Valikko Etsi

Karkkilan etsivä nuorisotyö

Karkkilan etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin.

Etsivä nuorisotyö toimii kaupungintalolla, kirjaston yläkerrassa (Valtatie 26 E) 

Antti Kinnunen, etsivä nuorisotyöntekijä
puh. 044 467 5497, antti.kinnunen(a)karkkila.fi 

Kaisa Orbinski, etsivä nuorisotyöntekijä 
puh. 044 467 5442, kaisa.orbinski(a)karkkila.fi


Etsivän nuorisotyön ensisijaisena tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, jos nuori sitä itse haluaa. Yhteistyön lähtökohtana ovat nuoren omat tavoitteet ja toiveet.

Työskentely muotoutuu yksilöllisesti kunkin nuoren tilanteen mukaan. Yksilöohjauksen alkuvaiheessa nuoren tilanne kartoitetaan ja asetetaan tavoitteita yhdessä työskentelylle. Työskentely nuoren kanssa voi olla esimerkiksi keskustelua, neuvontaa, rinnalla kulkemista ja nuoren tutustuttamista eri palveluihin.

Etsivän nuorisotyön ilmoituksen voi tehdä soittamalla tai laittamalla sähköpostia.  


Nuorten ohjaamotoiminta käynnistyi 1.2.2018

Nuorten ohjaamo on 17-29 -vuotiaiden asioidenhoitopalvelu, joka palvelee parittomilla viikoilla torstaisin klo 12–14. Ohjaamo toimii kaupungintalolla, kirjaston yläkerrassa. Ohjaamossa nuori saa yhden oven takaa tietoa ja yksilöllistä ohjausta arjen asioiden hoidossa: työnhaussa, toimeentulotulon hakemisessa, opiskelujen ja tulevaisuuden suunnittelussa, asumiseen liittyvissä pulmissa jne. Ohjaus on luottamuksellista ja tavoitteellista. Ohjaamoon voi tulla ilman ajanvarausta, mutta kannattaa ottaa pankkitunnukset mukaan, jotta saadaan hoidettua esim. TE-toimiston ja Kelan asioita samalla kertaa. Lisätiedot etsivät nuorisotyöntekijät puh. 044 467 5497 tai puh. 044 467 5442.


Sivua päivitetty 25.8.2020/sra


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi