Valikko Etsi
Palvelut / Ruokapalvelut

Karkkilan kaupungin Ruokapalvelut

 

Karkkilan kaupungin ravintola Nyhkälän kaari

(os. Nyhkäläntie 39)

Olemme palanneet entistä ehompaan ruokasaliin.

Uudistuksen myötä olemme valinneet uuden ravintolan nimeksi Nyhkälän kaari.

Nyhkälän kaaren  keittiöllä valmistetaan kaikki Karkkilan ruokapalveluiden ateriat.  Ravintola palvelee lounasasiakkaita arkisin klo 11.00- 12.30.   

Tervetuloa ruokailemaan Nyhkälän kaareen.

 

Ruokapalveluiden valmistamat ateriat

Ruokapalvelut tuottavat päivittäin noin 2000 ateriaa. Valmistamiamme aterioita nautitaan Karkkilan kaupungin päiväkodeissa, kouluissa, hoivapalveluissa ja henkilöstöruokailussa. Toimitamme aterioita myös kotipalveluasiakkaille.

Suunnittelemme ja valmistamme ateriat suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti, huomioiden asiakkaidemme tarpeet. Laadukkaat ja turvalliset ateriat takaa toimiva omavalvontajärjestelmämme. Arvojamme ovat maukas ja terveellinen ruoka, asiakaslähtöisyys sekä ammattitaito.

Henkilöstö

Kaupungin ruokapalveluissa toimii yksi keskuskeittiö ja neljä palvelukeittiötä. Henkilöstö koostuu 17:sta keittiöalan ammattilaisesta. Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkömme on Tarja Horttanainen, keittiöpäällikkönä toimii Marita Komulainen ja ravitsemistyönjohtajana Heli Nurmi.


Ruokapalveluiden liikevaihto

Kaupungin ruokapalveluiden liikevaihto on n. 1,2 miljoonaa euroa. Ruokapalvelut toimivat kiinteistö ja toimitila palveluiden alaisuudessa.

Sivu päivitetty 27.11.2018/kt


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi