Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Yhdistystoiminta

Yhdistysten yhteystiedot kaupungin sivuille

Karkkilan kaupunki toivoo yhdistyksiltä niiden perus- ja yhteystiedot sekä mahdolliset kotisivulinkit julkaistavaksi Karkkilan kaupungin sivuilla. Tiedot voi lähettää sivun oikeassa laidassa olevilla vapaa-aikapalveluiden henkilöille sähköpostilla tai osoitteeseen palvelupiste@karkkila.fi . Myös puhelimitse voi tiedot ilmoittaa Palvelupiste Serveriin 09 4258 3755. Serveri on avoinna ma-to klo 8–15.30 sekä pe 8–14.

Yhdistykset, muistattehan ilmoittaa vuosikokousten jälkeen yhdistyksenne uusien toimihenkilöiden yhteystiedot tai jos toimihenkilön yhteystiedot muuttuvat. Kiitos etukäteen!

Kaupunki ei vastaa tietojen ajantasaisuudesta.Karkkilassa monipuolista yhdistys- ja järjestötoimintaa

Karkkilassa toimii noin sata harrastustoimintaa tarjoavaa yhdistystä ja järjestöä. Kulttuurialan harrastustoimintaa ja opetusta sekä aikuisille, lapsille että nuorille tarjoavat useat mm. musiikin, kuvataiteiden ja tanssin aloilla toimivat yhdistykset. Taidekoulujen tiedot löytyvät Kulttuuri > Taiteen perusopetus -osasta.  Lisäksi mm. Karkkilan kaupungin työväenopisto, liikuntapalvelut ja kirjasto tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Yhdistysten tietoja löydät tämän sivun alasivuilta.

Vireää toimintaa on myös omakoti – ja puutarhayhdistyksillä, partiolaisilla, veteraani- ja eläkeläisjärjestöillä, kotiseutuyhdistyksillä ja useilla muilla erikoisalojen yhdistyksillä. Karkkilassa toimii useampikin kuoroharrastusta tarjoava yhdistys. Näyttelemisestä innostuneille tarjoaa harrastustoimintaa Karkkilan Työväen Näyttämö ja Teatteri Perä.

Liikunnan- ja urheilun alalla aktiivista toimintaa on tarjolla mm. kori-, lento-, sulka- ja jalkapallossa, salibandyssä, suunnistuksessa, painissa, judossa, Han Moo Dossa, nyrkkeilyssä ja kuntonyrkkeilyssä, frisbeegolfissa, aerobicissa, moottoriurheilussa, melonnassa ja ratsastuksessa. Yhdistysten ja kaupungin tarjontaa täydentävät yksityiset liikunta-alan yritykset.


Sivua päivitetty 11.12.2023/ns

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi