Valikko Etsi

Elokuvakerho Kino Iglu

Elokuvakerho Kino Iglu ry järjestää elokuvanäytöksiä Karkkilasalissa (Anttilankatu 2-4) lauantaisin klo 16. Elokuvat näytetään 35-milliseltä filmiltä ja jokaisella elokuvalla on esittelijä. Uutuuselokuvia näytetään nykyformaatilla yhteistyössä Kinotourin kanssa.

Kino Iglu järjestää elokuvanäytöksiä myös kouluissa ja kehitysvammaisten toimintakeskuksissa 35-millisellä Portacine 35X-2 – projektorilla.

Suuri osa Kino Iglun henkilökunnasta on karkkilalaisia nuoria. Aktiivisimmat nuoret pääsevät vuosittain osallistumaan talkoolaisina Sodankylän elokuvajuhlille. Kino Iglu tukee karkkilalaisia nuoria myös heidän animaatio – ja elokuvaprojekteissaan.

Kino Iglun yhteistyökumppaneita ovat mm. Karkkilan kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut, Ruukinpaja ja Werstas, Lukeva ry, työväenopisto ja Sodankylän elokuvajuhlat.

 
Kino Iglulla omat nettisivut

Elokuvakerho Kino Iglun omat nettisivut ovat avautuneet osoitteesta www.kinoiglu.fi. Sieltä löytää tietoa elokuvakerhon ajankohtaisista tapahtumista ja historiasta. Sivuilta voi myös varata liput Kino Iglun elokuvanäytöksiin. Nettisivut on tehnyt Ruukinpajan Otto Rissanen ja englanninkielisen käännöstyön Sami Hämäläinen.

Sivuilta voi varata liput Kino Iglun elokuvanäytöksiin seuraavasti:
1.       Mene osoitteeseen www.kinoiglu.fi
2.       Klikkaa näytökset
3.       Klikkaa elokuvan nimi
4.       Varaa liput.


Sivua päivitetty 9.10.2018/ns 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi