Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Karkkilan harrastamisen hanke

Karkkilan kaupungin harrastamisen hanke

Harrastushankkeen kautta tarjotaan peruskouluikäisille (1-9 lk) ilmaista harrastustoimintaa koulupäivän jälkeiseen aikaan. Tarjonta on monipuolista liikunnasta, kädentaitoihin ja kulttuuriin. Uusia kerhoja lisätään mahdollisuuksien mukaan pitkin lukuvuotta.

Mikäli olet osallistunut toimintaan edellisenä lukuvuonna ja haluat jatkaa, sinun tulee ilmoittautua uudelleen syksyllä/keväällä.

Muistathan, että kerhoihin ilmoittautuessa lisätiedot kenttään tulee laittaa maininta kyydin tarpeesta. Ohjaajilla käytössä henkilöautot, joihin mahtuu max 4 hlöä ellei toisin kerhokuvauksessa mainita. Koulukuljetuksen piirissä olevat kerholaiset; merkitään lisätiedot kenttään koulukuljetus. Viimeiset kouluautot lähtevät kouluilta n. klo 15, jotenka aina emme pysty takaamaan koulukyytiä.  Ensisijaisesti toivotaan, että vanhemmat kuljettaisivat  lapsensa itse kerhotoimintaan, jos kyseinen kerho ei ole omalla koululla.

Tarjonnan löydät osoitteesta https://kuntapalvelut.fi/karkkila/courses.php?l=fi#pos-1 (Linkki avautuu uuteen ikkunaan.)      

Tiedottamiseen käytetään Wilma-viestintää suoraan oppilaille sekä vanhemmille. Myös hankkeen omalla Instagram-tilillä ja Nuorisopalveluiden some-kanavilla mainostetaan kerhoja. 

Harrastamisen Suomen malli 

Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Mikäli mielenkiintoista harrastusta et löydä, mutta sinulla olisi idea uudesta kerhosta, ole yhteydessä kerhokoordinaattoriin.  

Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö. Lisätietoja osoitteesta https://okm.fi/suomen-malli (Linkki avautuu uuteen ikkunaan.)

Yhteydenotot kerhokoordinaattori Sinikka Rautakoskeen mielellään sähköpostilla sinikka.rautakoski@karkkila.fi tai puhelimitse 044 4675 250.  

Seuraa hankkeen Instagram tiliä: https://www.instagram.com/karkkilan.harrastushanke/

Sivua päivitetty 27.2.2023/sra


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi