Valikko Etsi
Tapahtumakalenteri
Tulevia tapahtumia

Ikäihmisten yliopisto verkkoluentona: Miten uutiset poliitikoista syntyvät?

4.3.2021 klo 14:00 – 15:30

Karkkilan työväenopiston Ikäihmisten yliopistossa tutustutaan median eri muotoihin, mediakriittisyyteen ja median monilukutaitoon. Kurssin nimestä huolimatta luennot ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille.


Ikäihmisten yliopisto: Miten uutiset politiikoista syntyvät?

Karkkilan työväenopiston ikäihmisten yliopisto kokoontuu verkkoluentona torstaina 4.3. klo 14–15.30. Luennoitsijavieraana on politiikan toimittaja ja tietokirjailija Lauri Nurmi, joka kertoo työstään ja poliitikoista kertovien uutisten syntymisen vaiheista. Luento järjestetään etäyhteydellä Google Meetin kautta osoitteessa meet.google.com/pvj-pkmv-xvr. Yhteys avataan n. 15 minuuttia ennen luennon alkua. Osallistumista varten tarvitaan älylaite (puhelin, tabletti) tai tietokone sekä toimiva nettiyhteys. Luennolle on vapaa pääsy ja osallistua voi kuka tahansa. Tarkempia ohjeita ja linkin saa tarvittaessa myös toimistosta (tyovaenopisto@karkkila.fi, 044 767 49 34).

HUOM! Luennot pidetään ennakkotiedoista poiketen etäluentoina. Myös kellonaika on vaihtunut aiemmin ilmoitetusta!

Tuleva ohjelma:

18.3. Yhteenveto lukuvuoden sisällöstä, Heikki Savola

Verkkoluento: Halla-aho, Soini ja perussuomalaiset - mistä populismissa on kyse?

4.3.2021 klo 17:30 – 19:00

Verkkoluento populismista

Työväenopiston avoimella verkkoluennolla torstaina 4.3. klo 17.30–19 aiheesta "Halla-aho, Soini ja perussuomalaiset – mistä populismissa on kyse?" luennoi Lauri Nurmi, jolta on ilmestynyt kirjat Jussi Halla-aho – Epävirallinen elämäkerta ja Perussuomalaisten hajoamisen historia sekä yhdessä Matti Mörttisen kanssa kirjoitetut Sauli Niinistö – Mäntyniemen herra ja Antti Rinne – Koko tarina. Nurmi on palkittu myös Suomen Kuvalehden journalistipalkinnolla vuonna 2017.

uennolle on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Google Meetissä järjestettävälle luennolle pääset osoitteessa meet.google.com/cyp-nhst-exy. Tervetuloa!


Ilmoita tapahtuma »
Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi