Valikko Etsi
Karkkila / Karkkipäivät

 

 

Vuoden 2020 Karkkipäiviä vietetään 7. - 8. helmikuuta Konepajahallilla, Valurinkatu 5 Karkkila

Karkkipäivien ohjelman suunnittelu on käynnissä. Lisätiedot elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen 044 5533 429. 

............................................................................

Ohessa vuoden 2019 Karkkipäivien tapahtumia

Karkkipäivät käynnistyivät perjantaina 8.2. Kasvuseminaarilla klo 13 - 17

 

Karkkilan Karkkipäivät!

Karkkilan kaupunki järjestää Karkkipäivät 8. - 9. helmikuuta. Päivien tavoitteena on tuoda esiin Karkkilan monipuolista palvelutarjontaa ja vahvistaa kaupungin kiinnostavuutta. Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille. Tapahtumapaikkana on Konepajahalli Valurinkadulla, kaupungintalon alakerrassa. Tapahtuma on tarkoitus järjestää tulevaisuudessa säännöllisesti, jolloin kaupungilla on vuosittain kaksi päätapahtumaa; Rautapäivät kesällä ja Karkkipäivät talvella.


Karkkipäivän messut lauantaina 9.2. klo 10 - 17 Konepajahallilla. Karkkilalaisia palveluja sekä toimintaa esittelemässä lähes 70 näytteilleasettajaa.

Lauantain messutapahtumaan on ilmoittautunut lähes 70 näytteilleasettajaa. Mukana on karkkilalaisia yhdistyksiä, yrityksiä sekä julkisen alan toimijoita. Mm. Karkkilan kaupungilla on messuilla mukana useampikin esittelypaikka.
Messuilla on näyttävästi mukana myös juhlapalveluja tarjoavat yritykset Meidän Juhlat -teemalla. Esittelyssä on upeita kukkalaitteita, kauneudenhoitopalveluja, catering-palveluja, kokous- ja juhlatiloja, majoituspalveluja, juhlavaatteita ym.

Muiden yritysesittelyjen toimialoja ovat mm. aurinkosähkötekniikka, elektroniikkateollisuus, autojen vähittäiskauppa ja huolto
innovaatiotoiminta, katto- ja peltityöt, kuntosalipalvelut, sanoma- ja aikakauslehtien kustantaminen, maalit, tapetit ym. pintamateriaalit, sisustussuunnittelu, yhteisökehittämisen palvelut, pankkipalvelut, muotoilu, maanrakennus ja louhinta.

Paikallista yhdistystoimintaa esittelevien yhdistysten toimialoja ovat matkailu, ikäihmiset, eläinsuojelu, talous, sijoittaminen
kotiseutu, tanssi, teatteri, musiikki, kyläyhdistykset, jalkapallo, airsoft, retkeily suunnistus, koripallo, partiotoiminta, yleishyödyllinen yhdistystoiminta, kuvataide, lentopallo ja yleisurheilu.

Lapsille ja myös aikuisemmallekin yleisölle on tarjolla mukavaa tekemistä, kisoja, pelejä ja askartelua.
Perheille suunnattuja palveluja ovat esittelemässä yksityiset päiväkodit, yksityiset perhepäivähoitajat sekä kaupungin varhaiskasvatusyksikkö.

Messuyleisölle virkistystä, ruokaa ja juomaa on tarjolla useista messukahvioista. Näytteilleasettajien osastoilla voi tehdä myös edullisia ostoksia, joten kannattaa varata käteistä mukaan.

Ohjelmalavalla lauantaina
klo 11 - 11.30 Karkkilan I Ukuleleorkesteri
klo 12 - 12.30 Raudanreippaat
klo 14 - 14.30 Tmi Grönholmin muotinäytös

Tervetuloa viihtymään Karkkipäivän messuille!

Lisätietoja messutapahtumasta
Birgitta Holttinen
elinkeinosihteeri
p. 044 553 3429

Karkkipäivät Konepajahallilla, ajo-ohje


 Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi