Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Liikuntapalvelut / Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot


Karviaisen pandemiatyöryhmä ja Karviaisen sekä Vihdin ja Karkkilan johto ovat yhdessä käyneet läpi uudet STM:n, HUS:n ja THL:n ohjeet ja suositukset. Näihin ohjeistuksiin sekä alueen tartuntatautitilanteeseen perustuen Karkkilan kaupunki on linjannut suositukset ja rajoitukset. Nämä rajoitukset ovat Karkkilassa voimassa 31.1.2021 asti. Rajoitukset koskevat kaikkia ikäryhmiä.


Liikuntapalveluiden toimintaan liittyviä rajoituksia jatketaan 31.1.2021 asti.

* Kaikki kaupungin järjestämä ryhmä- ja yksilöharrastustoiminta on keskeytetty ja harrastuksia toteutetaan vain etämuotoisena.

* Kaikki kaupungin sisäliikuntatilat ovat suljettuna pois lukien koulujen normaali toiminta

* Kaupungin ulkoliikuntatiloissa harrastusryhmien koko on rajattu korkeintaan 10 henkilöön (koskee myös koirapuistoa). Ulkoliikuntapaikoilla tulee noudattaa turvavälejä ja hyvää käsi-ja yskimishygieniaa. Pukuhuoneet ja muut sosiaalitilat ovat suljettuna.

* Poikkeuksena edellisiin kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti. Ammattimaiseen harjoitteluun kuuluvien ryhmien/urheilijoiden tulee ottaa yhteyttä liikuntapalveluihin ja ilmoittaa milloin harjoitteluaan toteuttavat ja kuka toimii yhteyshenkilönä.Käyttövuorot löytyvät tilanvarausjärjestelmä Juliuksesta.

Vuorot on jaettu seuraaville kentille:
- Harjun kenttä 
- Helsingintien pallokenttä 
- Käpylän urheilukenttä 
- Tuorilan hiekkakenttä
- Rantapuiston tenniskenttä

Vapaita ulkoliikuntapaikkojen vuoroja voi kysyä liikuntapalveluilta, sähköinen lomake löytyy täältä https://link.webropolsurveys.com/S/3FC8A5B73BE8689F

 

Karkkilan kaupunki, palvelupiste Serveri, PL 50, 03601 Karkkila, tai palvelupiste@karkkila.fi

Palvelupiste Serveri on avoinna ma-to klo 8–15.30 sekä pe 8–14 P.09 4258 3755

Lisätiedot anna.koivu@karkkila.fi p. 044 535 3107


Sivua päivitetty 11.1.2021/smJaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi