladut jäätyneen loskan vuoksi hieman lyhennettyinä (noin 3/4 osaa normaalista latureitistä).

Latutiedote 20.1.2023

Varhain perjantaiaamulla latumestarimme Mikko on ajanut ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikkojen välille. Laduista tuli kohtuulliset mutta laduilla saattaa olla hiekkaa ja roskaa yms. Muilla reiteillä on liian vähän lunta tai liian vetistä. Tulevaksi viikonlopuksi näyttää tulevan pikku pakkasta, joten luvassa hyviä hiihtokelejä. 

 

Latutiedote 16.1.2023

Latureiteillä ei ole kunnossapitoa lauhan sään vuoksi. 

 

Latutiedote 10.1.2023

Ma-ti välisenä yönä on ajettu seuraavat latureitit: Toivikkeen ulkoilualue (kaikki tänä talvena ylläpidetyt reitit), Vattolan, Jokiväärän, Tuorilan ja Sudetin peltojen ladut on myös ajettu. Laduilla saattaa olla hiekkaa/roskia yms. 

 

Latutiedote 9.1.2023

Latumestarimme Mikko on ahkeroinut ja ajanut ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkeista Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallille päin. Vattolan ja Jokiväärän peltojen ladut on myös ajettu.

 

Latutiedote 4.1.2023
Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä latumestarimme Mikko on ajanut Toivikkeen latureitistön paitsi Pajuojantien suunnasta soteasemalle. Ladulla on paikoin hiekkaa, roskaa ja Toivikkeen majalta vedenottamolle menevälle ladulla on lumen vähäisyydestä johtuen paikoin maata näkyvissä. Lisäksi on ajettu Vattolan, Jokiväärän, Sudetin ja Tuorilan pellot. 

Latutiedote 2.1.2023

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä on ajettu latu Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkien välillä. Ladulla saattaa olla paikoin hiekkaa ja roskaa. Muita latureittejä ei ole ajettu lumen vähäisyyden vuoksi.

Latutiedote 28.12.2022

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä on ajettu ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkeista Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallille päin. Vattolan ja Jokiväärän peltojen ladut on myös ajettu.  Laduilla saattaa olla paikoin hiekkaa ja roskaa. 

 

Latutiedote 24.12.2022

Perjantain ja lauantain välisenä yönä on ajettu aika haastavissa olosuhteissa ladut. Ajetut ladut ovat Pajuojan ja Ahmoonmäen parkeista Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallille päin. Etenkin parkkipaikkojen välisellä reitillä on paikoin hiekkaa näkyvissä ja muillakin latureiteillä saattaa olla hiekkaa ja roskaa. Muilla Toivikkeen reiteillä on liian vähän lunta ja peltoladut oli vetiset ja vähälumiset. 

 

Latutiedote 16.12.2022

Latumestarimme on ajanut perjantaiaamuna seuraavat ladut: Toivikkeen ulkoilualueen latureitistö, Jokiväärän, Vattolan, Tuorilan ja Sudetin pellot. 

Latutiedote 14.12.2022

Latumestarimme on ajanut aikaisin keskiviikko aamuna seuraavat ladut: Toivikkeen ulkoilualueen latureitistö, Jokiväärän, Vattolan, Tuorilan ja Sudetin pellot. Kiitos Mikko!

 

Latutiedote 11.12.2022

Lauantai ja sunnuntain välisenä yönä on ajettu hiihtourat Ahmoonmäen parkkipaikalta Pajuojan parkkiin ja Toivikkeen majalle. Myös Aittoissuon reitille on ajettu latu.  Jokiväärän, Vattolan ja Sudetin pelloilla on myös ajettu ladut. Lunta satoi kokoajan, joten ladut saattaa mennä paikoin tukkoon. Myös hiekkaa/kiviä saattaa olla laduilla, joten varovaisuutta etenkin laskuissa. Kiitos latumestari-Mikko!

Latutiedote 9.12.2022

Moottorikelkalla on ajettu hiihtourat Ahmoonmäen parkkipaikalta Pajuojan parkkiin ja Toivikkeen majalle. Hiihtourilla on hiekkaa/kiviä, joten varovaisuutta etenkin alamäissä ja etenkin metsäisillä osuuksilla on jossain kohdissa lunta vähänlaisesti. Varovaisuutta siis erityisesti laskuissa! Tuorilan ja Jokiväärän pelloilla on myös moottorikelkalla ajettu latupohjat. 


Lisätietoja löytyy alta!

Toivikkeen alueen kartan lisätietoja löytyy linkeistä löydät täältä:  Toivikkeen reitit/latukartta

Lisätietoja Karkkilan liikuntapaikoista löytyy täältä: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Liikuntapaikat

Luistavia ja iloisia ulkoliikuntaretkiä!

Tiedotetta päivitetty 3.4.2023/skm

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi