Valikko Etsi
Etusivu
Ajankohtaista »

22.11.2022

Karkkilan kaupungin yrityskysely avoinna 18.11. - 9.12.2022

Hyvä yrittäjä ja yrityksen edustaja, tervetuloa vastaamaan Karkkilan kaupungin yrityskyselyyn!

Karkkilan kaupunki haluaa kehittää yrityspalvelujaan ja yritysten toimintaympäristöä yritysten tarpeisiin vastaavaksi. Kaupungin 2021-2025 elinkeino-ohjelman vision mukaisesti vuoteen 2030 mennessä Karkkila on kilpailukykyinen ja yritysystävällinen kestävän kasvun talousalue.  

Yrityskyselyn kysymykset koskevat yrittäjien tarpeita ja toiveita Karkkilan kaupungin tarjoamien palveluiden kehittämisen tueksi.

Kysely on avoinna 18.11. - 9.12.2022. Kyselyyn pääset vastaamaan alla olevasta webropol-linkistä.

https://link.webropolsurveys.com/S/01521A835C964D47

Lisätiedot

Karkkilan kaupunki

Satu Nikkilä, elinvoimapäällikkö

satu.nikkila(a)karkkila.fi 
044 0421 00921.11.2022

Infotilaisuus urapolku- ja työnhakuvalmennuksista 30.11.2022 klo 15-17

Hyvä työnhakija, onko työnhakutaitosi ruosteessa? Haluaisitko kehittää omaa osaamistasi tai suunnata aivan uudelle alalle töihin?

Tervetuloa tutustumaan TE-toimiston ja Luksian yhteistyössä toteuttamiin urapolku- ja työnhakuvalmennuksiin. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 30.11.2022 klo 15-17 Karkkilan kirjastossa (Valtatie 26 E).


Luksian tarjonnassa on kaksi eri sisältöistä ja pituista valmennusta Sinulle, joka mietit tulevaisuuttasi ja olet työtön työnhakija TE-toimiston kautta. Tilaisuudessa on paikalla TE-toimiston, Luksian ja Karkkilan kaupungin edustajia.


Lisätiedot


TE-toimisto: https://toimistot.te-palvelut.fi/uusimaa/paikallisetpalvelut/tyonhaku-ja-uravalmennukset/urapolku-valmennus


Luksia: https://www.luksia.fi/koulutustarjonta/valmennukset/


Karkkilan kaupunki, elinvoimapäällikkö Satu Nikkilä satu.nikkila@karkkila.fi

 


16.11.2022

Kustannus-Mäkelä tarjoaa elokuvanäytöksen 600 lapselle osana Karkkilan varhaiskasvatuksen KULTTUURIHYPPYÄ

Kustannus-Mäkelä ja Karkkilan kaupunki tarjoavat Karkkilan päiväkoti- ja esikouluryhmille sekä 1. -2. luokille Mimmi Lehmä löytää kotiin -elokuvannäytöksiä. Yhteensä elokuviin pääsee noin 600 lasta marraskuun aikana. Elokuvanäytökset toteutetaan karkkilalaisen kustantamon ja kaupunginyhteistyönä, ja ne järjestetään Kino Laikassa.

 – Mimmi Lehmä on ollut pitkään yksi Kustannus-Mäkelän tunnetuimmista kirjasarjoista. Näillä näytöksillä haluamme juhlistaa perheyrityksen jo 51-vuotista taivalta, sanoo toimitusjohtaja Atso Mäkelä. Kustannus-Mäkelä on kustantanut Mimmi Lehmä -kirjoja vuodesta 1993, yhteensä niitä on suomennettu 21 kappaletta.

Elokuvavierailu on osa Karkkilan varhaiskasvatuksen lapset tavoittavaa KULTTUURIHYPPYÄ, joka tuo päiväkotien ja perhepäivähoidon arkeen kulttuurielämyksiä. Samalla lapset osallistetaan kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelman laatimiseen. Elämysten ja retkien kautta pohditaan, mitä kaikkea kulttuuri tai taide oikein tarkoittavat ja miten niitä voi Karkkilassa kokea.

KULTTUURIHYPPY on suoraa jatkoa esi- ja peruskoululaisten lokakuiselle KULTTUURILOIKALLE;päiväkoti-ikäisten kanssa vain ponnistetaan loikkaa pienempään hyppyyn. Tutuksi tulevat elokuvaretken lisäksi ruukkimiljöö, kirjasto ja kaupungintalon tilat. KULTTUURIHYPPY vie taidetta myös suoraan päiväkoteihin kuvataidetyöpajojen sekä tanssia, teatteria ja sanataidetta yhdistävän esityksen kautta.

Karkkilan kaupunki onnittelee Kustannus-Mäkelää ja kiittää elokuvaelämyksestä! 
14.11.2022

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Karkkilan asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Joulun rakastetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.2022. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Karkkilassa joulukortteja kerätään kirjastossa ja palvelupiste Serverissä kaupungintalolla. Kortit toimitetaan ikäihmisille Karviaisen avulla.

– Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena. 

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 14.11.–5.12. Karkkilassa mukaan on kutsuttu koulut, varhaiskasvatus, työväenopisto ja seurakunta sekä Mannerheimin lastensuojeluliiton Karkkilan yhdistys.

Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Karkkilassa kortteja voidaan tehdä myös joulukorttipajassa. Joulukorttipaja järjestetään MLL Karkkilan perhekahvilassa torstaina 17.11. klo 16-18, osoitteessa Turuntie 2-4.

Joulukorttien keräyspisteet Karkkilassa

Kirjasto
Valtatie 26 E
ma-to klo 13-19 ja pe klo 10-17 sekä kirjaston omatoimiaikoina

Palvelupiste Serveri
Valtatie 26 D
ma-to klo 8–15.30 ja pe 8–14 sekä ulkopostilaatikkoon ympäri vuorokauden

Kaikki keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia

Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost

Lisätiedot:

Kaupunginjohtajan sihteeri Liisa-Lotta Ylinen, 044 467 5487

Siskot ja Simot ry, toiminnanjohtaja Eero Väisänen eero.vaisanen@siskotjasimot.fi / 0505453145

Siskot ja Simot ry, kampanjakoordinaattori Sari Simonen joulupostia@siskotjasimot.fi / 041 312 197928.10.2022

Karkkilan vuoden 2023 talousarvioesitys vahvasti ylijäämäinen


Karkkilan kaupunginhallitus saa 31.10.2022 käsiteltäväkseen kaupunginjohtajan talousarvioesityksen vuodelle 2023. Talousarviota on valmisteltu erittäin haastavassa tilanteessa. Kaupunginjohtaja Tuija Telén on tyytyväinen lopputulokseen.

-       Valtuusto hyväksyi viime vuoden lopussa uuden Rautainen kotikaupunki -kaupunkistrategian, joka on hyvin fokusoitu ja selkeä muutosohjelma. Talousarvio on valmisteltu niin, että valtuuston strategiassa päättämät painopisteet näkyvät esityksessä hyvin Karkkilan haastavasta tilanteesta huolimatta. Olemme päässeet myös eteenpäin keväällä 2022 vuosille 2022-2024 päätetyssä talouden tasapainotusohjelmassa, kertoo kaupunginjohtaja.

Kuntalain mukaan valtuuston on vuoden loppuun mennessä hyväksyttävä kunnalle seuraavaksi kalenterivuodeksi talousarvio. Samanaikaisesti valtuuston on hyväksyttävä vähintään kolmea vuotta koskeva taloussuunnitelma. Talousarvion hyväksymisen yhteydessä tulee myös hyväksyä kaupungin toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet.

Vuoden 2023 talousarvion ja vuosien 2024-2025 taloussuunnitelman lähtökohtana on uusi kaupunkistrategia, Karkkilan kaupunginhallituksen 27.6.2022 antama talousarvion laadintaohje ja kaupunginhallituksen 22.8.2022 tarkentama toimielinkohtainen kehys. Näissä ohjaavissa päätöksissä on huomioitu Karkkilan talouden tasapainotusohjelman linjaukset.

Karkkilan talouden tasapainotusohjelman taustalla on kaupungin taseessa oleva aiempien tilikausien alijäämä. Alijäämää on jo katettu vuosien 2020 ja 2021 ylijäämäisillä tilinpäätöksillä, ja myös vuodesta 2022 ennustetaan ylijäämäistä. Kuntalain mukaan Karkkilan kaupungin aiemmat aljäämät tulee olla katettu vuoden 2024 aikana.

Ennusteen mukaan kaupungin taseessa olisi vuoden 2022 tilinpäätöksen jälkeen alijäämää edelleen yli 300 t€. Maanantaina 31.10. kaupunginhallituksen käsittelyyn tuleva talousarvioehdotus kattaa aiemmat alijäämät ensi vuonna ja vuosi 2023 muuttaa kaupungin taseen ylijäämäiseksi.

-       On hyvä tietää, että vaikka tämä talousarvioesitys näyttää nyt varsin hyvältä ja aiempi taseen alijäämä muuttuu ensi vuonna ylijäämäksi, meillä riittää haasteita edelleen. Vuodesta 2024 voidaan jo tällä tietoa ennustaa hyvinkin haastavaa talousvuotta ja olemme isojen haasteiden äärellä myös Karkkilan erittäin suuren velkamäärän johdosta. Meidän tulee edelleen määrätietoisesti jatkaa Karkkilan talouden kestävän pohjan rakentamista myös tulevina vuosina, muistuttaa kaupunginjohtaja Telén.

-       Ensi vuoden hyvässä talousarviossa näkyy tulopuolella se, että meille tilitetään 2023 vielä aiempien vuosien verotuloja, jotka vaikuttavat merkittävästi tulokertymään. Vuoden 2023 tulot ovat myös siksi poikkeuksellisen hyviä, että hyvinvointialueuudistuksen tuloleikkaukset eivät toteudu vielä täysimääräisesti ensi vuonna. Näin ollen vuoden 2023 talousarvion tuloksen onkin oltava reilusti ylijäämäinen, toteaa Telén.

Hallitukseen 31.10. tulevassa kaupunginjohtajan talousarvioesityksessä Karkkilan kaupungin vuoden 2023 tulos on 1,2 mljoonaa euroa ylijäämäinen.

Karkkilan kaupungin verotulojen ennuste vuodelle 2023 on 18,5 miljoonaa euroa. Tulevien vuosien osalta vuoden 2024 verotuloarvio on 18,0 miljoonaa euroa ja vuoden 2025  arvio 18,3 miljoonaa euroa. Valtionosuusarvio vuoden 2023 osalta perustuu valtiovarainministeriön valtionosuuslaskelmaan ja on ensi vuonna 5,8 miljoonaa euroa, tämän jälkeen vuosille 2024-2025 ennakoidaan näihin pientä laskua. 

Karkkilan suuri velkamäärä näkyy talousarvioesityksessä myös varautumisena kasvaviin korkomenoihin. Korkokulut ovat olleet viime vuosina maltilliset, mutta vuoden 2022 aikana alkaneella korkotasojen nousulla on merkittävä vaikutus kaupungin talouteen. Talousarviossa vuodelle 2023 on varauduttu 1,6 miljoonan euron korkokustannuksiin. 

Talousarvioesitys on tehty suurten kansallisten muutosten äärellä. Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistus siirtää vuoden 2023 alussa merkittävän osan kuntien lakisääteisistä tehtävistä ja käyttötalouden kustannuksista hyvinvointialueille. Samanaikaisesti hyvinvointialueelle siirtyvät myös asiakasmaksut ja merkittävissä määrin kaupungin aiempaa verorahoitusta.

Karkkilan kaupungin talousarvioesityksessä hyvinvointialueuudistus näkyy kuntayhtymä Karviaisen ja erikoissairaanhoidon kustannusten sekä pelastustoimen kustannusten siirtymisenä pois kaupungilta. Uudistuksen myötä poistuvat tulot koostuvat siirtyviä tehtäviä vastaavasta valtionosuudesta sekä kuntaverosta ja yhteisöverotuotosta. Lopulliset siirtolaskelmat tehdään vasta talousarviovuoden 2023 lopulla kuntien raportoimien vuosien 2021 ja 2022 keskimääräisten kustannusten perusteella.

-       Haluan kiittää sekä kaupunginhallitusta että valtuustoa talousarvion valmistelun ohjauksesta ja hyvistä keskusteluista, joiden pohjalta olemme nyt valmistelleet talousarvioesityksen päätöksentekijöiden käsittelyyn. Lähetän lämpimät kiitokseni myös kaikille valmisteluun osallistuneille kaupungin työntekijöille. Talousarvioesitys vie Karkkilan kaupungin taloutta oikeaan suuntaan, toteaa tyytyväisenä kaupunginjohtaja Tuija Telén. 

Kaupunginhallituksen 31.10. käsittelyn jälkeen vuoden 2023 talousarvioesitys ja vuosien 2024-2025 taloussuunnitelma etenee valtuuston kokoukseen 14.11.2022. 


27.10.2022

Karkkilan kaupunki aloittaa lasten ympärivuorokautisen varhaiskasvatuksen

Karkkilan kaupunki aloittaa lasten ympärivuorokautisen varhaiskasvatuksen Högforsin päiväkodissa. Ympärivuorokautinen varhaiskasvatus aloitetaan 30.10.2022. Asiaa on valmisteltu pitkään, ja tarvittavat päiväkodin muutostyöt on nyt saatu valmiiksi.


Karkkilan kaupunki järjestää tarvittaessa ympärivuorokautista varhaiskasvatusta niille perheille, joiden molemmat huoltajat tekevät vuorotyötä. Karkkilassa ympärivuorokautista varhaiskasvatusta tarjotaan kaikkina muina aikoina paitsi jouluna 24.–26.12.
Ympärivuorokautisessa varhaiskasvatuksessa olevien lasten hoitoajat määräytyvät huoltajien työvuorojen mukaan. Lapsille tulee taata vapaapäivät perheen parissa kuten muussakin varhaiskasvatuksessa.

Lisätiedot
Varhaiskasvatusjohtaja Kirsi Viitanen, kirsi.viitanen@karkkila.fi 


11.10.2022

Kaupunki onnittelee vuoden 2022 Karkkilan yritystä Toikkakiinteistöt Oy:tä

Vuoden 2022 Karkkilan yritys julkistettiin Karkkilan Yrittäjät ry:n Y-juhlassa lauantaina 8.10.2022.

Lämpimät onnittelut vuoden 2022 Karkkilan yritykselle Toikkakiinteistöt Oy:lle! 

Kuvassa vasemmalta Toikkakiinteistöt Oy: Niina Salonen toimitusjohtaja, Eija ja Pertti Toikka, Tea Toikka. 6.9.2022

Karkkilan matkailuneuvonta siirtynyt syksyn aukioloaikoihin

Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila on siirtynyt syksyn aukioloaikoihin 1.9.2022. Matkailuneuvonta palvelee tiistaisin klo 10 - 18, keskiviikkoisin 11 - 18, torstaista perjantaihin klo 10 - 17 ja lauantaisin klo 10 – 14. Tervetuloa! 


Matkailuneuvonnassa myydään opiskelijoiden matkakortteja, työmatkalaisten Karkkila-lippuja, Höökikyyti-lippuja ja kaikkia Matkahuollon sarjalippuja sekä Karkkila-aiheisia tuotteita. 
Karkkilan matkailuneuvonnan – Visit Karkkilan osoite on Huhdintie 10-12 (linja-autoasema) ja yhteystiedot 044 467 5514 ja visitkarkkila@karkkila.fi

Kuvassa Karkkilan Matkailuneuvonta - Visit Karkkila (Huhdintie 10-12)


24.8.2022

Hyviä yritysuutisia Karkkilasta: Hoivamme Oy avaa uuden hoivakodin Karkkilaan

Hoivamme Oy on päättänyt perustaa uuden hoivakodin Karkkilaan. Hoivakoti rakennetaan Nyhkäläntien varteen Karkkilan kaupungin palvelukeskuksen naapuriin. Hankkeen rakennuttajana toimii SSA Rakennus Oy ja OT-Kodit Oy.

Hoivamme Oy:n toimitusjohtaja Christina Varsamäki kertoo hankkeesta näin: ”Olemme innoissamme Karkkilan hankkeesta. Hoivamme Oy:n on tarkoitus palvella kaupunkilaisten hoivakotitarpeita. Karkkila on valikoitunut toteutettaviin kohteisiin, koska Karkkila on mielenkiintoinen ja sen sijainti on keskeinen.”

”Hoivamme Karkkila on 30-paikkainen ikääntyneiden tehostettua ympärivuorokautista hoivaa tarjoava hoivakoti. Olemme innoissamme ja on todella mukavaa rakentaa uutta yritystämme ikääntyneiden hoivatarpeeseen. Ensimmäinen kohteemme, Hoivamme Mäntsälä, aukeaa 1.9.2022”, sanoo Christina Varsamäki.

Tehostetun palveluasumisen yksikkö on ryhmäkotimaista asumista, jossa asiakkaalla on n. 20 m2:n kokoinen oma huone. Lisäksi asukkaiden käyttöön tulee esteettömät yhteiset tilat: olohuoneet, saunat, ruokailu- ja oleskelutilat ja lasitettu terassi aidatulla, turvallisella piha-alueella. Hoivamme Oy tuottaa hoiva- ja tukipalvelut itse.

Rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä, ja hoivakodin on tarkoitus valmistua keväällä 2023. Christina Varsamäki uskoo, että Hoivamme Oy pääsee toivottamaan ensimmäiset asiakkaansa tervetulleiksi uuteen hoivakotiin jo toukokuussa.

Karkkilan kaupunki toivottaa uuden yrityksen lämpimästi tervetulleeksi Karkkilaan! 

 


Kuva: Rakennustyöt ovat käynnistyneet Nyhkäläntien varrella. 


21.5.2022

Matkahuollon liput myynnissä Karkkilan matkailuneuvonnassa

Karkkilasta saa pitkän tauon jälkeen taas ostaa Matkahuollon lippuja. Liput tulevat myyntiin 1.6. Karkkilan matkailuneuvontaan linja-autoasemalle.

Karkkilan kaupunki ja Matkahuolto ovat sopineet lipunmyynnistä. Myytäviin lippuihin kuuluvat muun muassa opiskelijoiden matkakortit ja Karkkilan kaupungin tukema Karkkila-lippu, jossa 44 matkan sarjakortista saa 40 %:n alennuksen. 

Karkkilan kaupungin matkailuneuvonta - Visit Karkkila muuttaa Karkkilan linja-autoasemalle entiseen Matkahuollon tilaan. Matkailuneuvonnan uusi osoite on 31.5. lähtien Huhdintie 10 – 12. Tervetuloa asioimaan! 


28.3.2022

Karviainen tiedottaa 31.3.2022 muuttuvista puhelinnumeroista

Karviaisen puhelinvaihdepalvelut siirtyvät Telialle 29.3. Liittymien siirto aloitetaan 30.3. klo 16.05, illan aikana puhepalveluissa saattaa esiintyä häiriöitä. Palvelut ovat käytettävissä 31.3. klo 7 alkaen.

Uudistuksen yhteydessä 09–alkuiset numerot poistuvat käytöstä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Uudet numerot 31.3. alkaen ovat katsottavissa Karviaisen verkkosivuilta: www.karviainen.fi

Vaihteen numero 09 4258 2000 säilyy ennallaan!

Takaisinsoittojärjestelmien numerot 31.3.2022 alkaen ovat

Terveysaseman lääkärien ja hoitajien vastaanotot 09 4258 2400
Ikäihmisten palvelunumero 09 4258 2933
Kotihoito 09 4258 2203
Tilapäinen kotihoito 09 4258 2228
Kuntoutuksen yksikkö 09 4258 2106
Mielenterveys ja päihdepalvelut 09 4258 2528
Suunterveydenhuolto 09 4258 2078
Aikuissosiaalityö 09 4258 2503
Vammaispalvelut 09 4258 2530

Karviaisen tiedote puhelinnumeromuutoksista löytyy pdf-liitteestä (avautuu uuteen ikkunaan) 


27.1.2022

Hyviä uutisia Karkkilasta - VT2:n kehittäminen etenee

Karkkilan kaupungin johto sai hienoja uutisia Uudenmaan ELYltä sekä Väylävirastolta keskiviikkona 26.1.2022 valtatie 2:n (VT2)  neuvottelukunnan kokouksessa. Pitkään eri tahoilla keskusteluissa tavoitteena ollut Nummela-Karkkila -välin kehittäminen on Valtion väyläverkon uudessa investointiohjelmassa vuosille 2022 - 2029. Investointiohjelma julkistettiin eilen 26.1.

Valtion väyläverkon investointiohjelma on osa valtakunnallisen liikennejärjestelmäsuunnitelman (Liikenne 12) toimeenpanoa. Valtioneuvosto hyväksyi Liikenne 12 -suunnitelman keväällä 2021 ja nyt julkistettu investointiohjelma konkretisoi ja toimeenpanee suunnitelmaa pitkäjänteisesti. Uusi investointiohjelma sisältää Liikenne 12 -suunnitelman talouskehykseen perustuvat  ehdotukset uusien väylähankkeiden toteutuksesta. Eduskunta päättää kehittämishankkeiden toteutuksesta. 

VT2:n Nummela - Karkkila -välin kehittämisen suunnittelu käynnistyy maaliskuussa 2022. Suunnitteluun on varattu Uudenmaan ELYn määrärahoihin 300.000 euroa. Varsinainen kehittämistyö alkaa suunnitteluvaiheen jälkeen. 

Hanke on investointiohjelman mukaan toteutettavissa vuosina 2026 - 2029. Toteutukseen on varattu uudessa investointiohjelmassa 11 miljoonan euron määräraha. Hanke tulee sisältämään muun muassa keskikaiteellisia ohituskaistoja, tien reuna-alueiden pehmentämistä, tievalaistuksen saneerausta sekä liittymäjärjestelyjä. Myös Karkkilan kaupungin omat maankäytölliset ratkaisut alueella tukeutuvat näihin suunnitelmiin ja kehittämiseen.

- VT2:n kehittäminen on aivan elintärkeä asia Karkkilan alueen kasvun ja elinvoiman kehittymiselle, ja se on ollut meidän kärkitavoitteemme jo usean vuoden ajan. Olemme todella tyytyväisiä, että hanke on nyt mukana uudessa investointiohjelmassa. Haluan kiittää lämpimästi VT2-neuvottelukuntaa, Uudenmaan ELYä ja Väylävirastoa sekä kaikkia yhteistyötahoja asian eteen tehdystä pitkäjänteisestä työstä, kommentoi asiaa kaupunginjohtaja Tuija Telén.

VT2-neuvottelukunta on Helsinki-Forssa-Pori -liikennekäytävän kehittämistä edistävä verkosto, jossa on edustettuina väylän varren maakuntien liitot, kunnat, kauppakamarit, ELY-keskukset sekä muut keskeiset sidosryhmät. Karkkilan kaupungilta neuvottelukunnan jäseninä ovat kaupunginjohtaja Tuija Telén (varajäsen sivistysjohtaja Arto Jormalainen) ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Korhonen (varajäsen varapuheenjohtaja Mika Tallgren).

VT2-neuvottelukunnan puheenjohtaja kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen on tyytyväinen uuden hankkeen osalta
- Nummela-Karkkila -välin parantaminen edistää liikenteen sujuvuutta koko VT2:n osalta ja paitsi Karkkilan ja Forssan seudun myös koko väylän varren alueen kasvua ja elinvoimaa aina Poriin asti. VT2:n tulee tulevaisuudessa tarjota sujuvaa ja turvallista sekä kasvua tukevaa liikkumista, ja nämä uudet suunnittelu- ja investointiohjelman hankkeet ovat hienoja avauksia tähän suuntaan, toteaa Sanni Grahn-Laasonen.12.10.2021

Karkkilan kaupunki on ottanut käyttöön Karkkila-kanavan

Karkkilan kaupunki on ottanut käyttöön videoiden uuden julkaisualustan, Karkkila-kanavan osoitteessa karkkilakanava.fi . Kanavan kautta voi seurata mm. valtuuston kokouksia Karkkilasalista.

Karkkila-kanavalla ovat nähtävänä kaikki jo tähän mennessä sinne striimatut Karkkilan kaupungin verkkolähetykset sekä kulloinkin käynnissä oleva livelähetys. Kanava korvaa monilta osin kaupungin tähän mennessä käytössä olleen YouTube-kanavan. 

Lisätiedot
ICT-asiantuntija Mika Virtanen 044 7674 936
Kuvassa on Karkkila-kanavan näyttökuva. 


Karkkila Somessa

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi