Valikko Etsi
Asuminen

Karkkila - rautainen kotikaupunki

 

Ruukkihistoriastaan ja teollisuudestaan tunnettu kaupunki uudistuu: matkailu, yhteisöllisyys, upea luonto ja kulttuuri ovat entistä näkyvämpi ja merkittävämpi osa niin karkkilalaisten kuin siellä vierailevien ihmisten elämää.

Karkkilassa arki on sujuvaa. Peruspalvelut ovat helposti saavutettavissa – koulut, päiväkodit, terveyspalvelut, harrastukset – löytyvät läheltä, keskustaajamasta. Historiallisesti arvokkaan ruukkialueen halki kulkeva Karkkilan Koskireitti on ainutlaatuinen ja ilahduttaa niin ulkoilijoita kuin ruukkimiljöötä arvostaviakin.

Karkkilassa omakotiasujalle on tarjolla sekä valmiskohteita että reilunkokoisia tontteja järvi-, pelto- ja harjumaisemista. Asuminen ja erityisesti tonttien hinnat ovat edullisempia kuin muissa pääkaupunkiseudun kehyskunnissa – tutustu tarjontaan ja löydä itsellesi sopiva rakennuspaikka.

Karkkila kaupunki on mukana Helsingin Messukeskuksen Kevätmessuilla 21. -  24.3.2024

Karkkilan kaupunki osallistuu omalla osastollaan Helsingin Messukeskuksessa 21. - 24.3.2024 järjestettäville Kevätmessuille. Kaupungin messuosaston löydät hallista 6, osastomme numero on 6k81.
Lisätietoja messuista löydät karkkila-fi -Asuminen - Omakotimessut -linkistä.

Alennus - 25%
Karkkilan kaupungin omakotitalotonttien myyntihintaan annetaan 1.12023.-31.12.2024  -25 % alennus aiemmin vahvistetuista tonttien myyntihinnoista.  Alennus koskee päätöshetkellä (20.3.2023) myynnissä olleita omakotitalotontteja. Alennus ei koske vuokrahinnan osalta vuokralle annettavia tontteja. KV § 12  20.3.2023

Omakotitalotontit-esite  (Linkki avaa PDF-tiedoston uuteen ikkunaan.)

Karkkilassa on hyvä asua!

Oletko muuttanut tai muuttamassa Karkkilaan? Odottaako sinua Karkkilassa unelmiesi omakotitontti taloineen, vai oletko etsimässä sopivaa vuokra-asuntoa. Tule tutustumaan monipuolisiin asumisenvaihtoehtoihimme.

Asumisen sivuilta löydät tietoa asumiseen liittyvistä palveluistamme, kuten rakennusluvista, vesiliittymistä, jätehuollosta, kaavoituksesta, omakotitonteista – kaikesta siitä, mikä palvelee miellyttävää ja vaivatonta asumistasi Karkkilassa. Myös mm. vuokra-asunnoista vastaavien tahojen yhteystiedot löydät sivuiltamme.
 

Karkkilan ajantasa-asemakaavaan voi tutustua täältä. (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.) Hae-toiminnolla pystyy hakemaan myös katujen ja teiden nimiä.

 

Karkkilan kaupungin tonttitarjonta löytyy myös asumisenpalveluja tarjoavilta erikoissivuilta:

Etuovi.com (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Oikotie.fi (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

 

 Kuvassa Haapalan pientaloaluetta, Köyliönkatu


Sivua päivitetty 24.3.2024/bh


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi