Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Liikuntapalvelut

Liikuntapalvelut


Karkkilan kaupunki on päättänyt 20.11.2020 harrastustoiminnan rajoituksista Karkkilassa. Karkkilan kaupungin tiloissa ja toiminnassa on voimassa seuraavat rajoitukset ajalla 23.11.-13.12.2020:

-Mitään sisätiloissa tapahtuvaa aikuisten(yli 20-vuotiaiden) joukkue-ja kontaktilajien hararstustoimintaa ei järjestetä
-Aikuisten harrastusjoukkueiden välisiä otteluita,kilpailuita ja alueellista sarjatoimintaa ei järjestetä
-Aikuisten muussa harrastustoiminnassa ryhmien koko rajataan korkeintaan 20 henkilöön
-Ryhmäharrastuksissa käytetään hengityssuojaimia aina,kun koolla on yli 10 henkilöä
-Kaikissa sallituissa ryhmäharrastuksissa tulee noudattaa turvavälejä ja hygieniasuosituksia,muussa tapauksessa ne kielletään

Kaupunki lähettää seuroille asiasta tarkemmat ohjeet ja peruuttaa joukkue-ja kontaktilajien vuorot kaupungin tiloissa 23.11.-13.12.

Rajoitukset eivät koske yksilö-ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa,SM-tason ja I-divisioonan tasoista kilpailutoimintaa ja kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua. Rajoitukset eivät koske toimintaa,jossa osallistujien turvavälit säilyvät tosiasiallisesti koko harjoituksen ajan.Liikuntapalveluiden kauden 2020-2021 liikuntaryhmät ja -tapahtumat on koottu ensimmäistä kertaa esitteeksi. Esite ilmestyy Karkkilan työväenopiston opinto-ohjelman välissä, josta sen voi halutessaan irroittaa.


Karkkilan kaupungin liikuntatoiminnan pääpaino on terveysliikuntaan painottuva liikuttaminen. Kaupunki järjestää eri-ikäisille ihmisille liikunnallisia aktiviteetteja aina vauvajumpasta ikääntyvien kuntosaliohjauksiin saakka.

Liikuntatilojen kulkukortit

Liikuntasalien kulkukorttien päivityspyynnöt palvelupiste Serveriin palvelupiste@karkkila.fi
Kulkukortti voidaan päivittää myös asioimalla palvelupiste Serverissä avoinna ma-to klo 8–15.30 sekä pe 8–14 (Valtatie 26 D, 2.krs.). Päivityspyyntöjä ei oteta vastaan puhelimitse.
Uuden kulkukortin hankinta tapahtuu asioimalla palvelupiste Serverissä. Kulkukortista peritään panttimaksu 15 €, joka veloitetaan myös alle 18-vuotiailta ja eläkeläisiltä. Panttimaksun saa takaisin, kun kulkukortti palautetaan Serveriin.

HUOM! Kulkukortti on päivitettävä joka syksy uudestaan!

Päivityspyynnössä tulee ilmetä:
- liikuntatila, johon kulkukorttia haetaan
- vuoron ajankohta
- kenen kulkukortista on kyse

Urheiluseuroilta toivotaan yksi lista kaikista päivitettävistä kulkukorteista.
Kuntosalikorttien maksu tapahtuu ainoastaan asioimalla palvelupiste Serverissä.

Liikuntapalveluiden vastuuhenkilöt

Liikunta- ja nuorisopäällikkö Anna Koivu (044 535 3107 tai anna.koivu@karkkila.fi) vastaa liikunta-ja nuorisoasioista

Liikunnanohjaaja Anne Paananen (044 767 4883 tai anne.paananen@karkkila.fi) vastaa liikuntaryhmistä ja liikuntatoiminnasta

Liikuntakoordinaattori Salla Munukka (044 4675 457 tai salla.munukka@karkkila.fi) vastaa liikuntaryhmistä ja liikuntatoiminnasta sekä Puuskutusta päivään- hankkeesta ja Yhdessä liikkuen-hankkeesta


Sivua päivitetty 23.11.2020/sm


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi