Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Karkkilan harrastamisen hanke

Karkkilan harrastamisen hanke

Karkkila on mukana Harrastamisen Suomen mallin pilottihankkeessa sekä jatkohankkeessa, joka tulee jatkumaan 2022 keväälle saakka. Harrastushanke on Karkkilan sivistystoimen alainen ja sen kautta tarjotaan peruskouluikäisille ilmaista harrastustoimintaa koulupäivän jälkeiseen aikaan ja mahdollisimman lähellä omaa koulua. Hankkeen toteutettavat harrastukset on valikoitu 2020 syksyllä toteutetun koululaiskyselyn perusteella sekä paikallisen harrastustarjonnan perusteella. Hankkeen lähtökohta on, että kohderyhmänä ovat perusopetuksen vuosiluokkien 1.–9. ja lisäopetuksen oppilaat, joten vain tämän kohderyhmän oppilaat ovat oikeutettuja osallistumaan näihin harrastuksiin.     

Harrastuksista tiedotetaan ensisijaisesti Wilma-viestien kautta suoraan oppilaille ja heidän vanhemmilleen.  

Harrastuksiin ilmoittautuminen tapahtuu https://kuntapalvelut.fi/karkkila/ sivuston kautta. (Linkki avautuu uuteen ikkunaan.)

Kannattaa käydä katsomassa suoraan järjestelmästä, mitä harrastuksia on tarjolla! Harrastustarjontaa päivitetään jatkuvasti. Päävalikko on jaettu sen mukaan mitä koulua oppilas käy, mutta kaikille kouluille yhteisistä valikoista löytyy myös paljon eri harrastuksia. Myös toisen koulun harrastukseen on mahdollista osallistua, jos siellä on tilaa ja oppilas pystyy itsenäisesti siirtymään sinne. Ota tässä tapauksessa ennen ilmoittautumista yhteyttä kerhokoordinaattoriin. Jos toivottua harrastusta ei löydy tai se ei ole aikataulultaan lukujärjestyksiin sopiva, voit myös ottaa yhteyttä kerhokoordinaattoriin.

Harrastamisen Suomen malli 

Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. 

Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö. Lisätietoja osoitteesta https://okm.fi/suomen-malli (Linkki avautuu uuteen ikkunaan.)

Yhteydenotot kerhokoordinaattori Sinikka Rautakoskeen mielellään sähköpostitse sinikka.rautakoski@karkkila.fi tai puhelimitse 044 4675 250. Seuraa hankkeen Instagram-tiliä: https://www.instagram.com/karkkilan.harrastushanke/ Sivua päivitetty.14.3.2022/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi