Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Karkkilan harrastamisen hanke

Karkkilan harrastamisen hanke

Karkkila on mukana Harrastamisen Suomen mallin pilottihankkeessa sekä jatkohankkeessa, joka tulee jatkumaan 2022 keväälle saakka. Harrastushanke on Karkkilan sivistystoimen alainen ja sen kautta tarjotaan peruskouluikäisille ilmaista harrastustoimintaa koulupäivän jälkeiseen aikaan ja mahdollisimman lähellä omaa koulua. Hankkeen toteutettavat harrastukset on valikoitu 2020 syksyllä toteutetun koululaiskyselyn perusteella sekä paikallisen harrastustarjonnan perusteella. Hankkeen lähtökohta on, että kohderyhmänä ovat perusopetuksen vuosiluokkien 1.–9. ja lisäopetuksen oppilaat, joten vain tämän kohderyhmän oppilaat ovat oikeutettuja osallistumaan näihin harrastuksiin.     

Harrastuksista tiedotetaan ensisijaisesti Wilma-viestien kautta suoraan oppilaille ja heidän vanhemmilleen.  

Harrastuksiin ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://www.kuntapalvelut.fi/karkkila 

Kannattaa käydä katsomassa suoraan järjestelmästä, mitä harrastuksia on tarjolla! Harrastustarjontaa päivitetään jatkuvasti. Päävalikko on jaettu sen mukaan mitä koulua oppilas käy, mutta kaikille kouluille yhteisistä valikoista löytyy myös paljon eri harrastuksia. Myös toisen koulun harrastukseen on mahdollista osallistua, jos siellä on tilaa ja oppilas pystyy itsenäisesti siirtymään sinne. Ota tässä tapauksessa ennen ilmoittautumista yhteyttä hankevastaavaan. Jos toivottua harrastusta ei löydy tai se ei ole aikataulultaan lukujärjestyksiin sopiva, voit myös ottaa yhteyttä hankevastaavaan.

Harrastamisen Suomen malli 

Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. 

Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö. Lisätietoja osoitteesta https://minedu.fi/suomen-malli

Hankevastaavana toimii hankepäällikkö Kristo Halme. Yhteydenotot mielellään sähköpostitse kristo.halme@karkkila.fi tai puhelimitse 040 703 0419. Laita myös hankkeen instagram-tili seurantaan: https://www.instagram.com/karkkilan.harrastushanke/ Sivua päivitetty 20.9.2021/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
Basware Oyj
Välittäjän tunnus:
BAWCFI22
Verkkolaskuosoite:
003701270467

Paperilaskut:

Karkkilan kaupunki

PL 9824
00026 Basware

Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi
050 5270 583