Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Venepaikat ja kaupungin veneiden vuokraus

Pyhäjärven venepaikat

Pyhäjärven rannalla on numeroituja venepaikkoja, mutta tällä hetkellä kaikki ovat varattuja. Venepaikkarantaan on tehty kevään 2018 aikana lisää venepaikkoja, koska jonossa on ollut venepaikan vuokraamisesta kiinnostuneita. Vapautuvia ja uusia venepaikkoja voi tiedustella palvelupiste Serveristä. Venepaikat sijaitsevat lähellä Vattolantien matonpesupaikkoja rantatien varressa.Pyhäjärven Vattolan uimarannalla on mahdollisuus vuokrata veneitä


Karkkilan kaupungin liikuntapalvelut on hankkinut Vattolan uimarannalle kaksi venettä vuokrattavaksi vapaa-ajan souteluun tai kalastukseen. Veneitä voi vuokrata kesäaikana Pyhäjärven Helmestä 050 385 4593. Tutustu veneiden vuokrausehtoihin ja käyttöohjeisiin täältä!

Veneiden vuokraushinnat

5 €/h
8 €/2 h 
10 €/3 h ja siitä ylittävät tunnit 2 €/h

Veneiden jatkovarausta ei voi tehdä puhelimitse ja veneitä voi vuokrata vain vuorokaudeksi kerrallaan. Pyhäjärven Helmestä voi tiedustella pelastusliivejä, joiden lainaus kuuluu veneen vuokrahintaan. Veneen vuokrauksen alaikäraja on 15-vuotta. Alle 15-vuotiaan seurassa pitää olla vähintään yksi 18-vuotta täyttänyt henkilö. Alle 18-vuotiaat veneiden vuokraajat käyttävät veneitä huoltajan vastuulla.

Ohjeet veneiden käyttäjille

Venepaikka on Pyhäjärven rannassa tenniskenttien jälkeen oikealla puolella, lasten uimarannasta kaupunkiin päin. Veneiden kyljessä lukee: Karkkilan kaupunki, vuokravene 1 tai 2.

Ohje veneen käytöstä

1. Aloitettaessa soutaminen avaa avaimella kummatkin lukot: venetolpan lukko ja istuinkannen lukko. Istuinkannen alla olevasta tilasta saat äyskärin ja löydät ankkurin. Laita istuinkannen alle säilöön soutelun ajaksi tarvikkeet esim. lukot.

2. Lopetettaessa soutamisen: - Vene vedetään käytön jälkeen ”telakalleen”. Laita äyskäri ja ankkuri istuimen alla olevan kannelliseen tilaan ja lukitse tila toisella lukolla. Kiinnitä vene kettingillä venepaikan tolppaan ja lukitse vene. Avaimet, mahdollisesti lainatut pelastusliivit sekä airot palautetaan Pyhäjärven Helmeen.    

Veneen käyttö

Vuokrausajanjaksolla vene on käyttäjänsä vastuulla ja sitä on käytettävä varoen.  Jos syntyy vahinkoja tai puutteita käytön aikana tai havaitaan ennen käyttöä, on niistä ilmoitettava välittömästi Pyhäjärven Helmeen p.050 385 4593. Veneen vuokrauksen alaikäraja on 15-vuotta. Alle 15-vuotiiaan seurassa pitää olla vähintään yksi 18-vuotta täyttänyt henkilö. Alle 18-vuotiaat veneiden vuokraajat käyttävät veneitä huoltajan vastuulla.

Asioista voi olla yhteydessä liikuntapalveluihin anna.koivu@karkkila.fi p. 044 5353107Sivua muokattu 15.6.2020/tt


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi