Valikko Etsi
Tulevia tapahtumia

KaU Karkkila - Forssan Koripojat, koripalloa 1 divisioona B, kotiottelu Karkkilan liikuntahallilla

10.1.2021 klo 17:00

Divisioona B, Karkkilasta kajahtaa taas kerran

KaU Karkkilan kotiottelut pelataan Karkkilan liikuntahallilla, Anttilankatu 2-4.

Valitettavasti pelit joudutaan pelaamaan tyhjille katsomoille vallitsevasta tilanteesta johtuen, mutta ottelu näkyy suorana lähetyksenä
Nelonen
Ruutu Urheilu
sta.
Ottelutapahtumat menevät tällä hetkellä taloudellisesti tappiolla ja sinulla on mahdollisuus tukea toimintaa ostamalla kannatuslippuja. Samalla olet mukana hankkimassa laitteistoa, jonka avulla lähetykset tullaan selostamaan Ruutu+ -kanavalla faneillemme (ainoana joukkueena tällä sarjatasolla).
Kannatuslipputilaukset myynti@kaukoris.com


Lisätiedot: https://www.facebook.com/kaukoris

Kaudella 2020-2021 KaU Karkkilan kotiottelut näytetään suorana Ruudussa

Koripallo, 1-divisioona B ottelutiedot

KaU Karkkilan otteluissa noudatetaan koripalloliiton turvaohjeita ja määräyksiä.

Suruttomat-musikaali Karkkilasalissa PERUTTU

10.1.2021 klo 17:00

HUS:n alueella vallitsevan koronatilanteen, sekä Etelä-Suomen Aluehallintoviraston antamien yleisötilaisuuksia koskevien rajoitusten vuoksi Karkkilan Työväen Näyttämön Suruttomat-musikaalin esitykset la 9.1 ja su 10.1. on peruttu.

Asiakas voi palauttaa liput ja saada rahat takaisin lähettämällä varaajan nimen ja tilinumeron osoitteeseen karkkilantn@hotmail.com.

(Huom! Lippujen oston yhteydessä NetTicketille maksettua kahden euron palvelumaksua ei palauteta.)

Asiakas voi myös ilman maksua vaihtaa lipun johonkin tammikuun 2021 esityksistä. Esityskalenterissamme ovat vielä pe –su näytökset 15. – 17.1. ja näihin kaikkiin on lippuja saatavilla.

Olemme saaneet musikaalin esitysoikeuksille jatkoaikaa ja suunnitelleet muutamia lisäesityksiä, jos tilanne sen sallii. Lisäesitysten päivämäärät varmistuvat pian ja informoimme niistä heti.

Lippujen vaihto onnistuu maksutta Käsityökahvilassa, tai lähettämällä vaihtopyynnön yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos asiakkaalla on varatut (ei vielä maksetut) liput peruttuihin esityksiin, ei se edellytä välttämättä toimenpiteitä, sillä varaus raukeaa itsekseen. Asiakas voi tietysti myös siirtää varauksen tammikuulle 2021. Tämä tapahtuu joko Käsityökahvilassa, tai soittamalla NetTicketin maksulliseen palvelunumeroon 0600 399 499 (avoinna ma-pe klo 9-21, la-su klo 13-21). Varatut liput tulee lunastaa viikkoa ennen esitystä, muutoin ne palautuvat myyntiin.

Karkkilan Työväen Näyttämö kiittää kaikkia tähän mennessä Suruttomat-musikaalin katsomassa käyneitä, ja toivottaa yleisön tervetulleeksi katsomoon jälleen, kun tilanne sen sallii!

Ilmoita tapahtuma »
Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi