Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Karkkilan työväenopisto

Ajankohtaista työväenopistolla

Tervetuloa Karkkilan työväenopistoon!

Lukuvuoden 2020 - 2021 kursseille voi ilmoittautua netissä osoitteessa www.opistopalvelut.fi/karkkila, sekä työväenopiston toimistoon (tyovaenopisto@karkkila.fi, puh. 044 767 49 34).

Paperinen opinto-ohjelma on jaettu kaikkiin koteihin Karkkilan alueella 5.8. Ohjelmaa on jaossa kaupungintalolla Serverissä, kirjastossa, opistotalolla, Käsityökahvilassa ja Puustinnassa, mutta kurssitarjontaan voi tutustua myös sähköisesti ilmoittautumisohjelmassa www.opistopalvelut.fi/karkkila

Kurssiohjelma on koottu normaalioloja ajatellen. Toiminnassa varaudutaan kuitenkin myös mahdollisiin muutoksiin. Opettajat ovat kouluttautuneet etäopetukseen yhdessä ja erikseen, mutta tämänhetkisen ohjeistuksen mukaan opetus toteutetaan lähiopetuksena. Opetustoiminnan järjestelyissä huomioidaan turvavälit ja siksi ryhmäkokoja on tarkastettu. Lisäksi opetustiloissa on tehty tarvittaessa paikanvaihdoksia.

Kursseille voi osallistua vain terveenä. Ethän osallistu opetukseen, jos sinulla on sairastumiseen viittaavia oireita tai oles toipilas. Huolehdi käsihygieniasta ja vältä tarpeettomia lähikontakteja. Pese kätesi huolellisesti ja usein. Käytä tarvittaessa käsidesiä. Maskisuosituksissa noudatetaan Karkkilan kaupungin yleisiä linjauksia.

Karkkilan työväenopisto 95 vuotta!

Vuonna 2020 Karkkilan työväenopisto viettää 95-vuotisjuhliaan. Juhlavuoden tunnelmia voit seurata opiston sometileillä Instagramissa ja Facebookissa (@karkkilantyöväenopisto) sekä blogissa osoitteessa https://karkkilantyovaenopisto.wordpress.com


Kursseja peruuntuu ja siirtyy myöhempään
Laulujoogan kurssi peruuntuu lauantailta 28.11. Keväälle 2021 (la 20.3.) on suunniteltu toinen laulujoogan kurssi. Lauantaille 5.12. suunniteltu koko perheen jouluinen saviaskartelutyöpaja peruuntuu kokonaan.


Etäopetukseen varautuminen
Työväenopistossa varaudutaan etäopetuksen alkamiseen niillä kursseilla, joilla opetusta voidaan jatkaa tarvittaessa etänä. Etäopetukseen siirrytään kuitenkin vain yleisen linjauksen ja ohjeistuksen niin vaatiessa. Opetusjärjestelyt voivat vaihdella suurestikin eri kursseilla, mutta yleisimmin etätapaamiset järjestetään Google Meet –ohjelman kautta.
Google Meetin käyttöön tarvitaan älypuhelin, tabletti tai tietokone, toimiva nettiyhteys ja sähköpostiosoite. Ohjelman käyttöön on mahdollista saada kirjalliset ohjeet sähköisesti työväenopiston toimistosta (tyovaenopisto@karkkila.fi) ja paperisena opistotalolta (Anttilankatu 8). Lisäohjeita voi kysyä työväenopiston toimistosta (tyovaenopisto@karkkila.fi tai puh. 044 767 49 34).


Tilajärjestelyt Nyhkälän koulun ollessa pois käytöstä

Nyhkälän koulun tulipalojen vuoksi Nyhkälään suunnitellut työväenopiston kurssit sijoitetaan toistaiseksi muihin tiloihin. Ainoastaan Nyhkälän koulun teknisen työn luokan kurssit toteutuvat suunnitellusti Nyhkälässä. Tilajärjestelyt koskevat osittain myös muita kuin Nyhkälän koulun ryhmiä.

Nyhkälän musiikkiluokan tunnit:
Kitaratunnit pidetään toistaiseksi Karkkilan lukiossa, rumputunnit Haukkamäen koululla, sähkökitara- ja bassotunnit sekä ukulelen jatkokurssi ukuleleorkesterin tiloissa.

Nyhkälän ruokalan tunnit:
Luovan kirjoittamisen tunnit pidetään palvelukeskuksen ruokalassa. Soittokunta kokoontuu pääsääntöisesti Saukkolassa.

Nyhkälän tiloissa pidetty kielten opetus:
Viron kielen klubi siirtyy palvelukeskuksen takkahuoneeseen. Arabian, englannin, espanjan, ranskan, saksan ja venäjän opetus siirretään yhteiskoulun ja lukion tiloihin.

Suomen kielen opetus:
Suomen kielen tunnit siirtyvät yhteiskoulun ATK-luokasta opistotalon kieliluokkaan.

Kaupungintalon alakerran tunnit:
Nuorisoteatteri kokoontuu toistaiseksi Kunnon fiilarien tiloissa. Seniorijumppa kokoontuu kaupungintalon alakerrassa ihan normaalisti.

Högforsin liikuntasalissa kokoontuvat joogaryhmät
Joogaryhmät kokoontuvat toistaiseksi Nyrkkeilysali Kitan tiloissa.


Sivua päivitetty 24.11. / mm

Ajankohtaista »
Yhteystiedot
Työväenopisto
Rehtori
Milla Malmberg
 0500 7057 95
Opistotalo, Karkkila
Työväenopisto
Tekstiilityön opettaja
Leena Pitkäpaasi
 050 4052 815
Opistotalo, Karkkila
Päivystysaika ke klo 13-15
Työväenopisto
Kulttuuri- ja opistosihteeri
Mari Rautiainen
 044 4675 452
Työväenopisto
Toimisto
 044 7674 934
Opistotalo, Karkkila
Avoinna arkisin klo 9-15, opetuskausina iltapäivystys ke 15.30-17.30.

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi