Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Karkkilan harrastamisen hanke

Ajankohtaista 

Karkkilan kaupungin harrastamisen hanke

Maksuttomia vapaa-ajanharrastuksia lapsille ja nuorille (1-9lk)

Kerhot jatkuvat 15.1.24 vko 3 ja päättyvät kevään osalta viikolla 20. Kerhoja ei toteuteta koulujen loma-aikoina.

Kerhotarjonnan löydät osoitteesta Kuntapalvelut Karkkilan harrastamisen hanke (Linkki avautuu uuteen ikkunaan.)   

Tarjontaa on liikunnasta, kädentaitoihin ja kulttuuriin. Mikäli olet osallistunut toimintaan edellisenä lukuvuonna ja haluat jatkaa, sinun tulee ilmoittautua uudelleen syksyllä/keväällä.

Kerhoihin ilmoittautuessa, tulee lisätiedot kenttään laittaa maininta kyydin tarpeesta. Osalla ohjaajista käytössä henkilöauto, johon mahtuu max 4 hlöä. Koulukuljetuksen piirissä olevat; kirjoita lisätiedot kenttään koulukuljetus. Viimeiset kouluautot lähtevät kouluilta n. klo 15, jotenka aina emme pysty takaamaan koulukyytiä.  Ensisijaisesti toivotaan, että vanhemmat kuljettaisivat  lapsensa itse kerhotoimintaan, jos kyseinen kerho ei ole omalla koululla.  

Tiedottamiseen käytetään Wilma-viestintää suoraan oppilaille sekä vanhemmille. Myös hankkeen omalla Instagram-tilillä ja Nuorisopalveluiden some-kanavilla mainostetaan kerhoja. 

Harrastamisen Suomen malli 

Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Mikäli mielenkiintoista harrastusta et löydä, mutta sinulla olisi idea uudesta kerhosta, ole yhteydessä kerhokoordinaattoriin.  

Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö. Lisätietoja osoitteesta https://okm.fi/suomen-malli (Linkki avautuu uuteen ikkunaan.)

Yhteydenotot kerhokoordinaattori Sinikka Rautakoskeen sähköpostilla etunimi.sukunimi@karkkila.fi tai puhelimitse 044 4675 250.  

Seuraa hankkeen Instagram tiliä: https://www.instagram.com/karkkilan.harrastushanke/

Sivua päivitetty 13.2.2024/sra


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi