Valikko Etsi
Etusivu
Ajankohtaista »

12.7.2021

Karkkilan kaupunki on mukana Lohjan Asuntomessuilla omalla osastollaan.

Asuntomessut ovat avoinna 9.7. - 8.8.2021 joka päivä klo 10 - 18. Karkkilan osaston löydät pääsisäänkäynnin messuhallista. Osasto sijaitsee pääportista tultaessa hallin vasemmalla puolella. Osoite Sahakatu 4 Lohja.

Karkkilan osastolla esittelyssä ovat kaupungin edulliset omakotitalotontit, asuminen, matkailutarjonta ja kesätapahtumat.

Lisätietoja asumisesta, omakotitalotonteista ja messukilpailusta: www.karkkilantontit.fi

Lisätietoja Asuntomessuista (sisäänpääsyliput, ajo-ohjeet, näytteilleasettajat) https://www.asuntomessut.fi/tulevat-messut/lohja-2021

Lämpimästi tervetuloa messuille ja Karkkilan messuosastolle!7.7.2021

Raju ukkoskuuro ja sitä seurannut kaupunkitulva Karkkilassa 26.6.2021

Karkkilaa riepotteli raju ukkoskuuro 26.6.2021. Kuuron aikana vettä satoi Karkkilassa erityisen runsaasti. Äkillinen ja voimakas vedentulo aiheutti kaupunkitulvan, jonka seurauksena useita kiinteistöjä kastui. Vettä nousi kiinteistöihin viemäreistä sekä valui pintoja pitkin pihoilta ja kaduilta. Karkkilan kaupunki tilasi Ilmatieteenlaitokselta sadetutka-analyysin, joka kuvaa tapahtumia klo 15:00-16:00 välisenä aikana. Raportti on ladattavissa tästä linkistä (linkki avaa PDF-tiedoston selaimelle uuteen ikkunaan).5.7.2021

Koronatiedotteet

MAHDOLLINEN KORONA-ALTISTUMINEN JULKISELLA PAIKALLA

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen pandemiatyöryhmä tiedottaa mahdollisesta Korona-altistumisesta Nummelan Lidl, keskiviikkona 30.6.2021 noin klo 10.25-10.45 välisenä aikana.

Lisätiedot Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Vaihde 09 4258 2000
posti@karviainen.fi

Viikkotiedote 23.6.2021 – Kesätauolle rauhallisessa koronatilanteessa

Karkkilan koronatilanne on pysynyt erittäin rauhallisena. Karkkilassa ei ole todettu yhtään uutta tartuntaa useaan viikkoon. Ilmaantuvuuslukumme on edelleen 0. Koko pandemian aikainen koronatartuntojen määrä on Karkkilassa yhteensä 184 (tiedot 22.6.2021). Myös koronarokotukset ovat edenneet Karkkilassa hyvin.

Muistutamme, että Karkkilassa on edelleen voimassa tartuntatautilain § 58 c. Siksi on erittäin tärkeää noudattaa kaikessa toiminnassa turvallisuusohjeita. Suosittelemme toistaiseksi myös maskin käyttöä kaikille yli 12-vuotiaille THL:n ohjeiden mukaisesti. Koronatestiin tulee hakeutua heti koronaan sopivien oireiden ilmaannuttua.

Koronatilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti Karkkilassa myös kesäaikana, mutta säännölliset viikkotiedotteet jäävät nyt tauolle. Seuraavan kerran tiedotamme viimeistään elokuun ensimmäisellä viikolla, ellei tilanne muutu olennaisesti ennen sitä. Tarvittaessa uusia rajoituksia tehdään nopeallakin aikataululla, ja niistä tiedotetaan viipymättä. 

Kiitämme kaikkia karkkilalaisia vastuullisesta toiminnasta ja toivotamme lämmintä kesää!

Viikkotiedote 16.6.2021 – Karkkilan kaupungin tiloissa koronarajoitukset poistetaan

Karkkilan koronatilanne on pysynyt erittäin rauhallisena. Kahden viimeisen viikon aikana Karkkilassa ei ole todettu yhtään uutta tartuntaa ja ilmaantuvuusluku on edelleen 0. Koko pandemian aikana Karkkilassa on ollut yhteensä 184 koronatartuntaa (tiedot 15.6.2021).

HUS-Uusimaa-alueellinen koordinaatioryhmä linjasi, että Karkkila on siirtynyt koronapandemian perustasolle. Tämän pohjalta Aluehallintovirasto on kumonnut 15.6. alkaen Karkkilassa aiemmin voimassa olleet yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten henkilömäärärajoitukset. Yleisötapahtumia voi järjestää jälleen 15.6. alkaen.

Karkkilassa on edelleen voimassa tartuntatautilain § 58 c. Tämä pykälä määrää noudattamaan alla olevia yleisiä hygieniavaatimuksia ja suosittelemme niitä myös yksityistilaisuuksiin.

        Asiakkailla ja osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen.

        Asiakkaille ja osallistujille annetaan riittävän etäisyyden ylläpitämistä, käsien puhdistamista ja muita vastaavia tartuntojen leviämistä estäviä käytäntöjä koskevat toimintaohjeet.

        Tilojen ja pintojen puhdistamista tehostetaan.

        Asiakkaiden ja osallistujien oleskelu järjestetään sillä tavoin väljästi kuin se toiminnan erityispiirteet huomioon ottaen on mahdollista. Mahdolliset asiakaspaikat sijoitetaan riittävän etäälle toisistaan.

Paikallinen terveysviranomainen on antanut suositukset 15.6. alkaen. Niihin voi tutustua täältä: https://karviainen.fi/terveyspalvelut/korona/voimassa-olevat-rajoitukset/

Karkkilan kaupunki on AVIn määräysten ja Karviaisen suositusten pohjalta päättänyt avata 15.6. alkaen kaupungin tilat ja poistaa niissä aiemmin olleet poikkeukselliset henkilömäärärajoitukset.

Tiloissa tulee noudattaa edellä kerrottuja hygieniamääräyksiä ja toimia terveysturvallisesti. Karkkilasalin suurin sallittu henkilömäärä on 80 henkilöä. (Karkkilasali on heinäkuun suljettuna.)

Suosittelemme edelleen maskin käyttöä kaikille yli 12-vuotiaille THL:n ohjeiden mukaisesti.

Edellä kerrotut päätökset ja suositukset ovat voimassa 14.7.2021 asti. Koronatilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti myös kesäaikana. Mikäli tilanne muuttuu huonompaan suuntaan, tehdään uusia rajoituksia nopealla aikataululla.

Muistutamme, että edelleen on erittäin tärkeää noudattaa kaikessa toiminnassa turvallisuusohjeita. Koronatestiin tulee hakeutua heti koronaan sopivien oireiden ilmaannuttua.

Aurinkoista kesäviikkoa kaikille!  

Kaikki Karkkilan kaupungin pandemia-ajan tiedotteet  aikajärjestyksessä löydät täältä: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Poikkeusolojen-tiedotearkisto

Ajankohtaista tietoa koronarokotuksista ja ohjeet rokotusajan varaamiseen Karviaisen alueella löydät täältä: https://karviainen.fi/terveyspalvelut/korona/korona-rokotukset/

Karviaisen alueen koronatiedot kootusti löytyvät täältä: https://karviainen.fi/terveyspalvelut/korona/


21.6.2021

Tervetuloa viihtymään Karkkilaan kesätorille – tori on avoinna heinäkuussa myös lauantaisin

Karkkilan kaupunki käynnistää tänä kesänä lauantaitorikokeilun. Tori on avoinna perinteisten toripäiviemme perjantain ja tiistain lisäksi viitenä heinäkuisena lauantaina 3. - 31.7.2021 klo 9 – 14.  

Torille ovat tervetulleita myymään niin perinteistä torikauppaa harjoittavat kuin esim. kirpputorimyyjät. Toripaikan kertahinta on 10 €/13 € (sis. alv.). Lisätiedot kaupungin palvelupiste Serveri palvelupiste@karkkila.fi tai 09 4258 3755 ja torivalvojat 044 553 3087 (19.7. alkaen 050 592 0832). Lisätietoja myös: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Kauppatori

Kesätorikokeilu on osa Karkkilan kaupungin Kasvuohjelmaa. Tavoitteena on elävöittää Karkkilan keskustaa ja lisätä sekä asukkaiden että vierailijoiden viihtyvyyttä. 

Lämpimästi tervetuloa Karkkilan kesätoreille!


17.6.2021

Pyhäjärven uimarannalla on lintujen ruokkiminen kielletty


Pyhäjärven Vattolan uimarannalle, lasten rannan tuntumaan on kotiutunut hanhia. Ne aiheuttavat paljon siivoustyötä - ja myös mahdollisen terveysongelman kaupungille. Tämän vuoksi lintujen ruokinta uimarannalla on ehdottomasti kielletty.

Kiitos kaikille etukäteen lintujen ruokintakiellon noudattamisesta!


Karkkila Somessa

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
Basware Oyj
Välittäjän tunnus:
BAWCFI22
Verkkolaskuosoite:
003701270467

Paperilaskut:

Karkkilan kaupunki

PL 9824
00026 Basware

Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi
050 5270 583