Valikko Etsi
Palvelut / Ruokapalvelut

Karkkilan kaupungin Ruokapalvelut


Palvelukeskuksen ruokasali Nyhkälän Kaari palvelee jälleen 3.8.2020 alkaen. 
Tervetuloa lounaalle Nyhkälän Kaareen! Palvelemme arkisin klo 11 - 12.30!


Karkkilan kaupungin ravintola Nyhkälän Kaari (os. Nyhkäläntie 39)

Olemme palanneet entistä ehompaan ruokasaliin. Uudistuksen myötä olemme valinneet uuden ravintolan nimeksi Nyhkälän Kaari.

Nyhkälän Kaaren  keittiöllä valmistetaan kaikki Karkkilan ruokapalveluiden ateriat. 


Ruokapalveluiden valmistamat ateriat


Ruokapalvelut tuottavat päivittäin noin 2000 ateriaa. Valmistamiamme aterioita nautitaan Karkkilan kaupungin päiväkodeissa, kouluissa, hoivapalveluissa ja henkilöstöruokailussa. Toimitamme aterioita myös kotipalveluasiakkaille.

Suunnittelemme ja valmistamme ateriat suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti, huomioiden asiakkaidemme tarpeet. Laadukkaat ja turvalliset ateriat takaa toimiva omavalvontajärjestelmämme. Arvojamme ovat maukas ja terveellinen ruoka, asiakaslähtöisyys sekä ammattitaito.

Henkilöstö

Kaupungin ruokapalveluissa toimii yksi keskuskeittiö ja neljä palvelukeittiötä. Henkilöstö koostuu 17:sta keittiöalan ammattilaisesta. Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkömme on Tarja Horttanainen, keittiöpäällikkönä toimii Marita Komulainen ja ravitsemistyönjohtajana Heli Nurmi.


Ruokapalveluiden liikevaihto

Kaupungin ruokapalveluiden liikevaihto on n. 1,2 miljoonaa euroa. Ruokapalvelut toimivat kiinteistö ja toimitila palveluiden alaisuudessa.

Sivua päivitetty 5.8.2020/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi