Valikko Etsi
Tulevia tapahtumia

Rajaton Syksy Karkkilasalissa

21.10.2023 klo 19:00

Lauluyhtye Rajaton esiintyy Karkkilasalissa (Anttilankatu 2-4) 21.10.2023 klo 19.00!

Rajaton on Suomen tunnetuin ja pitkäikäisin a cappella -yhtye, joka tunnetaan erityisesti kekseliäästä ohjelmistostaan ja teknisestä taituruudestaan. Lauluyhtye on kysytty esiintyjä maailmalla ja yhtye konsertoikin tiuhaan Suomen rajojen ulkopuolella. Yhtyeen joulukonsertit ovat suurelle yleisölle tuttuja, mutta syksyisissä tunnelmissa yhtyettä kuullaan harvemmin täällä kotimaassa.

Rajaton Syksy -konserteissa kuullaan yhtyeen uran varrelta poimittuja yleisön suosikkikappaleita sekä aivan uusia sävellyksiä.

Tervetuloa konserttiin – ääni on Rajaton!

Ennakkoliput 38,00 €, sis. palvelumaksu myynnissä:
https://www.lippu.fi/event/lauluyhtye-rajaton-rajaton-syksy-karkkilasali-17399673

Rajaton:
Essi Wuorela
Aili Ikonen
Soila Sariola
Ahti Paunu
Jussi Chydenius

Aino & Miihkali -monitaiteelliset klubit: Anssi Nykänen ja videotaiteilija Jussi Turunen

21.10.2023 klo 18:00

Aino & Miihkali -klubi-illat tuovat Karkkilaan monenkirjavan joukon eri alojen taiteilijoita ja kuusi uniikkia taidekohtaamista. Viidennellä klubilla painopiste on Aino & Miihkali -yhtyeen omassa musiikissa. Vieraaksi saapuvat rumpali Anssi Nykänen ja videotaiteilija Jussi Turunen. Klubisarja järjestetään yhteistyössä Karkkilan kaupungin kanssa.

Ikäraja: K-18
Showtime 18:00
Paikka: Pub Pikkupässi, Turuntie 1
Liput ennakkoon: 27,50 € (sis. palvelumaksun) www.tiketti.fi/ainomiihkali
Liput ovelta: 28 €, mikäli lippuja on jäljellä

Aino & Miihkali -duon musiikkia on kuvattu milloin progressiiviseksi, milloin jazziksi tai maailmanmusiiksi. Pikkupässin klubi-illassa nähdään visuaalinen maailma joka mukailee Turusen ohjaamaa palkittua Aino & Miihkalin ”Akileijat” -musiikkivideota. Luvassa on satumainen, kevyesti hapokas ja sopivan psykedeelinen seikkailu.

Kaikista Aino & Miihkali -klubin vieraista Anssi Nykänen on se, jota sinäkin olet todennäköisesti kuullut eniten - kenties tietämättäsi. Nykänen lienee suomalaisista nykymuusikoista käytetyin sessiorumpali ja on levyttänyt kaikista suomalaisista muusikoista viidenneksi eniten. Hän soittaa Gramexin mukaan 5 000 kappaleella. Kaikkien Anssin yhtyeiden ja sessioiden luetteleminen tässä olisi mahdotonta, mutta mainittakoon tässä vaikka Pekka Pohjola, Wöyh!, Nylon Beat, Pepe Ahlqvist ja Paula Koivuniemi.

Jussi Turunen on animaattori, graafikko ja ohjaaja. Hän on työskennellyt yli 10 vuotta animaation parissa tv:n, elokuvan ja musiikkivideoiden maailmassa.

Turusen kollaasimainen tyyli on yhdistelmä digitaalisia ja perinteisiä animaatiotekniikoita.

Youtube: Akileijat - Aino & Miihkali feat. Anssi Nykänen

Lisätiedot: ainomiihkali.com

Kirjastogalleria: Jarmo Suojärvi

2.10.2023 – 27.10.2023

Karkkilan Kirjastogalleriassa (Valtatie 26 E) on 2. - 27.10.2023 esillä Jarmo Suojärven maalauksia. Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina (myös omatoimiaikoina). Kirjaston aukioloajat ja yhteystiedot (linkki avaa Lukki-verkkokirjaston uuteen ikkunaan)

"Ensimmäisen hirveni näin lakkasuolle mennessä. Aamulla anivarhain vanhempien ja siskoni kanssa Pompannapin takapenkiltä. Siinä kruunupää seisoi vasten valkenevaa erämaata. Oli oikein lapiosarvinen. Oltiin menossa vanhalle tukkikämpälle jonne jättäisimme eväämme, sillä autolta oli kävelyä muutama sata metriä soista polkua pitkin. Kämpällä saattoi olla käärmeitä? Kerran äijät menivät Mossella saunaoluita ostamaan kun hirvi äkkiä oikaisi pikitien ylitse melkein Posion keskustassa. Komea oli hirvilehmä. Olin taas takapenkillä katsomassa hirven menoa. Yli puolielämää myöhemmin oltiin myös aamuisella polulla liikkeellä kohti Astuvansalmen kalliomaalausta katsomaan kun levähtäessämme ruosteenvärinen sudenkorento laskeutui oikealle olkapäälleni. Istui siinä sitten parikymmentä minuuttia. Katselimme toisiamme. Päästiin hyvillä mielin maalattujen hirvikuvien luokse. Pyhät kuvat ansaitsevat kunnioitusta aivan kuten sudenkorento laskeutui olemaan vähän aikaa viestiä tuomassa. Korennot ovat olleet olemassa jo kaksisataa miljoonaa vuotta. Kalliomaalaukset tuhansia vuosia. Maalattua punaista hirveä katsellessani sain päähäni kuvan mylvivästä hirvestä. Sen maalaamiseen meni kuitenkin toistakymmentä vuotta. Kuva tulee kun on tullakseen."

Ilmoita tapahtuma »
Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi