Valikko Etsi
Palvelut / Joukkoliikenne / TOPI- Karkkilan juna

TOPI- Karkkilan junan kesäaikataulu 4.6. - 31.8.2024


TOPI- Karkkilan juna ihastuttaa matkailijoita Karkkilan keskustan reiteillä myös tulevana kesänä. Hyppää TOPIn kyytiin joko Karkkilan linja-autoasemalta tai reitin varrelta.

TOPI- kuljettaa matkalaisia tiistaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin Matkustaminen TOPIssa on maksutonta.


Aikataulut 2024 tarkentuvat vielä
 

Kesän 2023 reitit:
Reittiaikataulut löydät tästä linkistä (pdf-liite).


TOPIn reitit kulkevat Karkkilan käyntikohteiden ja nähtävyyksien ohitse. TOPI lähtee Karkkilan linja-autoasemalta torin ja kirkon ohitse kohti Vattolan uimarantaa. Uimarannan lenkin jälkeen suunnataan Tehtaan Hotellin ja Suomen Valimomuseon ohitse Haukkamäkeen ja Fagerkullaan Karkkila-Högforsin työläismuseoalueelle.

Tiistaisin TOPI jatkaa Fagerkullan museoalueelta Pusulantietä Haapalaan Lemmointielle. Lemmointien lenkin jälkeen takaisin Pusulantielle, ja sieltä kaupungintalon ja Ala-Emalin pysäkeille, josta pääsee sopivasti vaikkapa Karkkilan Koskireitille, kirjastoon tai Ala-Emalin käyntikohteisiin. Kaupungintalon ja Ala-Emalin pysähdysten jälkeen TOPI jatkaa kohti Helsingintietä Milliksen ja koirapuiston ohitse. Kääntöpaikka on Yrittäjäntiellä V.Leinon pihassa (Koskireitille ja Pitkälänkoskelle Laarintietä noin 0,8 km) sekä Helsingintiellä Auto-Kehän pihassa.

Perjantain reitti on sama kuin tiistaina Pusulantien ja Vanha Turuntien risteykseen asti, josta matka jatkuu Haapalaan Lemmointielle ja sieltä Köyliöntietä Nahkion Maatalouskonemuseon pysäkin kautta Vihdintielle. Nahkion pysäkiltä on mahdollista patikoida vaikkapa Lemmoinvuorelle. Vihdintieltä matka jatkuu kaupungintalon ja Ala-Emalin pysäkeille, jonka jälkeen TOPI suunnistaa Helsingintietä  Yrittäjäntien (V.Leino) ja Helsingintien (Auto-Kehä) kääntöpaikoille.

Lauantaisin ja sunnuntaisin ajetaan keskustan - Vattolan uimarannan - Haukkamäen ja Fagerkullan nähtävyyksien ohitse. Pysähdykset jälleen kaupungintalolla ja Ala-Emalilla, Helsingintien kääntöpaikka on markettien liikenneympyrän kohdalla.

TOPIn säännöllisestä reittiliikenteestä vastaa Karkkilan kaupunki. Paikkavaraukset ja tiedustelut Karkkilan matkailuneuvonta - Visit Karkkila, visitkarkkila@karkkila.fi, 044 4675 514. Aikataulut löytyvät myös täältä: visitkarkkila.fi (linkki avautuu uudelle välilehdelle). 

TOPI- Karkkilan junan voi varata myös yksityisajoihin, tiedustelut Toikkakiinteistöt Oy toikkakiinteistot@gmail.com.

Tervetuloa TOPI- Karkkilan junan kyytiin!


Kuvassa on Topi-Karkkilan juna kuvattuna Högforsin ruukkialueella lähdössä kesäliikenteeseen. 

SIvua päivitety 9.4.24/af


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi