Valikko Etsi
Palvelut / Kirjasto / Etätyöskentelytilat

Etätyöskentelytilat

Karkkilan kaupunginkirjasto tarjoaa etätyöskentelytiloja sekä kirjastossa että kirjaston yläkerrassa kaupungintalolla.

Yksi Karkkilan kirjaston palveluista on etätyötilojen tarjoaminen etätyöntekoon tai opiskeluun.

– Etätyötilat ovat maksuton vaihtoehto kotona tai kahviloissa työskentelylle. Tarjoamme myös nopean langattoman verkon kaikkien etätyötä tekevien tai kirjastossa opiskelevien käyttöön. Kirjaston yleistilojen ohella käytössä ovat erilliset kerhohuone ja kotiseutuhuone, joita voi myös varata kirjaston asiakaspalvelsuta, sekä kirjaston yläkerrassa sijaitseva valoisa ja rauhallinen etätyöhuone, kertoo kirjastonjohtaja Sirkka Ylander.

Karkkilan kirjaston etätyötila

Yläkerran etätyöhuoneessa on kaksi työpistettä, mutta tarvittaessa sinne mahtuu vaikkapa neljäkin henkilöä ja siellä on mahdollisuus yksityisempään työntekoon. Erikseen tilaa ei tarvitse varata, vaan riittää, että tulee paikalle ja valitsee sopivan työpisteen. Etätyöhuoneeseen kuljetaan kirjaston rappukäytävästä: portaat yläkertaan ja vähän matkaa käytävää oikealle. Huoneessa on vesipiste ja vedenkeitin, ja WC-tilat löytyvät aulasta. Tilaa voi käyttää arkisin kello 8-15.30. Tilassa toimii kaupungintalon langaton vierailijaverkko, jonka tunnukset löytyvät esim. etätyötilan vieraskirjasta.

Omatoimikirjaston käyttöoikeuden hakeminen kirjaston asiakaspalvelusta mahdollistaa kirjaston yleistilojen käytön etätyöskentelyyn heti varhaisaamusta, iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja Karkkilan vapaista toimisto- ja toimitiloista löytyy linkistä: http://www.karkkila.fi/sivut/FI/Toimitilat


Sivua päivitetty 5.3.2018/EN

 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi