Valikko Etsi
Yrittäminen / Uusimaaseutu, Uudenmaan maaseutuhankkeiden viestintäkanava

Uusimaaseutu

Uudenmaan maaseutuohjelmaan kuuluvien hankkeiden yhteinen viestintäkanava on Uusimaaseutu.fi (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)
Tiedotuskanavalla on tarjolla Uudenmaan maaseutualueiden yrityksille ja maanviljelijöille tärkeää investointi- ja kehittämishanketietoa liiketoiminnan kehittämiseksi.

Uusimaaseutu.fi - tiedotuskanava on perustettu tiedotushankeen Meidän Uusimaaseutu - Vår Nylandsbygd  tuloksena. Hanke on saanut jatkoaikaa nimellä #Uusimaaseutu - #Nylandsbygd, vuoden 2020 loppuun saakka. Hankekoordinaattorina on  Ammi Malkamäki. Hanke toteutetaan kahdella kielellä Hämeen ammattikorkeakoulun ja Ammattikorkeakoulu Novian yhteistyönä.

Uusimaaseutu.fi -kanava tiedottaa Uudenmaan maaseutuohjelmaan liittyvistä aiheista. Uusimaaseutu-kanavissa (verkkosivut, FB, Youtube, Instagram)a esitellään hankkeita ja yrityksiä, jotka ovat saaneet rahoitusta maaseutuohjelmasta.

Keväällä 2018 Meidän Uusimaaseutu – Vår Nylandsbygd vastasi maataloustuki-infojen käytännön järjestelyistä. Ensisijaisia tiedotuskanavia ovat  www.uusimaaseutu.fi ja www.nylandsbygd.fi (linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan) sekä Facebook-sivustot, joita on kaksi, suomenkielinen Meidän Uusimaaseutu – Vår Nylandsbygd sekä ruotsinkielinen Vår Nylandsbygd – Meidän Uusimaaseutu. Siellä esitellään hankkeita, yrittäjiä ja yleistä tietoa maaseutuohjelman ajankohtaisista asioista. Käy tykkäämässä molemmista - pysyt kärryillä siitä, mitä hankkeessamme on meneillään!


Uudenmaan maaseutuohjelma 2014-2020

Kaikkialla Suomessa on käytössä alueelliset, läänikohtaiset maaseudun kehittämiststrategiat, jotka toimivat aluellisen kehittämisen tukena. Uudellamaalla toteutetaan manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa oman alueellisen toteuttamisohjelman mukaisesti. Alueellisessa ohjelmassa otetaan kantaa siihen, mihin maaseudun kehittämistoimiin alueella halutaan panostaa ja mitkä ovat alueelliset rajaukset. Uudenmaan alueellisen strategian päätavoitteet ovat:


•Menestyvä elinkeinoelämä
•Energiatehokas maaseutu ja puhdas ympäristö
•Hyvinvoiva maaseutuväestö

Uudenmaan maaseudun kehittämisstrategia 2020 valmistettiin laajassa yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa syksyllä 2012. Strategian pohjalta on työstetty alueellinen strategian toteuttamissuunnitelma. 

Sivua päivitetty 17.12.2021/kk


 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi