Valikko Etsi
Yrittäminen

Karkkila, yrittäjän kaupunkiYritysten palvelu- ja yhteystiedot löytyvät keskitetysti Karkkilan yritys- ja palveluhakemistosta. 
(Linkki avautuu kaupungin verkkosivuilla uuteen ikkunaan.) Hakemiston tietojen ylläpito on kaupungin elinvoimapalveluissa.


Yritysneuvontapalvelut, yritystontit ja toimitilat (Linkki avaa PDF-tiedoston uuteen ikkunaan.)


Karkkilan alueen vapaat toimitilat ja yritystontit löydät tästä (Linkki avautuu kaupungin verkkosivuilla uuteen ikkunaan.)

Yritysten kustannustuki haettavissa Valtiokonttorista 26.4. - 31.5.2022 klo 16.15


Yritysten kuudennen hakukierroksen kustannustukea haetaan Valtiokonttorista sähköisen asiointipalvelun kautta 26.4. - 31.5. (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Kuudennella kierroksella tuki korvaa kuluja matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan yrityksille sekä muille yrityksille, jotka ovat kärsineet koronapandemian torjuntaan liittyvistä rajoituksista. Tuki kohdistuu kuluihin, jotka ovat syntyneet 1.12.2021–28.2.2022.

Yritysten määräaikainen kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

Yrityksen Verohallinnolle 1.12.2021 ilmoitettu päätoimiala kuuluu tuen piiriin. Katso lista toimialoista, joihin tuki kohdistuu. (Linkki avautuu uuteen välilehteen selaimessa.)

Yrityksen liikevaihto on laskenut yli 25 % vertailukausien välillä.

Yrityksellä on palkkakuluja ja joustamattomia kuluja, joita on vaikea sopeuttaa.

Jos yrityksen toimiala ei kuulu tuen piiriin mutta muut tuen ehdot täyttyvät, tukea voidaan myöntää harkinnanvaraisesti. Yrityksen tulee osoittaa, että sen liiketoiminta on kärsinyt julkisoikeudellisesta, koronapandemian torjuntaan liittyvästä rajoituksesta tukikautena 1.12.2021–28.2.2022. Rajoitus on voinut kohdistua suoraan yritykseen tai sen keskeiseen asiakaskuntaan.

Yritysten lisäksi säätiöt ja yhdistykset, joilla on liiketoimintaa, voivat hakea tukea. Yritysten kokoa tai yhtiömuotoa ei ole rajattu. Yrityksellä tulee kuitenkin olla Y-tunnus.

Kustannustuen lisätiedot ja hakuohjeet (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

 

Yritysten kehittämisavustusten EU-rahoitushakua jatkettu 31.10.2021 asti, uusi rahoituskausi alkamassa 1.11.2021. (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Nykyisen EU-ohjelmakauden rahoituksen haku on tämän hetkisen tiedon mukaan päättymässä 31.10.2021 eli aiemmin ilmoitettua myöhemmin. Uuden EU-ohjelmakauden rahoituksen haun on tarkoitus käynnistyä 1.11.2021. Nykyisen EU-ohjelmakauden varat eivät kaikilla alueilla tule riittämään kaikkiin sinänsä rahoituskelpoisiin yritysten investointi- ja kehittämishankkeisiin. 

Avustuksen hakijan tulee huomioida, että jos hanke on käynnistynyt ennen 1.11.2021 eikä siihen ole voitu tai voida tehdä myönteistä päätöstä kuluvan ohjelmakauden varoista, hanketta ei voida rahoittaa uuden EU-ohjelmakauden varoista. Hankkeen aloittaminen ennen päätöksen saamista tapahtuu aina hakijan omalla riskillä. Hankkeen rahoitusmahdollisuuksien selvittämiseksi on suositeltavaa olla yhteydessä ELY-keskuksen rahoitusasiantuntijaan jo ennen hakemuksen jättämistä! 

ELY-keskusten rahoitusasiantuntijat (asiantuntijahaku.ahtp.fi)
Aluehallinnon asiointipalvelu (sahkoinenasiointi.ahtp.fi)
(Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)


 


Keuke auttaa karkkilalaisia yrityksiä kustannustuen hakemisessa.
Lisätiedot: Keuke ajankohtaista - kriisineuvonta  www.keuke.fi
 (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

...................................................................

ELY-keskusten yritysinfopaketti (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

RURAL FINLAND II - matkailuyrittäjän tietopaketti  (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Henkilöstön lomauttaminen muutostilanteessa: TE-palvelut (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Tartuntapäiväraha ja sairauspäiväraha: Kelan palvelut, hakemukset ja etuudet (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Talousapu-neuvontapuhelin yrittäjille (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Kysymyksiä ja vastauksia yritysrahoituksesta (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Kysymyksiä ja vastauksia koronasta ja työelämästä (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

................................................................... 

Tervetuloa Yrittäjäksi Karkkilaan!

Karkkila tarjoaa työmahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille ja osaajille. Erityisesti teknologiateollisuudessa on monipuolisia uravaihtoehtoja ja osaamista tuetaan yrityskohtaisilla koulutuksilla.

Karkkilassa on noin 600 yritystä, ja lisää mahtuu joukkoon. Pienemmät yritykset usein pääsevät alkuun juuri suurempien imussa, esimerkiksi alihankintateollisuudessa.

Yrittäjäksi aikovalle ja kasvua hakevalle yritykselle tarjoamme yhdessä yritysneuvonnan yhteistyökumppaniemme kanssa ammattitaitoista apua ja tukea esimerkiksi liiketoimintasuunnitelman täsmentämiseen ja sijoittumiskysymyksiin.

 

 

Yritystulkki

  -yrittäjän infopaketti ja yritystoiminnan työkalupakki (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Maksuttomasta yritystoiminnan kattavasta tietopaketista - Yritystulkista yrittäjä ja yrityksen perustamista suunnitteleva löytää lähes kaiken tarvittavan yrittämiseen liittyvän perustiedon. Yritystulkki soveltuu aloittavalle ja toimivalle 5.8.2022ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi