Valikko Etsi
Palvelut / Kirjasto / Etätyöskentelytilat

Etätyöskentelytilat

Sivua on päivitetty 30.8.2019

Karkkilan kaupunginkirjasto tarjoaa etätyöskentelytiloja sekä kirjastossa että vuoden 2019 loppuun asti myös kirjaston yläkerrassa kaupungintalolla. Etätyötilat ovat maksuton vaihtoehto kotona tai kahviloissa työskentelylle ja opiskelulle. Tarjolla on myös nopea langaton verkko kaikkien etätyötä tekevien tai opiskelevien käyttöön.

Kirjaston yleistilojen ohella käytössä ovat erilliset kerhohuone, kotiseutuhuone ja kokoushuone, joita voi myös varata etukäteen kirjaston asiakaspalvelusta. Kirjaston erillistilat ovat käytettävissä kirjaston asiakaspalveluaikoina. Omatoimikirjaston käyttöoikeuden hakeminen kirjaston asiakaspalvelusta mahdollistaa kirjaston yleistilojen käytön etätyöskentelyyn heti varhaisaamusta, iltaisin ja viikonloppuisin.

Kirjaston yläkerrassa sijaitsee valoisa ja rauhallinen etätyöhuone (kuvassa), joka on käytettävissä vuoden 2019 loppuun asti. Tilaa ei voi varata etukäteen. Etätyöhuone on käytettävissä arkisin kello 8-15.30. Etätyöhuoneeseen kuljetaan kirjaston rappukäytävästä: portaat yläkertaan ja vähän matkaa käytävää oikealle. Huoneessa on vesipiste ja vedenkeitin, ja WC-tilat löytyvät aulasta. Tilassa toimii kaupungintalon langaton vierailijaverkko, jonka tunnukset löytyvät esim. etätyötilan vieraskirjasta.

Lisätietoja Karkkilan vapaista toimisto- ja toimitiloista löytyy linkistä: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Toimitilat

Karkkilan kirjaston etätyötila

 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi