Valikko Etsi
Asuminen / Myytävät kiinteistöt ja osakkeet, ostotarjoukset

Karkkilan kaupungilla myynnissä olevat valmiskohteet, kiinteistöosakkeet ja osakehuoneistot, kiinteistöt rakennuksineen, tonttitarjoukset:


Myydään Kiinteistöosakeyhtiö Sorvirinteen asunto-osakkeet nrot 0762-0814. 


Osakkeet oikeuttavat osoitteessa Sorvitie 8 B 16, 03620 Karkkila sijaitsevan Karkkilan kaupungin omistaman rivitalohuoneiston hallintaan.

Tarjousmyynti käydään Huutokaupat.com palvelussa.

Kiinteistöosakeyhtiö Sorvirinne on rakennettu vuonna 1989. Myynnissä oleva huoneisto on pinta-alaltaan n. 55 m2. Huoneisto käsittää 2 h + keittiön, oman saunan, ulkovaraston sekä pienen etu- ja takapihan. Huoneisto on kahdessa tasossa, yläkerrassa huone ja keittiö, alakerrassa huone, sauna- ja sosiaalitilat. Alakerrasta on käynti omalle sisäpihalle.

Kiinteistöosakeyhtiössä on työn alla käyttövesiputkiston peruskorjaus, joka valmistuu vuodenvaihteeseen 2019-2020 mennessä. Huoneisto myydään nykykunnossa.

Lähellä luontoa

Asunto sijaitsee Toivikkeen kaupunginosassa (kaupunginosa 3) omakoti- ja rivitalojen asuialueella. Rivitaloalue sijaitsee Toivikkeen laajan retkeily-ja ulkoilualueen kupeessa. Toivikkeen ulkoilualueella on hyvät lenkkimaastot sekä kävelyyn että maastopyöräilyyn. Toivikkeen retkeilymajalle on matkaa noin 3 km. Talviaikana lumitilanteen salliessa alueella ylläpidetään hiihtolatuverkostoa. Karkkilan keskustan koskialueille on matkaa n.2,5 km.

Lähimpään Karkkilan kaupungin ylläpitämään päiväkotiin,Toivikkeen päiväkotiin on matkaa kävelyteitä pitkin n. 500 m ja autolla 1,3 km. Päivittäistavarakauppoihin (K-Supermarket, S-Market ja Lidl), Onnibus.com:in pysäkeille sekä pikavuoropysäkeille on matkaa noin 1,5 km. Karkkilan ydinkeskustaan, ylä- ja alakouluihin sekä lukioon, torille ja linja-autoasemalle on matkaa 3 km, kävelyteitä pitkin n. 2 km. 

Tarjousaika Huutokaupat.com palvelussa on 11.11. - 27.11.2019 klo 18.00 asti, Huutokaupat.comin sääntöjen mukaisesti. Huutokaupan päättymisen jälkeen jätettyjä tarjouksia ei hyväksytä.

Kohteen myyntipäätöksen perusteena on tarjousaikana jätetty korkein euromääräinen kauppahinta. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein jätetty tarjous. Karkkilan kaupunki tekee kahden vuorokauden kuluessa tarjouskilpailun päättymisestä päätöksen korkeimman tarjouksen jättäneen kanssa käynnistettävistä myyntineuvotteluista.

Ostotarjouksen käsittelee Karkkilan kaupunginhallitus ja tarjouksen hyväksyy kaupunginvaltuusto. Osakkeiden luovutus tapahtuu, kun myyntipäätös on lainvoimainen.

Lisätiedot tilapalvelupäällikkö Harri Lylylahti p. 044 5535222 ja tekninen johtaja Kari Setälä p. 044 7674830,
sähköposti: etunimi.sukunimi@karkkila.fi.


Liitetiedostot

Isännöintitodistus

Asemapiirros

Energiatodistus

Pohjapiirros 1. krs

Pohjapiirros alakerta

Talousarvio

Yhtiöjärjestys
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi