Valikko Etsi
Asuminen / Nyhkälänharjun lähiliikunta-alue

Tällä sivulla kerrotaan Nyhkälänharjun lähiliikunta-alueen hankkeen vaiheista

.

Nyhkälänharjun lähiliikunta-alueen hanke etenee vauhdikkaasti. Merkittävänä työvaiheena on 18.9.2019 käynnistynyt vihreän tekonurmimaton asennus pallokentän osalla.

Tekninen lautakunta hyväksyi hankkeen toteutussuunnitelmat 17.4.2019 pidetyssä kokouksessa, jossa päätettiin hankkeen jatkamisesta kaivuutöiden ja rakennekerrosten toteuttamisen osalta. Tekninen lautakunta  päätti  28.5.2019 hankkeen urakoitsijavalinnoista edellytyksellä, että  hankkeelle myönnetään lisämääräraha. Kaupunginhallitus päätti 10.6.2019 myöntää  hankkeelle aloitusluvan ja kaupunginvaltuusto myönsi 17.6.2019 hankkeelle 440000€:n lisämäärärahan.

Työt ovat parasta aikaa menossa. Jäämestarit Oy rakentaa  kenttäaluetta ja huoltorakennuksen urakka käynnistyy syyskuun alkupuolella Karkkilan Rakennus Ka-Ra Oy:n toimesta. Kenttää koskeva urakka on valmis lokakuussa ja huoltorakennuksen urakka-aika on vuoden loppuun saakka. Jalkapallokentän  osalta lopullinen pinnoite tulee  olemaan jalkapallotekonurmi, jossa on kumirouhe  ja tekonurmen nukan pituus on 55 mm. Monitoimiareenan pinnoitteena tulee  olemaan hiekkatekonurmi 20 mm nukan pituudella, joka mahdollistaa peliareenan  monipuolisen käytön.

Työmaa-aluetta on rajattu suoja-aidalla ja työmaanturvallisuuden nimissä on asiattomilta pääsy alueelle ehdottomasti kiellettyä.  Helsingintien puoleisella sivustalla puiston puolella oleva uuden kentän luiska  on viimeistelemättä eikä sielläkään saa asiattomat liikkua. Kentän koulun puoleiselle  reunustalle rakennetaan tukimuuri.  Harjun koulun pysäköintijärjestelyjen  muutoksista ja muista työmaasta aiheutuvista järjestelyistä tiedotetaan  käyttäjille ja kuntalaisille tapauskohtaisesti erikseen.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa esimerkiksi  työmaaliikenteen ja mahdollisen tärinän sekä melun osalta, mutta pyrimme  pitämään tällaiset ympäristölle heijastuvat haitat mahdollisimman pienenä.

 

 

 Sivua päivitetty 23.9.2019/mv


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi