Valikko Etsi
Asuminen / Vesihuolto / Vesi- ja jätevesilaskujen maksuvaihtoehdot

Suoramaksu

Olemme ottaneet suoramaksuominaisuuden käyttöön. Halutessanne suoramaksun ottakaa yhteys omaan pankkiinne sopimuksen tekoa varten.

E-lasku

E-laskun saatte käyttöön omassa verkkopankissanne. E-laskun käyttöönottoa varten tarvitsette edellisen vesilaskunne viitteen.

E-lasku toimitetaan suoraan verkkopankkiinne, jossa lasku on nähtävissä ja hyväksyttävissä. E-laskusta ei tule ilmoitusta postitse kotiin, mutta voitte halutessanne ottaa verkkopankissa käyttöön sähköposti- tai tekstiviesti-ilmoituksen e- laskujen saapumisesta. Ilmoituspalvelu saattaa olla maksullinen.

Paperilasku

Mikäli ette valitse suoramaksua tai e-laskua, lähetämme teille paperilaskun postitse. Paperilaskusta ei peritä erillistä maksua.

Verkkolasku yritykselle

Verkkolaskujen vastaaanottamista varten asiakkaalla tulee olla verkkolaskuja vastaanottava järjestelmä. Yrityksen, joka haluaa Karkkilan kaupungilta verkkolaskuja, tulee toimittaa sähköpostilla yrityksen verkkolaskuosoite ja välittäjätunnus osoitteeseen vesihuolto@karkkila.fi

Mikäli teillä on kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä vesihuoltolaitoksen laskutusnumeroon 044 0421 117 tai pankkiinne. Lisätietoja e-laskusta ja suoramaksusta saatte myös Finanssialan Keskusliiton verkkosivuilta www.fkl.fi.

Karkkilan kaupungin vesihuoltolaitosSivua päivitetty 8.1.2018/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi