Valikko Etsi
Palvelut / Kirjasto

Karkkilan kirjasto FacebookissaSanomalehdet ePressissäNaxos-musiikkikirjastoeBooking 


Tervetuloa Karkkilan kirjastoon

Sivua on päivitetty 1.4.2020/EN

Karkkilan, Lohjan ja Vihdin kirjastot ovat suljettuinaeivätkä kirjastoautot liikennöi 13.5.2020 asti. Sulku koskee myösomatoimikirjastoja. Aluehallintoviraston suosituksestamyös kirjastojen palautusluukut ovat kiinni 2.4.2020 alkaen. Sulunaikana erääntyvien lainojen eräpäiviä siirretään tarpeenmukaan eteenpäin. Noutoa odottavat varaukset eivät vanhene, eikäuusia varauksia voi tehdä sulun aikana. Seuraa kuntakohtaistaajankohtaistiedotusta osoitteessa lukki.finna.fi sekä kirjastojen Facebook-sivuilla.     

 


LUKKI-KIRJASTOJEN AUKIOLOAJAT, AJANKOHTAISET TIEDOTTEET, OMAT LAINATIETOSI JA KIRJASTOPALVELUJEN ESITTELYN LÖYDÄT LUKKI-FINNASTA

Lukki-kirjastojen (Karkkila, Lohja, Vihti) verkkokirjasto toimii osoitteessa lukki.finna.fi. Palvelussa voi hakea ja varata kirjastojen aineistoa, uusia lainoja ja päivittää omia yhteystietoja sekä tutustua kirjastojen tapahtumiin ja palveluihin.

lukki.finna.fi

Lukki-Finna perustuu Kansalliskirjaston luomaan palveluun, joka kokoaa Suomen kirjastojen, museoiden ja arkistojen kokoelmia yhteen hakuliittymään. Finnan valtakunnallinen pääsivu osoitteessa finna.fi on tutustumisen arvoinen paikka esimerkiksi kaikille historiasta kiinnostuneille, sillä sen kautta voi etsiä yhdellä haulla niin museoiden kokoelmista löytyviä valokuvia ja esineitä kuin kirjastojen aineistoja. Finnassa on mukana jo yli 100 organisaatiota. Kirjastoalalla Finna on ollut pitkään käytössä monissa tieteellisissä ja oppilaitoskirjastoissa, ja sen käyttö yleisissä kirjastoissa on laajenemassa. Lukki-kirjastot saivat oman, helmikuussa 2017 avatun Finna-näkymänsä kehittämiseen hankeavustusta Etelä-Suomen aluehallintovirastolta.


 
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi