Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Latutiedotteet

23.1.2023

Latutiedote 27.1.2023 

Perjantaiaamuna on ajettu ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta Toivikkeen majalle. Latureitillä on paikoin niukasti lunta ja ladulla on roskaa/hiekkaa. Muilla reiteillä on lunta liian vähän latujen ajoon.

Latutiedote 23.1.2023

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä on ajettu ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikoilta  Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallille päin. Pajuojan ja Toivikkeen välisellä reitillä on paikoin niukasti lunta ja ladulla on roskaa/hiekkaa. Varovaisuutta siis! Lisäksi on ajettu Jokiväärän ja Tuorilan peltoladut jäätyneen loskan vuoksi hieman lyhennettyinä (noin 3/4 osaa normaalista latureitistä).

Latutiedote 20.1.2023

Varhain perjantaiaamulla latumestarimme Mikko on ajanut ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkipaikkojen välille. Laduista tuli kohtuulliset mutta laduilla saattaa olla hiekkaa ja roskaa yms. Muilla reiteillä on liian vähän lunta tai liian vetistä. Tulevaksi viikonlopuksi näyttää tulevan pikku pakkasta, joten luvassa hyviä hiihtokelejä. 

 

Latutiedote 16.1.2023

Latureiteillä ei ole kunnossapitoa lauhan sään vuoksi. 

 

Latutiedote 10.1.2023

Ma-ti välisenä yönä on ajettu seuraavat latureitit: Toivikkeen ulkoilualue (kaikki tänä talvena ylläpidetyt reitit), Vattolan, Jokiväärän, Tuorilan ja Sudetin peltojen ladut on myös ajettu. Laduilla saattaa olla hiekkaa/roskia yms. 

 

Latutiedote 9.1.2023

Latumestarimme Mikko on ahkeroinut ja ajanut ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkeista Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallille päin. Vattolan ja Jokiväärän peltojen ladut on myös ajettu.

 

Latutiedote 4.1.2023
Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä latumestarimme Mikko on ajanut Toivikkeen latureitistön paitsi Pajuojantien suunnasta soteasemalle. Ladulla on paikoin hiekkaa, roskaa ja Toivikkeen majalta vedenottamolle menevälle ladulla on lumen vähäisyydestä johtuen paikoin maata näkyvissä. Lisäksi on ajettu Vattolan, Jokiväärän, Sudetin ja Tuorilan pellot. 

Latutiedote 2.1.2023

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä on ajettu latu Pajuojan ja Ahmoonmäen parkkien välillä. Ladulla saattaa olla paikoin hiekkaa ja roskaa. Muita latureittejä ei ole ajettu lumen vähäisyyden vuoksi.

Latutiedote 28.12.2022

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä on ajettu ladut Pajuojan ja Ahmoonmäen parkeista Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallille päin. Vattolan ja Jokiväärän peltojen ladut on myös ajettu.  Laduilla saattaa olla paikoin hiekkaa ja roskaa. 

 

Latutiedote 24.12.2022

Perjantain ja lauantain välisenä yönä on ajettu aika haastavissa olosuhteissa ladut. Ajetut ladut ovat Pajuojan ja Ahmoonmäen parkeista Toivikkeen majalle ja siitä latukonehallille päin. Etenkin parkkipaikkojen välisellä reitillä on paikoin hiekkaa näkyvissä ja muillakin latureiteillä saattaa olla hiekkaa ja roskaa. Muilla Toivikkeen reiteillä on liian vähän lunta ja peltoladut oli vetiset ja vähälumiset. 

 

Latutiedote 16.12.2022

Latumestarimme on ajanut perjantaiaamuna seuraavat ladut: Toivikkeen ulkoilualueen latureitistö, Jokiväärän, Vattolan, Tuorilan ja Sudetin pellot. 

Latutiedote 14.12.2022

Latumestarimme on ajanut aikaisin keskiviikko aamuna seuraavat ladut: Toivikkeen ulkoilualueen latureitistö, Jokiväärän, Vattolan, Tuorilan ja Sudetin pellot. Kiitos Mikko!

 

Latutiedote 11.12.2022

Lauantai ja sunnuntain välisenä yönä on ajettu hiihtourat Ahmoonmäen parkkipaikalta Pajuojan parkkiin ja Toivikkeen majalle. Myös Aittoissuon reitille on ajettu latu.  Jokiväärän, Vattolan ja Sudetin pelloilla on myös ajettu ladut. Lunta satoi kokoajan, joten ladut saattaa mennä paikoin tukkoon. Myös hiekkaa/kiviä saattaa olla laduilla, joten varovaisuutta etenkin laskuissa. Kiitos latumestari-Mikko!

Latutiedote 9.12.2022

Moottorikelkalla on ajettu hiihtourat Ahmoonmäen parkkipaikalta Pajuojan parkkiin ja Toivikkeen majalle. Hiihtourilla on hiekkaa/kiviä, joten varovaisuutta etenkin alamäissä ja etenkin metsäisillä osuuksilla on jossain kohdissa lunta vähänlaisesti. Varovaisuutta siis erityisesti laskuissa! Tuorilan ja Jokiväärän pelloilla on myös moottorikelkalla ajettu latupohjat. 


Lisätietoja löytyy alta!

Toivikkeen alueen kartan lisätietoja löytyy linkeistä löydät täältä:  Toivikkeen reitit/latukartta

Lisätietoja Karkkilan liikuntapaikoista löytyy täältä: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Liikuntapaikat

Luistavia ja iloisia ulkoliikuntaretkiä!

Tiedotetta päivitetty 27.1.2023/skm

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi