Valikko Etsi
Palvelut / Varhaiskasvatus / Koronaohjeistus

HUOMIOITAVAA KORONAN VUOKSI:


Noudatamme Opetushallituksen sekä Karkkilan kaupungin ohjeistuksia. Tule varhaiskasvatukseen terveenä ja muista käsihygienia sekä muut turvallisuusohjeet.

 

Perhe voi saada maksualennusta varhaiskasvatusmaksusta, jos lapsi joutuu jäämään  tartuntatautilääkärin määräämään kotikaranteeniin (lapsi itse sairas tai perheenjäsen sairastunut) tai lapsi on pois hoidosta vanhemman perussairauden vuoksi, toimittamalla lääkärintodistuksen varhaiskasvatus@karkkila.fi sähköpostiosoitteeseen. Alle 10 päivän poissaololla ei ole maksuvaikutusta, yli 10 päivän poissaolosta tulee puolet kuukauden maksusta. Jos lapsi on koronan vuoksi koko kuukauden pois, se kuukausi on maksuton.  Maksualennus hyväksytään vain lääkärintodistuksen perusteella   


Kiinnitämme huomiota turvalliseen hoidon alkuun, tutustumiseen ja päiväkodin arjen sujumiseen mahdollisimman hyvin rajoituksista huolimatta. 

 

HUOMIOITAVAA:

 

• Lapsen hoitoon tuonti – ja haku: Vanhemmat saattavat lapsensa kuraeteiseen asti, josta henkilökunta saattaa lapsen käsipesulle ja leikkeihin. Henkilökunta kirjaa lapsen, ei käytetä "lätkää".

•Laitat lapsesi varavaatteet kassin/reppuun, jota pidetään päiväkodissa kokoviikon; perjantaina viet kaikki lasten varavaatteet kotiin pesuun.

•Lasten omia leluja ei toistaiseksi tuoda esiopetukseen tai varhaiskasvatukseen. Lapsi saa käyttöönsä päiväkodista unilelun, jos tarvitsee.

•Lievästikään sairaan lapsen ei pidä tulla esiopetukseen tai varhaiskasvatukseen! Henkilökuntaa ohjeistettu soittamaan vanhemmille, jos lapsi saa hengitystieoireita päivän aikana.

•Käsihygieniasta huolehditaan edelleen tehostetusti. Hyvä käsihygienia varmistetaan jokaisen lapsen kohdalla erityisesti erilaisissa siirtymissä ja ruokailun yhteydessä.

•Lapsiryhmän toimintaa jaetaan pienryhmiin päivän aikana. Pienryhmissä leikitään, toimitaan ja syödään yhdessä. Ulkotiloja ja luontoympäristöjä hyödynnetään toiminnassa mahdollisimman paljon.

•Ruokailussa huomioidaan hygienia ja henkilöstö jakaa annokset lapsille. Lapset eivät saa itse ottaa ruokaa tai käsitellä toisten astioita ja ruokailuvälineitä. 

•Järjestämme tarvittaessa tiloihin tutustumisia ulkoiluaikoina tai sovitusti. 


Sivua päivitetty 9.12.2021/nsJaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi