Valikko Etsi

Kulttuuri

Ajankohtaista 1.7.2020:

Koronavirustilanteen vuoksi Karkkilasalin ja Kansankulman tilat on suljettu 31.7. saakka ja elämyspolun tapahtumat pääosin peruttu tai siirretty myöhemmin toteutettavaksi. Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa haittaa.

Kulttuuripalveluissa ollaan kesälomalla 3.8.2020 saakka. Tilavarauksia, tapahtumatietoja ja muita yhteydenottoja otetaan vastaan taas elokuussa. Aurinkoista kesää! 

Tutustu Karkkilan tapahtumiin kaupungin tapahtumakalenterissa!

Tapahtumien ilmoittaminen kalenteriin on maksutonta kaikille tapahtumajärjestäjille. Ilmoitathan tapahtumistasi sähköisellä lomakkeella tai kulttuurisihteerille: mari.rautiainen@karkkila.fi, p. 044 4675 452.

Korona-ajan etä- ja kotikulttuurivinkkejä löydät esimerkiksi:
Taiteen edistämiskeskuksen verkkosivuilta
Lastenkulttuurikeskuksen liiton verkkosivuilta

--- 

Karkkilan monipuolisen kulttuuritarjonnan vahvuutena on asukkaiden ja yhteisöjen omaehtoinen toiminta. Vireän yhdistystoiminnan ansiosta Karkkilassa järjestetään konsertteja ja erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Karkkilassa toimii muun muassa Karkkilan kuvataidekoulu, Karkkilan Musiikkikoulu, Luoteis-Uusimaan tanssiopisto Vinha sekä useita kuoroja, kulttuuriyhdistyksiä, soittokunta ja kaksi harrastajateatteria. 

Karkkilan kulttuuripalvelut tekee aktiivista yhteistyötä yhdistysten ja tapahtumajärjestäjien kanssa. Elämyspolun kautta kaupunki toteuttaa maksuttomia kulttuuri- ja vapaa-ajan elämyksiä kaikenikäisille karkkilalaisille. Kulttuuripalvelut hallinnoi myös 300-paikkaista Karkkilasalia, joka on aivan Karkkilan keskustassa sijaitseva konserttien ja tapahtumien estradi.


Kuva: Karkkilan Työväen Näyttämön vuoden 2015 kesänäytelmä "Kummituskievari". Kuvan on ottanut Mika Nikander.päivitetty 2.7.2020 / mr


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi