Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Liikuntapalvelut

Liikuntapalvelut

Karviaisen pandemiatyöryhmä ja Karviaisen sekä Vihdin ja Karkkilan johto ovat yhdessä käyneet läpi uudet STM:n, HUS:n ja THL:n ohjeet ja suositukset. Näihin ohjeistuksiin sekä alueen tartuntatautitilanteeseen perustuen Karkkilan kaupunki on linjannut suositukset ja rajoitukset. Nämä rajoitukset ovat Karkkilassa voimassa määräaikaisesti 30.11. – 18.12.2020. Rajoitukset koskevat kaikkia ikäryhmiä.

Liikuntapalveluiden toimintaan liittyvät rajoitukset ajalla 30.11.-18.12.2020:

* Kaikki kaupungin järjestämä ryhmä- ja yksilöharrastustoiminta keskeytetään ja harrastuksia toteutetaan vain etämuotoisena. (Kuntoliikuntaryhmät toteutetaan loppukauden osalta ulkona)
* Kaikki kaupungin sisäliikuntatilat suljetaan pois lukien koulujen normaali toiminta
* Kaupungin ulkoliikuntatiloissa harrastusryhmien koko rajataan korkeintaan 10 henkilöön (koskee myös koirapuistoa). Ulkoliikuntapaikoilla tulee noudattaa turvavälejä ja hyvää käsi-ja yskimishygieniaa. Pukuhuoneet ja muut sosiaalitilat suljetaan.
* Poikkeuksena edellisiin ammattimainen (maajoukkue- ja SM-taso) liikuntaharjoittelu saa jatkua. Ammattimaiseen harjoitteluun kuuluvien ryhmien tulee ottaa yhteyttä liikuntapalveluihin ja ilmoittaa milloin harjoitteluaan toteuttavat ja kuka toimii ryhmän yhteyshenkilönä.

Lisätietoja rajoituksista täältäLiikuntapalveluiden kauden 2020-2021 liikuntaryhmät ja -tapahtumat on koottu ensimmäistä kertaa esitteeksi. Esite ilmestyy Karkkilan työväenopiston opinto-ohjelman välissä, josta sen voi halutessaan irroittaa.


Karkkilan kaupungin liikuntatoiminnan pääpaino on terveysliikuntaan painottuva liikuttaminen. Kaupunki järjestää eri-ikäisille ihmisille liikunnallisia aktiviteetteja aina vauvajumpasta ikääntyvien kuntosaliohjauksiin saakka.

Liikuntatilojen kulkukortit

Liikuntasalien kulkukorttien päivityspyynnöt palvelupiste Serveriin palvelupiste@karkkila.fi
Kulkukortti voidaan päivittää myös asioimalla palvelupiste Serverissä avoinna ma-to klo 8–15.30 sekä pe 8–14 (Valtatie 26 D, 2.krs.). Päivityspyyntöjä ei oteta vastaan puhelimitse.
Uuden kulkukortin hankinta tapahtuu asioimalla palvelupiste Serverissä. Kulkukortista peritään panttimaksu 15 €, joka veloitetaan myös alle 18-vuotiailta ja eläkeläisiltä. Panttimaksun saa takaisin, kun kulkukortti palautetaan Serveriin.

HUOM! Kulkukortti on päivitettävä joka syksy uudestaan!

Päivityspyynnössä tulee ilmetä:
- liikuntatila, johon kulkukorttia haetaan
- vuoron ajankohta
- kenen kulkukortista on kyse

Urheiluseuroilta toivotaan yksi lista kaikista päivitettävistä kulkukorteista.
Kuntosalikorttien maksu tapahtuu ainoastaan asioimalla palvelupiste Serverissä.

Liikuntapalveluiden vastuuhenkilöt

Liikunta- ja nuorisopäällikkö Anna Koivu (044 535 3107 tai anna.koivu@karkkila.fi) vastaa liikunta-ja nuorisoasioista

Liikunnanohjaaja Anne Paananen (044 767 4883 tai anne.paananen@karkkila.fi) vastaa liikuntaryhmistä ja liikuntatoiminnasta

Liikuntakoordinaattori Salla Munukka (044 4675 457 tai salla.munukka@karkkila.fi) vastaa liikuntaryhmistä ja liikuntatoiminnasta sekä Puuskutusta päivään- hankkeesta ja Yhdessä liikkuen-hankkeesta


Sivua päivitetty 27.11.2020/sm


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi