Valikko Etsi
Yrittäminen / Yritysneuvonta

Yritysneuvonta

Yritysasioihin liittyvät neuvontapalvelut saat Karkkilan kaupungin elinkeinopalveluiden kautta. Elinkeinopalveluiden tuottamisesta vastaa Karkkilan kaupungin elinkeinotoimi.  Elinkeinotoimi hoitaa yrityspalveluiden koordinoinnin muiden kunnan yksiköiden, eri toimialojen, yritysten ja sidosryhmien sekä seudullisten ja alueellisten elinkeinopalveluita tuottavien yhteisöjen kanssa. Elinkeinotoimi tekee edunvalvontaa ja yhteistyötä eri verkostoissa, tarjoaa yritysten sijoittumispalveluja, edistää osaltaan työvoiman saantia sekä tekee aktiivista yritysyhteistyötä. 

 
Yritystulkki   - Yritysneuvonnan tärkein apuväline
Yritystulkki on juuri pk-yrityksille suunniteltu sähköinen työkalupakki, josta löydät ohjeita, lomakkeita, sopimusmalleja, laskelmapohjia ja muita yritystoiminnan suunnittelun apuvälineitä. Yritystulkista löytyy kaikki yrittämiseen liittyvä perustieto. Yritystulkki soveltuu aloittavalle ja toimivalle yrittäjälle sekä opetuskäyttöön. Yritystulkista löytyvät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen suunnitteluun, rahoitukseen, perustamiseen sekä talouden ja markkinoinnin omatoimiseen hoitamiseen. Lisäksi Yritystulkki sisältää kattavan lomakkeiston yrittäjän arjen avuksi.

 

Yritysneuvontaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville 

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) tarjoaa toimiville karkkilalaisille yrityksille sekä yrittäjiksi aikoville maksuttomia yritysneuvontapalveluja.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke - Keukelta asiantuntevaa yritysneuvontaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.


Palveluesite

Oletko perustamassa yritystä? Onko sinulla idea tai jopa jo liiketoimintasuunnitelma? Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa ja sparrausta. Voit tulla keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, vaikka sinulla olisi vasta pelkkä ajatus tai idean alku. Keuke tarjoaa maksutonta neuvontapalvelua omaa yritystoimintaa harkitseville henkilöille joko uuden perustettavan yrityksen tai vaihtoehtoisesti jatkettavan yrityksen asioiden selvittelyyn liittyvissä asioissa.

Miltä näyttää tulevaisuus sinun yrityksessäsi? Pitäisikö kasvaa vai tehostaa - onko liikestrategia kirkkaana mielessä? Vai olisiko tarvetta miettiä hetki, miten markkinoin ja miten myyn palveluitani ja mistä hankin asiakkaita? Kuinka seuraan yritykseni taloutta ja kannattavuutta? Miten hinnoittelen? Kenen kanssa voisin verkostoitua ja saada kumppaneita? Ovatko markkinointi, tuotteistaminen ja investointirahoitus päässäsi suuria kysymysmerkkejä?
Miten me Keukelaiset voisimme auttaa juuri sinua tai yritystäsi?

Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa seitsemän keskiuusmaalaisen kunnan yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Autamme myös kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.  Eli silloin kun paikallinen yritys tarvitsee apua, neuvoja ja näkökulmia missä tahansa yrittämiseen liittyvissä asioissa, Keuke on se, joka auttaa. Keuke järjestää vuosittain alueen yrittäjille myös lukuisia maksuttomia info- ja koulutustapahtumia ajankohtaisista asioista ja kaikki Keuken perusneuvontapalvelut ovat maksuttomia.

Soita ja varaa tapaamisaika: Ajanvaraus ma-pe 9-15 / Puhelin 050 341 3210

Yhteystiedot:
Puuvalonaukio 2 D (2. krs), 04200 Kerava.
www.keuke.fi
www.facebook.com/kehittamiskeskus

Sähköposti: keuke(at)keuke.fi.
Ajanvaraus: ma-pe 9.00-15.00, puh. 050 341 3210 (soitamme tarvittaessa takaisin).

Sivua päivitetty 12.3.2019


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
Basware Oyj
Välittäjän tunnus:
BAWCFI22
Verkkolaskuosoite:
003701270467

Paperilaskut:

Karkkilan kaupunki

PL 9824
00026 Basware

Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi
050 5270 583