Valikko Etsi

Elämyspolku

 

            

 

Elämyspolku tarjoaa erilaisia kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä kaikenikäisille karkkilalaisille. Polun tapahtumat ovat aina osallistujilleen ilmaisia. Elämyspolun runko on vuodesta toiseen sama, mutta yksityiskohtaisempi ohjelma laaditaan lukuvuosiperiaatteella. Lukuvuoden 2020-2021 ohjelmaa ei koronavirustilanteesta johtuen ole vielä julkaistu.

Ohjelmatarjontaa on kohdennettu lapsiperheille, varhaiskasvatukseen, perusopetukseen, nuorille, aikuisille, ikääntyville aikuisille, palvelutalojen asukkaille ja erityisryhmille. Lisäksi elämyspolku tarjoaa ohjelmaa, jossa kohderyhmää ei ole rajattu.  Elämyspolun tuottavat Karkkilan kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan palvelualueen yksiköt.

Ajankohtaista elämyspolulla:

Tango del Norte konsertoi Karkkilasalissa pe 25.9. klo 19
Karkkilasalissa voi syyskuussa kokea buenosairesilaisia tunnelmia tangon sävelten siivittämänä. Vuonna 2011 perustettu Tango del norte on argentiinalaiseen tangomusiikkiin ja eteläamerikkalaiseen folkloreen erikoistunut yhtye, joka on vakiinnuttanut paikkansa Suomen eturivin tangoyhtyeenä ja konsertoinut ympäri maata niin konserttisaleissa kuin festivaalilavoillakin. Yhtyeessä soittavat palkittu Sami Pirttilahti (bandoneon) sekä Ville Westergård (piano). Lue lisää tapahtumakalenterista!

Kirjaston Novellikoukku ti 29.9. klo 17.30-19.00
Karkkilan kirjaston kirjallinen käsityökerho Novellikoukku jatkuu taas syyskuun lopulla. Syksyn aikana tavataan joka toinen tiistai Kirjastogalleriassa. Lue lisää tapahtumakalenterista.

Karkkilan historia tutuksi: Högfors 200 vuotta ke 30.9. klo 17.30–19
Karkkilan työväenopiston luentosarja Högforsin tehtaan historiasta Karkkilasalissa. Luennoimassa museoamanuenssi Janne Viitala.

Karkkila tutuksi: Högfors 200 v - kävelykierros ruukin alueella to 1.10. klo 13–14.30
Kokoontuminen kaupungintalon pääsisäänkäynnin edessä, os. Valtatie 26 D.

Muistathan myös kirjaston satudiplomit, kuukauden museoesineen, työväenopiston korttiringin ja liikuntapalveluiden vertaisohjaajaryhmät sekä muut pysyvästi elämyspolun ohjelmassa olevat palvelut!

Lisätietoja elämyspolkutoiminnasta: 
Mari Rautiainen, mari.rautiainen@karkkila.fi, puh. 044 467 54 52

Elämyspolun ohjelma 2019 - 2020

  

 

Ohjeet:
Ohjeita elämyspolkuohjelman tilaajalle (varhaiskasvatus, perusopetus) näet
 tästä. 

Ohjeita elämyspolkuohjelman tuottajalle (ostopalvelut) näet tästä.

Sivu päivitetty 17.9.2020 / mr

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi