Valikko Etsi
Yrittäminen / Toimitilat / Högfors-Ruukki

Högfors-Ruukissa on tarjolla 20 000 neliötä toimitilaa

Karkkilan perinteisellä ruukkialueella ydinkeskustassa Karjaanjoen partaalla on teollinen toiminta nykypäivää. Valimotuotantoa alueella ylläpitää perinteisessä valimoympäristössä vientiyritys Componenta Finland Oy Karkkila.

Keskustan laajaa ruukkialuetta hallinnoi Högfors-Ruukki. Keväällä 2015 teollisuusvaihteita valmistavan SEW Industrial Gears Oy:n siirryttyä Karkkilassa Keskinummen teollisuusalueelle uusiin tilavampiin toimitiloihin vapautui ruukkialueelta monipuolista tuotanto- ja toimitilaa. Högfors-Ruukissa on tarjolla noin 20 000 neliötä monikäyttöistä toimitilaa sidosryhmäpalveluiden keskellä.

Uudelle yritykselle on tarjolla synergiaetuja monelta eri taholta. Ruukkialueella toimii sekä palvelualan yrityksiä että muita metallialan yrityksiä. Mm. Karkkilan kaupungintalo, kirjasto, yrityspalvelupiste, henkilöstöravintola, Kela ja TYP-palvelupiste, Perusturvakuntayhtymä Karviaisen palvelupisteitä, yksityinen lääkäriasema Mehiläinen ja hammaslääkäriasema, Karkkilan Vartiointiliike sekä ruukkimuseo Senkka museokohteineen sijaitsevat ruukkialueella.

– Olemme huolehtineet siitä, että puitteet ovat kunnossa, joten voit keskittyä ydintoimintaasi. Ota yhteyttä ja kerro meille minkälaisen tilan tarvitset, mahdollisuudet menestyvään yritystoimintaan Högfors-Ruukissa ovat mitä moninaisemmat.

HÖGFORS-RUUKKI
Valurinkatu 03600 Karkkila
p. 040 047 3040

Toimitilat
Kiinteistöt / VUOKRAUS
Pertti Toikka, p. 040 047 3040,
pertti.toikka (ät) saunalahti.fi

www.hogforsruukki.fi

Kokous- ja juhlatilat sekä majoitus
Tilavuokraus / MAJOITUS
Niina Salonen
p. 0400 617 660, tehtaanhotelli (ät) gmail.com
fb Karkkilan Tehtaan Hotelli
 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi