Valikko Etsi
Yrittäminen / Alihankintamessut

Alihankintamessut


Karkkila kiinnosti vuoden 2019 Alihankintamessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Alihankintamessujen lehdistötiedote 27.9.2019:

Teollisuuden ykkösmessujen suosio kasvoi
Kansainvälisille teollisuuden alihankinnan ammattimessuille kokoontui 17 731 messuvierasta ja yli 1100 näytteilleasettajaa. Kävijämäärä on tapahtuman historian toiseksi suurin (v. 2016: 18 422). Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävien Alihankinta-messujen sekä startup-tapahtuman AlihankintaHEATin tavoitteena on lähivuosina vahva kansainvälistyminen.

Uudet teknologiat, innovaatiot sekä tulevaisuuden teollisuus ja kestävä valmistus herättivät kiinnostusta ja keskustelua laajasti. Alihankinta-messut ja AlihankintaHEAT järjestetään seuraavan kerran 22.–24.9.2020. Tapahtuman teema on Datasta bisnestä.---------------------------------

Karkkila kiinnosti messuyleisöä

Karkkilan yhteisosastolla A-hallissa nro 742 oli Karkkilan kaupunki mukana tutulla kokoonpanolla. Osastollamme olivat karkkilalaiset alihankintayritykset Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, MeriMet Oy ja Tekopa Oy. Kokoustarjoilusta vastasi tällä kertaa Karkkilan Tehtaan Hotellin uusi yrittäjä Leena Hasselman. Tehtaan Hotellin kokous- ja juhlapalvelut kiinnostivatkin monia osastollamme pysähtyneitä yritysten edustajia. Hotellin monipuolinen tarjonta sekä ruukkiympäristö herättivät ihastusta.

Karkkilan yhteisellä messuosastolla oli kaikin puolin vilkasta. Yritykset vahvistivat asiakassuhteitaan ja myös uusia kontakteja syntyi mukavasti. Kaupungin monipuolista tarjontaa sekä palveluja pääsimme Karkkilan kaupungin infopisteellä esittelemään useammalle sadalle henkilölle, joille Karkkila yritys- ja asuinalueena ei ollut ennestään tuttu. Jakelussa ollut Hyviä uutisia Karkkilasta-lehti ja Tehtaan Hotellin uusi kokous- ja juhlatilaesite tarttui monelle matkaan kotilukemiseksi.

Alihankintamessuille osallistui neljäskin karkkilalainen metalliyritys Mansner Oy Hienomekaniikka, Mansnerin osasto löytyi C-hallista nro 702, www.mansner.fi


 

Karkkilan yhteisosastolla A742 mukana vasemmalta lukien Leena Hasselman (Karkkilan Tehtaan Hotelli), Marja Lindroth (Tekopa Oy), Jari Tikkala (MeriMet Oy), Vesa Saarenpää (MeriMet Oy), Harry Suntioinen (Tekopa Oy), Tuija Telén (Karkkilan kaupunki). Kuvasta puuttuvat Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy:n edustajat Tom Nordgren ja Pekka Seppä.

Karkkilan yhteisosaston graafinen suunnittelu Mainosmeri, osaston toteutus Mainos Visitor Oy, videotekniikka Kaartomedia Oy.

 

 

Mansner Oy Hienomekaniikka, osastolla C 702.

 

Lisätiedot
elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen
birgitta.holttinen@karkkila.fi

Tontit ja toimitilat
yrittäjänkarkkila.fi (Linkki avautuu kaupungin verkkosivuilla uuteen ikkunaan.)

 

Sivua päivitetty 17.12.2021/kk

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi