Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Kansankulma - Karkkilan järjestötila

Kansankulma

Karkkilan Kansankulma on yhdistysten, vapaaehtoisten ja kaupunkilaisten avoin yhteiskäytössä oleva kokoontumispaikka. Tila sijaitsee Karkkilan keskustassa Kansantalon (Helsingintie 54) alakerran liikehuoneistossa ja on käyttäjille maksuton. Tilaa hallinnoi Karkkilan kaupungin kulttuuripalvelut. 

Tutustu Kansankulman Facebook-sivuihin tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).

Miten tilan voi varata?
Tilan voi varata kulttuurisihteerin kautta: mari.rautiainen@karkkila.fi, 044 4675 452. Vapaita aikoja ja varauksia voi tarkastella Julius-varauskalenterissa (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Varaukset voit tarkistaa myös tilassa paperikalenterilta. Huom! Tilaa ei voi varata omatoimisesti - varaukset vain Marin kautta.

Kuka tilan voi varata ja mihin käyttöön?
Kuka tahansa karkkilalainen, jos käyttö ei ole liiketoimintaa. Etusijalla ovat kaikille avoimet tapahtumat, mutta vapaita aikoja riittää myös suljettuihin kokouksiin. Tarvittaessa aikoja sovitellaan käyttäjien kesken. 

Miten saan avaimen?
Tilavarauksen yhteydessä sovitaan erikseen, kuka ja milloin avaa ovet tai luovuttaa avaimen lainaan ja mihin avain palautetaan. 

Vahtimestari Carole Tikanoja (kansankulma@karkkila.fi, 044 4675 504) on paikalla arkipäivisin noin neljä tuntia päivittäin klo 8-16 välisenä aikana varaustilanteesta riippuen. Päiväkäyttäjien ovet avaa vahtimestari. Ilta- ja viikonloppukäyttäjien kanssa sovitaan avaimen lainaamisesta erikseen.

Vahtimestarin ollessa paikalla tilaa voi käyttää yhteisenä olohuoneena, ellei sitä ole varattu etukäteen muuhun toimintaan. Mikäli haluat, voi vahtimestari olla paikalla myös varauksesi ajan.

Mitä tilan käyttäminen maksaa?
Tilan käyttö on kaikille ilmaista. Tilassa järjestettävistä tapahtumista ei saa periä pääsymaksua (pois lukien kaupungin itse järjestämä toiminta, esim. työväenopiston kurssit).

Mitä tilasta löytyy?
- Kokoustilan puolella istumapaikat pöydän ääressä n. 10 hengelle, lisäistumatilaa ikkunoita reunustavilla penkeillä. 
- Avoin langaton internetyhteys, datatykki ja televisio.
- Keittiössä jääkaappi, astianpesukone, liesi, mikro, kahvinkeittimiä, astioita ja ruoanvalmistusvälineitä.
- WC (esteellinen).
- Tilasta voi varata oman toimintansa käyttöön pienen säilytyslokeron, johon voi halutessaan omatoimisesti kiinnittää riippulukon.

Kaikki tilassa näkyvillä olevat tavarat ovat yhteiskäytössä, ellei niihin ole merkittynä toisen käyttäjän nimeä. Tilaan ei kannata jättää mitään arvokasta, tai tavaroita, joita ehdottomasti ei halua muidenkin käyttävän. 

Kuka siivoaa?
Jokainen käyttäjä siivoaa omat jälkensä. Yleissiivous tilassa tehdään viikoittain.

Mitä pitää huomioida?
Tilan varaaja vastaa tilan ja käyttäjien turvallisuudesta sekä käyttösääntöjen noudattamisesta. Turvallisuus: tilassa ei saa tehdä avotulta (esim. kynttilöiden polttaminen kielletty). Tila on päihteetön ja tilassa noudatetaan syrjinnästä vapaan alueen periaatteita. 

Kaikki palaute on tervetullutta! Toimintaa suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä käyttäjien tarpeiden mukaan.


Sivua päivitetty 12.1.2024 / mr


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi