Valikko Etsi
Yrittäminen / Yritystontit

Karkkilan kaupungin yritystontit 


Karkkilan nykyinen yritysalue muodostuu Pitkälän (kaupunginosa 9) ja Keskinummen (kaupunginosa 12) teollisuusalueista. Yritysalueet sijaitsevat valtatie 2:n molemmilla puolilla, Helsingin suunnasta tultaessa 1,5 km ennen Karkkilan keskustan liittymää. Alueella toimii n. 50 yritystä, työllistäen lähes 1 000 henkilöä. Vahvimpia toimialoja ovat metalli, elektroniikka ja biotekniikka. Teollisuuskylän yrittäjät muodostavat ainutlaatuisen alihankinta- ja tehdaspalveluyritysten verkoston. Yrittäjä löytää alueelta lähes kaikki tarvitsemansa palvelut.

Karkkilan kaupungilla on monipuolisesti erilaisiin yritystoimintoihin sopivia tontteja myytävänä ja vuokrattavana. Tontit ovat edullisia ja hyvien liikenneyhteyksien varrella valtatie 2:n läheisyydessä. Matkaa pääkaupunkiseudulle on noin 50 km ja Helsingin keskustaan 69 km. Karkkilan kaupungin elinkeinopalveluiden kautta saat tonttitarjonnasta yksityiskohtaiset tiedot nopeasti ja luottamuksellisesti. Tontin koko sovitetaan yrityksen tarpeita vastaavaksi. Mikäli kaupungin omistamista kiinteistöistä ei löydy sopivaa, voi sopiva yritystontti löytyä yksityisiltä markkinoilta.

Pitkälän ja Keskinummen yritysalueiden lisäksi, suurin yksittäinen vielä rakentamaton 11 hehtaarin yritystonttialue sijaitsee Metsämaan asemakaava-alueella. Metsämaan yritysalue sijaitsee valtatie kahden varrella Helsingin suunnasta tultaessa oikealla puolella, noin 2 km ennen Karkkilan keskustan liittymää.


Tiedustelut: tontit@karkkila.fi              


Karkkilan kaupungin yritystontit ja toimitilat


katso myös www.karkkilantontit.fi


sekä Metallimiehenkadun asemakaavakartta kaavamääräyksineen.

Metsämaan yritysalue, vapaana rakentamatonta teollisuustonttimaata 43.541 k-m2.

Lisätiedot vapaista toimitiloista ja yritystonteista
Karkkilan kaupunki
mittaus- ja kiinteistöpäällikkö Tapio Jokela 044 5533 421, tapio.jokela(a)karkkila.fi
elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen 044 5533 429, birgitta.holttinen(a)karkkila.fi

Sivua päivitetty 16.11.2020/bh

Ajankohtaista »
Yhteystiedot
*Elinvoimapalvelut
Elinkeinosihteeri
Birgitta Holttinen
 044 5533 429
Valtatie 26 D

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi