Valikko Etsi
Yrittäminen / Uusimaaseutu, Uudenmaan maaseutuhankkeiden viestintäkanava

Uudenmaan maaseutuohjelmaan kuuluvien hankkeiden yhteinen viestintäkanava on Uusimaaseutu.fi


Tarjolla Uudenmaan maaseutualueiden yrityksille ja maanviljelijöille tärkeää investointi- ja kehittämishanketietoa liiketoiminnan kehittämiseksi.

Uusimaaseutu.fi - tiedotuskanava on perustettu tiedotushankeen Meidän Uusimaaseutu - Vår Nylandsbygd  tuloksena. Hanke on saanut jatkoaikaa nimellä #Uusimaaseutu - #Nylandsbygd, vuoden 2020 loppuun saakka. Hankekoordinaattorina on  Ammi Malkamäki. Hanke toteutetaan kahdella kielellä Hämeen ammattikorkeakoulun ja Ammattikorkeakoulu Novian yhteistyönä.

Uusimaaseutu.fi -kanava tiedottaa Uudenmaan maaseutuohjelmaan liittyvistä aiheista. Uusimaaseutu-kanavissa (verkkosivut, FB, Youtube, Instagram)a esitellään hankkeita ja yrityksiä, jotka ovat saaneet rahoitusta maaseutuohjelmasta.

Keväällä 2018 Meidän Uusimaaseutu – Vår Nylandsbygd vastasi maataloustuki-infojen käytännön järjestelyistä. Ensisijainen tiedotuskanavat ovat  www.uusimaaseutu.fi ja www.nylandsbygd.fi sekä Facebook-sivustot, joita on kaksi, suomenkielinen Meidän Uusimaaseutu – Vår Nylandsbygd sekä ruotsinkielinen Vår Nylandsbygd – Meidän Uusimaaseutu. Siellä esitellään hankkeita, yrittäjiä ja yleistä tietoa maaseutuohjelman ajankohtaisista asioista. Käy tykkäämässä molemmista - pysyt kärryillä siitä, mitä hankkeessamme on meneillään!


Uudenmaan maaseutuohjelma 2014-2020

Kaikkialla Suomessa on käytössä alueelliset, läänikohtaiset maaseudun kehittämiststrategiat, jotka toimivat aluellisen kehittämisen tukena. Uudellamaalla toteutetaan manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa oman alueellisen toteuttamisohjelman mukaisesti. Alueellisessa ohjelmassa otetaan kantaa siihen, mihin maaseudun kehittämistoimiin alueella halutaan panostaa ja mitkä ovat alueelliset rajaukset. Uudenmaan alueellisen strategian päätavoitteet ovat:


•Menestyvä elinkeinoelämä
•Energiatehokas maaseutu ja puhdas ympäristö
•Hyvinvoiva maaseutuväestö

Uudenmaan maaseudun kehittämisstrategia 2020 valmistettiin laajassa yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa syksyllä 2012. Strategian pohjalta on työstetty alueellinen strategian toteuttamissuunnitelma. Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma on luettavissa tästä linkistä.

 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
Basware Oyj
Välittäjän tunnus:
BAWCFI22
Verkkolaskuosoite:
003701270467

Paperilaskut:

Karkkilan kaupunki

PL 9824
00026 Basware

Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi
050 5270 583