Valikko Etsi
Asuminen / Nyhkälänharjun lähiliikunta-alue

Tällä sivulla kerrotaan Nyhkälänharjun lähiliikunta-alueen hankkeen vaiheista

.

Nyhkälänharjun lähiliikunta-alueen hanke on edennyt siihen pisteeseen, että tekonurmikenttiä voidaan ottaa osittain käyttöön viikolla 45. Jalkapallokentän ja juoksuradan osilla on kumirouhepitoinen 55 mm tekonurmi. Monitoimiareenan osalla on 20mm hiekkatekonurmi. Kenttien tekniset järjestelyt ja koko alueen viimeistelytyöt ovat vielä osin kesken. Varsinkin huoltorakennus ja sen välittömät työalueet ovat vielä vuodenvaihteen yli työmaa-aluetta ja sinne on työmaan turvallisuuden nimissä asiattomilta pääsy ehdottomasti kiellettyä.

Jos kenttien käyttäjien palloja tai muita pelivälineitä ajautuu huoltorakennuksen työmaa-alueelle suoja-aidan sisäpuolelle, niitä ei saa missään nimessä omin päin mennä noutamaan vaan on pyydettävä apua työmaanhenkilökunnalta.

Kenttäalueelle kulku tapahtuu joko Helsingintien puoleiselta sivulta tai Huhdintien sisäänajon kohdalta, jonka vierellä on lasten leikkipaikka. Käyttäjien tulee huomioida, että kenttien valaisun sähkötyöt ovat vielä kesken ja pimeään aikaan siellä ei voi kunnolla pelata. Pallokentän alueella tehdään myös ajoittain eräitä viimeistelytöitä, jotka voi tilapäisesti haitata kenttien käyttöä. Koulun vieressä olevaa tukimuuria on suojattu väliaikaisella suoja-aidalla. Tukimuurin lopullinen suojaus tapahtuu marraskuun aikana rakentamalla koko tukimuurin pituinen aita.

Näillä käyttöönoton järjestelyillä ja suojaustoimenpiteillä on haluttu tarjota kenttien käyttäjille joustava alku kenttien käytössä ja liikunnan harrastamisessa. Jos kenttien osalta tulee jotakin kysyttävää niin voi kääntyä kentän huoltohenkilöstön puoleen.

Harjun koulun pysäköintijärjestelyjen muutoksista ja muista työmaasta aiheutuvista järjestelyistä tiedotetaan käyttäjille ja kuntalaisille tapauskohtaisesti erikseen. Pahoittelemme huoltorakennuksen työmaasta aiheutuvaa haittaa, mutta pyrimme edelleen pitämään haittavaikutukset mahdollisimman pienenä.

Terveisin yhdyskuntatekniikka ja liikuntapaikojen hoito.

 Sivua päivitetty 4.11.2019/ev


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi