Valikko Etsi
Palvelut / Kirjasto

Karkkilan kirjasto FacebookissaSanomalehdet ePressissäNaxos-musiikkikirjastoeBooking 


Tervetuloa Karkkilan kirjastoon

Sivua on päivitetty 23.3.2020/EN

Karkkilan, Lohjan ja Vihdin kirjastot ovat suljettuina eivätkä kirjastoautot liikennöi 18.3.-13.4.2020. Sulku koskee myös omatoimikirjastoja. Noutoa odottavat varaukset eivät vanhene sulun aikana, ja 18.3.-13.4. erääntyvien lainojen eräpäiviä on siirretty 50 päivää eteenpäin. Uusia varauksia ei voi tehdä sulun aikana. Seuraa jatkossa kuntakohtaista ajankohtaistiedotusta osoitteessa lukki.finna.fi sekä kirjastojen Facebook-sivuilla. 


LUKKI-KIRJASTOJEN AUKIOLOAJAT, AJANKOHTAISET TIEDOTTEET, OMAT LAINATIETOSI JA KIRJASTOPALVELUJEN ESITTELYN LÖYDÄT LUKKI-FINNASTA

Lukki-kirjastojen (Karkkila, Lohja, Vihti) verkkokirjasto toimii osoitteessa lukki.finna.fi. Palvelussa voi hakea ja varata kirjastojen aineistoa, uusia lainoja ja päivittää omia yhteystietoja sekä tutustua kirjastojen tapahtumiin ja palveluihin.

lukki.finna.fi

Lukki-Finna perustuu Kansalliskirjaston luomaan palveluun, joka kokoaa Suomen kirjastojen, museoiden ja arkistojen kokoelmia yhteen hakuliittymään. Finnan valtakunnallinen pääsivu osoitteessa finna.fi on tutustumisen arvoinen paikka esimerkiksi kaikille historiasta kiinnostuneille, sillä sen kautta voi etsiä yhdellä haulla niin museoiden kokoelmista löytyviä valokuvia ja esineitä kuin kirjastojen aineistoja. Finnassa on mukana jo yli 100 organisaatiota. Kirjastoalalla Finna on ollut pitkään käytössä monissa tieteellisissä ja oppilaitoskirjastoissa, ja sen käyttö yleisissä kirjastoissa on laajenemassa. Lukki-kirjastot saivat oman, helmikuussa 2017 avatun Finna-näkymänsä kehittämiseen hankeavustusta Etelä-Suomen aluehallintovirastolta.


 
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi