Valikko Etsi
Asuminen / Vesihuolto / Lukemailmoitus sähköisesti

Vesimittarilukeman ilmoittaminen sähköisesti 


Kulutus-Webissä pääset syöttämään veden kulutuslukemasi sähköisesti suoraan Karkkilan vesihuoltolaitoksen järjestelmään. Kirjautumaan Kulutus-Webbiin pääset tämän sivun linkeistä. Tiedot päivittyvät järjestelmään noin kahden viikon viiveellä. 

Kulutus-Webissä voit myös selata kiinteistön vedenkulutushistoriaa, antaa palautetta tai lähettää kysymyksiä kaupungin vesihuoltoon.

Mikäli ilmoitat vesimittarin lukeman Kulutus-Webin kautta, mittarilukukorttia ei tarvitse postittaa.

Kirjautuminen Kulutus-Web -palveluun
-      Syötä Kulutuspiste  
-      Syötä Mittarinumero 
-      Kirjaudu

Mittarilukeman ilmoittaminen
Tee lukemailmoitus
-      Syötä päivämäärä (muodossa pp.kk.vvvv) 
-      Syötä vesilukema. Mittarin lukema tulee tallentaa täysin kuutioin eli samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarinlukeman ilmoituskortissanne (täydet kuutiot, ei litroja).
-      Lähetä ilmoitus

Vesimittarilukemaa tallentaessa voi tulla virheilmoitus, jos mittarinlukema poikkeaa huomattavasti vuosikulutusarviosta. Jos poikkeama on huomattavan suuri, voit ottaa yhteyttä vesihuoltolaitokseen p. 09 4258 3734 tai antaa palautteessa lisätietoa poikkeaman syystä. Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi varmistat, että saat vastauksen kysymyksiisi.

Vedenkäytön kulutusraportti ja -ennuste

Raportit ja ennusteet -sivulta näet vedenkäytön kulutuksen seurantaraportin neljän vuoden ajalta. Raportissa on kulutetun veden kustannukset ja kulutettu vesimäärä. Kuluvan vuoden osalta raportti näyttää tilanteen aina viimeisimmältä laskutusjaksolta.

Käytön ennustejakauma-sivulta voit arvioida seuraavan vuoden vesimaksuja. Ennusteessa ei ole huomioitu tulevia hinnankorotuksia.

Palaute

Palaute-sivulta voit antaa palautetta, pyytää lisätietoja tai ilmoittaa osoitteenmuutoksesta. Muista jättää myös yhteystietosi!

Avaa mittarilukeman ilmoituslomake tästäSivua päivitetty 8.1.2018/ns 

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi