Valikko Etsi
Yrittäminen / Toimitilat / Högfors-Ruukki

Kiinteistö Oy Karkkilan Tehtaanhotellilla on tarjolla 20 000 neliötä toimitilaa

Karkkilan perinteisellä ruukkialueella ydinkeskustassa Karjaanjoen partaalla on teollinen toiminta nykypäivää. Valimotuotantoa alueella ylläpitää perinteisessä valimoympäristössä vientiyritys Componenta Finland Oy Karkkila.

Keskustan laajaa ruukkialuetta hallinnoi Kiinteistö Oy Karkkilan Tehtaanhotelli. Keväällä 2015 teollisuusvaihteita valmistavan SEW Industrial Gears Oy:n siirryttyä Karkkilassa Keskinummen teollisuusalueelle uusiin tilavampiin toimitiloihin vapautui ruukkialueelta monipuolista tuotanto- ja toimitilaa. Ruukkialueella on tarjolla noin 20 000 neliötä monikäyttöistä toimitilaa sidosryhmäpalveluiden keskellä.

Uudelle yritykselle on tarjolla synergiaetuja monelta eri taholta. Alueella toimii sekä palvelualan yrityksiä että muita metallialan yrityksiä. Mm. Karkkilan kaupungintalo, kirjasto, yrityspalvelupiste, henkilöstöravintola, Kela ja TYP-palvelupiste, Perusturvakuntayhtymä Karviaisen palvelupisteitä, yksityinen lääkäriasema Mehiläinen ja hammaslääkäriasema, Karkkilan Vartiointiliike sekä ruukkimuseo Senkka museokohteineen sijaitsevat ruukkialueella.

– Olemme huolehtineet siitä, että puitteet ovat kunnossa, joten voit keskittyä ydintoimintaasi. Ota yhteyttä ja kerro meille minkälaisen tilan tarvitset, mahdollisuudet menestyvään yritystoimintaan ovat ruukin alueella mitä moninaisemmat.

Kiinteistö Oy Karkkilan Tehtaanhotelli
Valurinkatu 03600 Karkkila
p. 040 047 3040

Toimitilat
Kiinteistöt / VUOKRAUS
Pertti Toikka, p. 040 047 3040,
pertti.toikka (ät) saunalahti.fi

https://hogforsruukki.fi/ 

 

 

Karkkilan Tehtaan Hotelli

Kokous- ja juhlatilat sekä majoitus kulttuurihistoriallisessa ruukkiympäristössä
Hassel & Ström Oy
Leena Hasselman
050 472 076
tehtaanhotelli (ät) gmail.com
fb Karkkilan Tehtaan Hotelli
 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi