Valikko Etsi
Palvelut / Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus / Ruokailu varhaiskasvatuksessa

Ruokailu varhaiskasvatuksessa 

Ruokailun tavoitteena varhaiskasvatuksessa on edistää lapsen terveyttä ja myönteistä ruokakulttuuria sekä kehittää maku- ja ruokailutottumuksia. Ruokailu kasvatustilanteena ohjaa terveelliseen ravitsemukseen ja opettaa ruokailuun liittyviä hyviä tapoja ja juhlapyhiin liittyviä ruokaperinteitä. Ruokailu varhaiskasvatuksessa täydentää kotona tapahtuvaa ruokailua. Päiväkodeissa tarjottavia aterioita ovat aamupala, lounas ja välipala (vuorohoidossa lisäksi päivällinen ja iltapala). Esiopetuksessa noudatetaan koulujen ruokalistaa ja ruokailu tapahtuu ruokalassa sovituissa vuoroissa luokkien kanssa.

Karkkilan kaupungin ruokapalvelut
Palvelukeskuksen keittiö toimii kaupungin keskuskeittiönä. Palvelukeskuksen keittiöllä valmistetaan kaikki Karkkilan ruokapalveluiden ateriat. Ruokapalvelut tuottavat päivittäin noin 2000 ateriaa. Valmistamiamme aterioita nautitaan Karkkilan kaupungin päiväkodeissa, kouluissa, hoivapalveluissa ja henkilöstöruokailussa. Toimitamme aterioita myös kotipalveluasiakkaille.

Suunnittelemme ja valmistamme ateriat suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti, huomioiden asiakkaidemme tarpeet. Laadukkaat ja turvalliset ateriat takaa toimiva omavalvontajärjestelmämme. Arvojamme ovat maukas ja terveellinen ruoka, asiakaslähtöisyys sekä ammattitaito.

Ruokalistat
linkki päiväkotien ruokalistaan

linkki koulujen (=esiopetuksen) ruokalistaan

Erityisruokavaliot
Kouluissa ja päiväkodeissa on mahdollisuus saada erityisruokavalioateria terveydellisistä tai vakaumuksellisista syistä. Voit täyttää ja lähettää lomakkeen sähköisesti klikkaamalla tästä.

Yhteystiedot
Ruokapalvelut, Nyhkäläntie 39, Karkkila
Palvelukeskus Keskuskeittiö 09 4258 3623
Ravitsemistyönjohtaja Sanna Savela 044 4675 347
Keittiöpäällikkö Riikka Rantanen 044 5533 290

Sivu laadittu 21.10.2016/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi