Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Karkkilan työväenopisto

Ajankohtaista työväenopistolla

Laskutus tauolla postilakon ajan
Syyskauden kurssilaskut ovat suurelta osin jo postitettuina. Postilakon aikana laskutus kuitenkin seisahtuu, ja loppulaskut lähetetään vasta lakon päätyttyä. Myöskään maksumuistutuksia ei lähetetä lakon aikana ollenkaan. Laskutus jatkuu siis lakon päätyttyä.

Lukuvuoden 2019 - 2020 opinto-ohjelma
Opinto-ohjelma 2019 - 2020 on jaettu paperisena joka kotiin Karkkilan alueella elokuun ensimmäisellä viikolla (7.8.2019). Paperisen ohjelman nettiversiota on selattavissa tästä linkistä. Kurssitarjontaan voi tutustua sähköisesti myös osoitteessa: www.opistopalvelut.fi/karkkila

Kurssi-ilmoittautuminen on alkanut 21.8.2019.
Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on tärkeää myös kurssin toteutumisen kannalta, sillä noin viikkoa ennen kurssin alkua tarkastetaan, onko kurssille ilmoittautunut vähintään minimimäärä opiskelijoita. Vajaita kursseja ei käynnistetä ollenkaan.

Ilmoittautua voi:
- osoitteessa  www.opistopalvelut.fi/karkkila (linkki on avoinna koko toimintavuoden)
- opiston toimistoon: tyovaenopisto@karkkila.fi, puh. 044 767 49 34


Ajankohtaisia kursseja

Ikäihmisten yliopiston teemana sukupuolittuneet valtarakenteet
Ikäihmisten yliopistossa jatketaan torstaina 14.11. klo 13 - 14.30 moninaisen ihmisyyden teemaa, jolloin sukupuolittuneista valtarakenteista saapuu luennoimaan kansainvälisen politiikan tutkija, yhteiskuntatieteiden tohtori, aktivisti ja taiteilija Saara Särmä. Opistotalolla (Anttilankatu 8) kokoontuvalle luennolle ei tarvita ennakkoilmoittautumista, 5 euron käteismaksu sisältää pullakahvit.

All Male Panel: Luento sukupuolittuneiden valtarakenteiden yhteiskunnasta
Onko sukupuolella väliä? Onko valta Suomessa ja maailmalla miesten käsissä vai riittääkö siitä naisillekin jaettavaksi? Miksi sukupuolittuneisiin valtarakenteisiin ylipäätään pitäisi kiinnittää huomiota? Torstaina 14.11.2019 klo 17.30 – 19 yhteiskoulun kirjastoluokassa (Anttilankatu 2-4, sisäänkäynti pääovesta) mm. näistä aiheista luennoi kansainvälisen politiikan tutkija, yhteiskuntatieteiden tohtori, aktivisti ja taiteilija Saara Särmä. All Male Panel – Sukupuolittuneiden valtarakenteiden yhteiskunta luennolle ei tarvita ennakkoilmoittautumista, 5 euron käteismaksu.

Tampereen kädentaitomessuille
Työväenopisto järjestää retken Tampereen kädentaitomessuille sunnuntaina 17.11.  Lähtö retkelle opistotalolta klo 9, takaisin Karkkilassa klo 18. Messuilla on aikaa 5 tuntia uusien tuotteiden, palveluiden, materiaalien, ideoiden, näyttelyiden, työpajojen ja muotinäytösten katsomiseen. Messuilla on kahvioita ja ravintoloita, mutta omat eväät voi myös ottaa mukaan. Teemana on #hyväolokäsitöistä.
Osallistumismaksu 50 euroa sisältää sekä bussikuljetuksen että pääsylipun messuille.
Ilmoittautuminen osoitteessa www.opistopalvelut.fi/karkkila tai työväenopiston toimistoon (tyovaenopisto@karkkila.fi tai puh. 044 767 49 34).

Sivua päivitetty 11.11.2019 / mm


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi