Valikko Etsi
Palvelut

Seuraathan tiedotustamme koronavirustilanteesta

Karkkilan kaupunki seuraa koronavirustilannetta aktiivisesti. Kaupungin verkkosivujen etusivulta löytyvät uusimmat tiedotteet asiasta. Sivu kannattaa ottaa seurantaan, samoin Facebook-sivumme Me Karkkilalaiset - Karkkilan kaupunki.  

Karkkilan kaupunki kiittää kaikkia karkkilalaisia vastuullisuudesta koronaviruksen leviämisen estämisessä! 

Muistathan huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä, lähikontaktien välttämisestä sekä muusta tartuntojen leviämistä ehkäisevästä käyttäytymisestä. Suosittelemme kaikille karkkilalaisille hengityssuojainten käyttöä. Kaupunki jakaa hengityssuojaimia vähävaraisille suositusten mukaiseen käyttötarkoitukseen palvelupiste Serverissä. 

Jos olet sairas, pysyttele kotona ja ole tarvittaessa yhteydessä puhelimitse terveydenhuoltoon! 

Palveleva kaupunki

Eskarielämää Karkkilassa


Kaupunkimme palvelut kattavat koko ihmisiän: äitiysneuvolasta päiväkotiin ja kouluun, koulutieltä tiedon valtatielle ja kotipolulta luonnonhelmaan. Palveluissamme ajattelemme ensisijaisesti palveluiden käyttäjiä. Esimerkiksi pienen karkkilalaisen kasvun polku on tehty mahdollisimman joustavaksi niin, että hoito- ja koulupaikat löytyvät mahdollisimman läheltä kotia ja että kaveripiiri pysyy samana matkan varrella.

Tutustu palveluihin vasemmalla näkyvien linkkien kautta.

Karkkilan ajantasa-asemakaavaan voi tutustua täältä.

Karkkilan lapsiperheiden palvelujen muutosohjelma LAPE_hankkeelle on luotu omat FB-sivut: LAPE-Karkkila. (https://www.facebook.com/LAPE-Karkkila-1606569336095492/?notif_id=1515675046499971&notif_t=page_admin


 Sivua päivitetty 24.11.2020/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi