Valikko Etsi
Karkkila / Karkkipäivät / Ohjeet ja paikkavaraustiedot näytteilleasettajille

Karkkilan Karkkipäivät 8.– 9. helmikuuta 2019, varaa esittelypaikkasi 18.1.2019 mennessä ja tule mukaan!

Me karkkilalaiset kyllä tiedämme kuinka mainiosti asiat täällä meillä ovat, mutta tietävätkö muut? Idearikkaat ja energiset karkkilalaiset yhdistysaktiivit järjestävät huikeita tapahtumia ympäri vuoden. Karkkilalaisurheilijat saavuttavat menestystä usealla saralla sekä kansallisissa kilpailuissa että maamme rajojen ulkopuolellakin. Paikalliset yritykset ovat kasvuvauhdissa ja kehittäneet innovatiivisia ratkaisuja osaavan työvoimaan hankintaan.

Näitä saavutusten helmiä haluamme esitellä laajasti helmikuisilla Karkkipäivillä.

Tapahtuma järjestetään messutyyppisesti, kutsummekin mukaan paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä esittelemään tuotteitaan ja palvelujaan. Mukana voi olla myös työnäytöksiä.

Varaa esittelypaikkasi 18.1.2019 mennessä.
Yritysten, yhdistysten, kaupungin yksiköiden sekä muiden sidosryhmiemme maksuttomia  pöytäpaikkoja on tarjolla noin 50. Voit tuoda paikalle myös oman esittelytiskin. Lisäksi Konepajahallista löytyy lattiatilaa työnäytöksille.
Näytteilleasettajien esittelypaikat varataan varausjärjestyksessä. Yhdelle näytteilleasettajalle on tarjolla noin 1-2 m pöytätilaa, tila sovitaan näytteilleasettajakohtaisesti ja varausjärjestyksessä.

Toimi nopeasti ja varaa yrityksellesi ja yhdistyksellesi oma esittelypaikka Karkkilan kaupungin elinkeinopalveluilta 18.1.2019 mennessä oheisen webropol-linkin kautta.

Lisätiedot s-postilla: birgitta.holttinen@karkkila.fi. tai p. 044 553 3429.

Karkkilan juhlapalveluyrittäjät huomio!
Meidän Juhlat - tapahtumaan, juhlapalveluiden tarjontaan sekä juhla- ja kokoustapahtumien järjestämiseen liittyvien palvelujen esittelypaikkavaraukset voitte tehdä suoraan PikkuLeppiksen Jaana Ilmoselle myös 18.1. mennessä:
jaana.ilmonen@hotmail.com

Tapahtumapäivien sisältö:

Torstai 7.2. näytteilleasettajien esittelypisteiden rakentaminen Konepajahallilla klo 12 - 16.

Perjantaina 8.2.

Näytteilleasettajien esitteet ja rollupmainokset tulee toimittaa Konepajahallille to 7.2. klo 12 - 16 tai viimeistään perjantaina 8.2. klo 8 - 10. Perjantaina ei näytteilleasettajille ole tarjolla henkilökohtaisia esittelypaikkoja yleisön kontaktointiin, koska Kasvuseminaarin ohjelmaa varten rauhoitetaan näyttelytila muulta messutapahtumalta. Kuitenkin tapahtumatilaan voi tuoda etukäteen palveluesitteitä ja mainoksia (viimeistään pe 8.2. klo 10 mennessä).

Karkkipäivien avajaiset ja Karkkilan Kasvuseminaari pidetään Konepajahallilla klo 13 – 17. Jonka jälkeen palkitaan vuoden 2018 karkkilalainen merkkihenkilö ja vuoden 2018 menestyneitä urheilijoita ja kulttuurihenkilöitä.
Kasvuseminaarin ohjelman löydät tästä.

Lauantaina 9.2.

Yritysten, yhdistysten, kaupungin yksiköiden ja muiden organisaatioiden esittelypisteet ovat avoinna klo 10 – 17, jolloin näytteilleasettajat pääsevät esittelemään palvelujaan ja toimintaa, mukana voi olla myös myyntipisteitä (esim. kahviomyyntiä). Näytteilleasettajien esittelypisteiden rakentaminen tapahtuu joko perjantaina klo 10 mennessä tai Kasvuseminaarin ohjelmiston jälkeen noin klo 18.30 - 20 sekä lauantaina klo 10 mennessä.

Käytössä on myös yhteinen ohjelmalava, jossa voidaan etukäteen tehtyjen varausten mukaan esitellä yritysten ja yhdistysten toimintaa, sekä järjestää muita näytöksiä ja esityksiä. Ohjelmalavalla on äänentoistolaitteet ja videotekniikka näytteilleasettajien käytettävissä opastetusti. Ohjelmalavan varaukset tehdään sähköisesti näytteilleasettajan ilmoittautumisen yhteydessä (18.1. mennessä).

Sekä perjantain että lauantain Karkkipäivien tapahtumat tullaan tallentamaan kaupungin Youtube-kanavalle. Jos yrityksesi tai yhdistyksesi on kiinnostunut videonäkyvyydestä, ilmoita tästä Karkkipäivien näytteilleasettajien ilmoittautumislomakkeella.

Karkkipäivien teemat ja esittelypaikkojen kategoriat:
Kokous- ja juhlapalvelut, matkailu, hyvinvointipalvelut, yrittäminen, työllisyyspalvelut, harrastustoiminta, yritystoimitilat.

Karkkipäivien markkinointi kohdistetaan oman alueemme lisäksi naapurikuntiin sekä erityisesti pk-seudulle noin 2 vk ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen Karkkipäiville ja esittelypaikkavaraukset (18.1. mennessä):


elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen, 044 553 3429, birgitta.holttinen@karkkila.fi.

 

 Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi