Valikko Etsi
Tapahtumakalenteri
Syyskuu 2020
ma ti ke to pe la su
Tulevia tapahtumia

Built for Speeds Pub Pikkupässissä

12.9.2020 klo 22:30

Mika Tallgrenin 50-vuotissyntymäpäivien kunniaksi Pub Pikkupässissä juhlakansaa viihdyttää mahtava Built for Speeds.

Showtime 22.30
Ilmainen sisäänpääsy!

Tervetuloa!

Mika-Antero Tallgrenin 50-vuotisjuhlakonsertti SIIRTYY

12.9.2020 klo 17:00 – 19:00

Aluehallintoviraston (AVI) tiukentuneiden rajoitustoimien takia joudumme valitettavasti peruuttamaan Mika-Antero Tallgrenin 50-vuotisjuhlakonsertin. Konsertti oli tarkoitus pitää 12.9. Karkkilasalissa. Konsertti siirtyy turvallisempaan ajankohtaan.

Ennakkoon ostetut liput voi lunastaa takaisin rahaksi ennakkolipunmyyntipaikassa eli Karkkilan Aito Kullassa. Pahoittelemme aiheutuvaa vaivaa ja toivotamme teidät tervetulleiksi tulevaan konserttiin sitten kun sen aika on.

Mikan syntymäpäivän juhlabileitä Pub Pikkupässissä ei kuitenkaan ole peruttu. Pässissä soittaa tuona iltana mahtava Built for Speeds ja ravintolaan ei ole sisäänpääsymaksua.

Mohawk Farm ja Kiven Säästöpossu mukana Osta tilalta!- päivässä

12.9.2020

Osta tilalta! -päivä mahdollistaa tuottajien ja kuluttajien kohtaamisen

Osta tilalta! -päivänä juhlitaan ruoan tuottajia ja lähiruokaa ympäri Suomea ostamalla suoraan tilalta! Päivän aikana voit tutustua maatilojen toimintaan ja ruoantuottajiin sekä ostaa monenlaisia tilojen tuotteita. Moni tila antaa myös kävijöille mahdollisuuden tutustua tilan eläimiin, koneisiin ja pihapiiriin.

Tapahtumassa mukana


Kiven Säästöpossu avoinna klo 12 - 14

ja


Mohawk Farm
avoinna klo 11 - 15

Kävelyretki Lemmoinvuorelle ja Asemanrantaan

12.9.2020 klo 10:00

Kävelyretki Lemmoinvuorelle ja Asemanrantaan lauantaina 12.9.

Tervetuloa mukaan ohjatulle kävelyretkelle karkkilalaisiin luontonähtävyyksiin! Varaa mukaasi säänmukainen varustus, juotavaa ja pientä evästä. Retkelle on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Retken järjestää Karkkilan työväenopisto yhteistyössä Karkkilan Ladun kanssa.

Lauantaina 12.9. kävelyretki kulkee Myllypuiston kautta Lemmoinvuorelle ja Asemanrantaan. Koontuminen klo 10 Karkkilan työväentalon viereisellä parkkipaikalla (Vihdintie 2).

Konstrundan - avoimet ateljeet tapahtuma Koivisto Studiolla

12.9.2020 – 13.9.2020 klo 10:00 – 19:00

KONSTRUNDAN studion avoimet ovet 12. – 13.9.2020

Koivisto Studio, Kalliolantie 99, Karkkila
https://www.koivistostudio.fi/fi/


AVOIMET ATELJEET KAIKKIALLA SUOMESSA

Konstrundan on avoin ateljee -tapahtuma, joka järjestetään vuosittain syyskuun toisena viikonloppuna. Tapahtuma on maksuton niin kävijöille kuin osallistujille, jotka avaavat ovensa.

Tervetuloa vierailulle luovaan tilaan!

Sinulla on mahdollisuus tavata taiteilijoita, taidekäsityöläisiä ja muotoilijoita eripuolilla Suomea. Eniten osallistujia on kaksikielisellä rannikolla ja Ahvenanmaalla, mutta heitä löytyy myös Pirkanmaalta, Hämeestä, Mikkelistä ja Lapista.


Jarmo Suojärvi: Piirustuksia, Galleria Framille

2.9.2020 – 26.9.2020

Syyskuussa Galleria Framillessa voi tutustua Jarmo Suojärven piirustuksiin. Näyttely on avoinna - 26.9. ke-pe klo 12-17 ja la 10-13.

Karkkilalainen Jarmo on pääasiassa maalannut, mutta on tehnyt myös tussipiirustuksia, grafiikkaa ja keramiikkaa. Hän on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut myös ryhmänäyttelyihin 90-luvulta lähtien. Aiemmin galleriassa on nähty Jarmon värikkäitä maalauksia, mutta nyt pitkästä aikaa hän on tarttunut kynään ja tehnyt runsasviivaisia piirustuksia.

”Keväällä työhuoneellani tehtiin remonttia enkä voinut käyttää sitä. Sattumalta Turun reissulla löysin grafiittikyniä taidekaupasta, joten aloin taas piirtää kotona. Yleensä piirrän vain luonnoksia maalauksia varten. Olen kuitenkin aiemminkin pitänyt spriitussi- ja tussikynäpiirustusnäyttelyt Karkkilan kirjastogalleriassa. Piirtäminen on vaikeampaa ja vaativampaa kuin maalaaminen. Piirrosta on vaikeaa korjata myöhemmin. Monesti piirsin monta sivua lehtiöstä saamatta aikaan hyväksyttävää kuvaa. Toisinaan syntyi montakin hyvää ja käyttökelpoista kuvaa peräkkäin.”


Galleria Bremer: Raudasta syntynyt - 200 valokuvaa Högforsin historiasta

13.6.2020 – 20.12.2020

Näyttely on kiinni koronavirustilanteen vuoksi.
Ilmoita tapahtuma »
Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi