Valikko Etsi

Elämyspolku

 


 

Elämyspolku tarjoaa erilaisia kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä kaikenikäisille karkkilalaisille. Polun tapahtumat ovat aina osallistujilleen ilmaisia. Elämyspolun runko on vuodesta toiseen sama, mutta yksityiskohtaisempi ohjelma laaditaan lukuvuosiperiaatteella.

Ohjelmatarjontaa on kohdennettu lapsiperheille, varhaiskasvatukseen, perusopetukseen, nuorille, aikuisille, ikääntyville aikuisille, palvelutalojen asukkaille ja erityisryhmille. Lisäksi elämyspolku tarjoaa ohjelmaa, jossa kohderyhmää ei ole rajattu. Elämyspolun tuottavat Karkkilan kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan palvelualueen yksiköt.

Kulttuurikasvatussuunnitelma varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen
Karkkilan kasvatus- ja opetuslautakunta sekä vapaa-aikalautakunta ovat kesäkuussa 2023 hyväksyneet kulttuurikasvatussuunnitelman varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen. Kouluissa, eskareissa ja varhaiskasvatuksessa toteutettava elämyspolkuohjelma koskee jatkossa kaikkia lapsia. Tutustu suunnitelmaan: 
https://www.karkkila.fi/Liitetiedostot/Kulttuuri/Elamyspolku/KOPS-elamyspolku.pdf


Ajankohtaista kaikille avointa ohjelmaa:

Heinäkuun Satupiknik Työläismuseolla pe 12.7. klo 10–11
Karkkilan kaupungin järjestämissä toiminnallisissa satuhetkissä nautitaan tarinoiden lisäksi kesätouhuista ja tietenkin eväistä. Heinäkuussa tarinoidaan 12.7. klo 10 Karkkila-Högforsin työläismuseolla (Vanha Fagerkullantie). Satupiknikit ovat kaikille avoimia ja osallistua voi silloin kuin itselle sopii. Ilmoittautua ei tarvitse. Mukaan tarvitaan vain iloinen mieli, halutessaan voi ottaa oman piknik-viltin ja eväät.

Pihamuskari lapsiperheille Fagerkullan museoalueella pe 9.8. klo 10–10.45
Pihamuskari kutsuu koko perheen laulamaan, leikkimään ja liikkumaan yhdessä Outi Heiniön ja Tuija Närhin kanssa. Muskarit järjestää Karkkilan kaupunki osana elämyspolkua. Pihamuskari pidetään Karkkila-Högforsin työläismuseon alueella Fagerkullassa (Vanha Fagerkullantie). Sateen sattuessa siirrytään sisälle museokahvila Pakariin. Mukaan voi ottaa oman istuinalustan. 

Elokuun Satupiknik pe 16.8. klo 10–11
Karkkilan kaupungin järjestämissä toiminnallisissa satuhetkissä nautitaan tarinoiden lisäksi kesätouhuista ja tietenkin eväistä. Elokuun satupiknik pidetään 16.8. klo 10 Työväenopiston pihanurmella (Anttilankatu 8). Satupiknikit ovat kaikille avoimia ja osallistua voi silloin kuin itselle sopii. Ilmoittautua ei tarvitse. Mukaan tarvitaan vain iloinen mieli, halutessaan voi ottaa oman piknik-viltin ja eväät.

Pruukkipäivä ruukkimuseo Senkassa su 18.8.
Karkkilan ruukkimuseossa vietetään su 18.8. klo 11-17 Pruukkipäivää. Ruukkimuseon kohteissa Suomen Valimomuseossa ja Työläismuseossa on opastettuja kierroksia sekä tapahtumia. 

 

Ohjeet:
Ohjeita elämyspolkuohjelman tuottajalle (ostopalvelut) näet tästä.
Ohjeita elämyspolkuohjelman tilaajalle (varhaiskasvatus, perusopetus) näet tästä. 

Lisätietoja elämyspolusta: 
Kulttuurisihteeri Mari Rautiainen: mari.rautiainen@karkkila.fi, puh. 044 467 54 52

Sivu päivitetty 25.6.2024 / mr

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi