Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Latutiedotteet

1.3.2022

Latutiedote 6.4.

Viime yönä on ajettu ladut Ahmoon ja Pajuojan parkkipaikoilta Toivikkeen majalle ja siitä eteenpäin latukonehallille. Jokiväärän pellon latu on myös ajettu. Hiihtolatujen ylläpito päättyy tähän päivään. Olemme saaneet nauttia upeasti hoidetuista hiihtoladuista tänä talvena, kiitos Mikko!

 

Latutiedote 24.3

Viime yönä on ajettu Toivikkeen ulkoilualueella seuraavat latureitit: Ahmoon ja Pajuojan parkkipaikkojen väliset ladut. Ladut ovat paikoin jäisiä, joten varovaisuutta erityisesti laskuissa. Jokiväärän pellon latu on myös ajettu. 

 

Latutiedote 18.3

Latumestarimme on ajanut Toivikkeen ulkoilualueella seuraavat latureitit: Ahmoon ja Pajuojan parkkipaikka - Toivikkeen maja ja siitä edelleen latukonehallille. Jokiväärän pellon latu on myös ajettu.  


 

Latutiedote 9.3.

Latumestarimme on ajanut tiistai-illalla ja ti-ke välisenä yönä hiihtoreitit Toivikkeen ulkoilualueella pl. Pajuojan parkkipaikka - sairaalan välinen hiihtoreitti. Jokiväärän, Vattolan, Sudetin ja Tuorilan pelloilla on myös ajettu latureitit.  Latutiedote 1.3.EDIT! 
Ladut tullaan ajamaan ti-ke välisenä yönä ja silloin ajetaan seuraavat latureitit: Toivikkeen ulkoilualue, Vattolan, Jokiväärän, Tuorilan ja Vattolan pellot.

Latutiedote 23.2.

Latumestarimme on ajanut tiistai-illalla ja ti-ke välisenä yönä hiihtoreitit Toivikkeen ulkoilualueella. Jokiväärän, Vattolan, Sudetin ja Tuorilan pelloilla on myös ajettu latureitit.  
Latutiedote 18.2.
Latumestarimme on ajanut hiihtoladut Ahmoonmäen parkista Pajuojantien parkkiin ja Toivikkeen majalle ja siitä edelleen Hiihtomajantietä kääntöpaikalle. Jokiväärän ja Vattolan pelloille on myös ajettu ladut. Mukavia hiihtohetkiä!

Latutiedote 12.2.

Lauantaiaamuna on ajettu seuraavat latureitit: Toivikkeen ulkoilualue, Jokiväärän ja Vattolan peltojen latureitit.

 

Latutiedote 9.2.

Ti-ke välisenä yönä on ajettu ladut Toivikkeen ulkoilualueella, Sudetissa, Jokiväärässä, Tuorilassa ja Vattolassa.

 

Latutiedote 6.2.

Lauantai-illalla ja lauantain ja sunnuntain välisenä yönä on ajettu seuraavat ladut: Toivikkeen reitit, Sudetin, Jokiväärän, Tuorilan ja Vattolan pellot.


Latutiedote 2.2.

Toivikkeen kaikki reitit ajettu yöllä latukoneella. Osalla reiteistä saattaa olla lumen vähyyden vuoksi hiekkaa ja kiviä latu-urilla, joten varovaisuutta erityisesti laskuissa. 

Myös Sudetin, Jokiväärän, Tuorilan ja Vattolan pellot ajettu aamun aikana latukoneella.

Hiihtämään pääsee nyt eri puolilla kaupunkia, latutiedote 31.1. ja 1.2.

Karkkilassa on ajettu latuja maanantain vastaisena yönä ja aamulla. Sekä perinteisen että luistelutyylin latuja on Toivikkeen ulkoilualueella Ahmoonmäen parkkipaikalta Pajuojan parkkiin ja Toivikkeen majalle ja siitä edelleen Hiihtomajantietä kääntöpaikalle asti. Myös Aittoissuon latu on ajettu, samoin terveysaseman ja vedenottamon reitit.

Jyrkissä alamäissä ja etenkin metsäisillä osuuksilla on jossain kohdissa lunta vähänlaisesti. Varovaisuutta siis erityisesti laskuissa!

Myös Sudetin, Tuorilan, Jokiväärän sekä Vattolan pelloille on ajettu ladut latukoneella. Moottorikelkalla ladut on tehty Käpylän kentälle ja Helsingintien pallokentälle (ns. Miljoonamontulle).   

1.2. ajettu moottorikelkkalatu myös Nahkion pellolle.

Lisätietoja löytyy alta!

Toivikkeen alueen kartan lisätietoja löytyy linkeistä löydät täältä:  Toivikkeen reitit/latukartta

Lisätietoja Karkkilan liikuntapaikoista löytyy täältä: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Liikuntapaikat

Luistavia ja iloisia ulkoliikuntaretkiä!

Tiedotetta päivitetty 6.4.2022/sk-m

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi