Valikko Etsi
Palvelut / Kirjasto / Etätyöskentelytilat

Etätyöskentelytilat

Sivua on päivitetty 5.8.2019

Karkkilan kaupunginkirjasto tarjoaa etätyöskentelytiloja sekä kirjastossa että kirjaston yläkerrassa kaupungintalolla.

Etätyötilat ovat maksuton vaihtoehto kotona tai kahviloissa työskentelylle ja opiskelulle. Tarjolla on myös nopea langaton verkko kaikkien etätyötä tekevien tai opiskelevien käyttöön. Kirjaston yleistilojen ohella käytössä ovat erilliset kerhohuone, kotiseutuhuone ja kokoushuone, joita voi myös varata kirjaston asiakaspalvelusta, sekä kirjaston yläkerrassa sijaitseva valoisa ja rauhallinen etätyöhuone. Kirjaston tilat ovat käytettävissä kirjaston asiakaspalveluaikoina. Etätyöhuone on käytettävissä arkisin kello 8-15.30. 

Karkkilan kirjaston etätyötila

Yläkerran etätyöhuoneessa on kaksi työpistettä, mutta tarvittaessa sinne mahtuu vaikkapa neljäkin henkilöä ja siellä on mahdollisuus yksityisempään työntekoon. Erikseen tilaa ei tarvitse varata, vaan riittää, että tulee paikalle ja valitsee sopivan työpisteen. Etätyöhuoneeseen kuljetaan kirjaston rappukäytävästä: portaat yläkertaan ja vähän matkaa käytävää oikealle. Huoneessa on vesipiste ja vedenkeitin, ja WC-tilat löytyvät aulasta. Tilassa toimii kaupungintalon langaton vierailijaverkko, jonka tunnukset löytyvät esim. etätyötilan vieraskirjasta.

Omatoimikirjaston käyttöoikeuden hakeminen kirjaston asiakaspalvelusta mahdollistaa kirjaston yleistilojen käytön etätyöskentelyyn heti varhaisaamusta, iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja Karkkilan vapaista toimisto- ja toimitiloista löytyy linkistä: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Toimitilat

 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi