Valikko Etsi
Yrittäminen / Yritystontit

Yritystontit

Karkkilan kaupungilla on runsaasti erilaisiin yritystoimintoihin sopivia tontteja myytävänä ja vuokrattavana. Tontit ovat edullisia ja hyvien liikenneyhteyksien varrella valtatie 2:n läheisyydessä. Matkaa pääkaupunkiseudulle on noin 50 km ja Helsingin keskustaan linja-autoasemalle 69 km. Karkkilan kaupungin elinkeinopalveluiden kautta saat tonttitarjonnasta yksityiskohtaiset tiedot nopeasti ja luottamuksellisesti. Tontin koko sovitetaan yrityksen tarpeita vastaavaksi. Mikäli kaupungin omistamista kiinteistöistä ei löydy sopivaa, etsimme asiakkaalle tällaisen yksityisiltä markkinoilta.

Karkkilan teollisuusalue muodostuu Pitkälän (kaupunginosa 9) ja Keskinummen (kaupunginosa 12) yritysalueista. Alueet ovat valtatie 2:n molemmilla puolilla, Helsingin suunnasta tultaessa 1,5 km ennen Karkkilan keskustan liittymää. Alueella toimii n. 50 yritystä, työllistäen yli 1 000 henkeä. Vahvimpia toimialoja ovat metalli, elektroniikka ja biotekniikka. Teollisuuskylän yrittäjät muodostavat ainutlaatuisen alihankinta- ja tehdaspalveluyritysten verkoston. Yrittäjä löytää alueelta lähes kaikki tarvitsemansa palvelut.

Karkkilan kaupunginvaltuusto on vahvistanut Keskinummen yritysalueella sijaitsevan Metallimiehenkadun uuden asemakaavan 3.9.2012. Asemakaavan muutoksen yhteydessä on myyntiin tullut lisää reilun kokoisia yritystontteja. Uusi kaava mahdollistaa tonttien yhdistämisen myös isommiksi kokonaisuuksiksi.

Tiedustelut: tontit@karkkila.fi              


Karkkilan kaupungin yritystontit ja toimitilat


katso myös www.karkkilantontit.fi


sekä Metallimiehenkadun asemakaavakartta kaavamääräyksineen.

Metsämaan yritysalue, vapaana rakentamatonta teollisuustonttimaata 43.541 k-m2.

Lisätiedot vapaista toimitiloista ja yritystonteista
Karkkilan kaupunki
mittaus- ja kiinteistöpäällikkö Tapio Jokela 044 5533 421, tapio.jokela(a)karkkila.fi
elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen 044 5533 429, birgitta.holttinen(a)karkkila.fi

Sivua päivitetty 16.11.2020/bh


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi